View Full Version : راهنمایی در مورد شروع کار با اندروید
javadkarimi799
سه شنبه 09 تیر 1394, 10:41 صبح
سلام خدمت دوستان من میخوام برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم و مثل این که پیش نیازش جاواست میشه بدون این که جاوارو نخونم برنامه نویسی اندروید رو یاد گرفت ؟؟؟؟
بهترین راه رو شما چی پیشنهاد میدهید ؟؟؟؟
از طرفی بعضی از سایت ها آموزش برنامه نوسی اندروید رو گذاشتن ولی من نمیدونم که کدوم آموزش رو از کدوم سایت بخرم .
تقریبا چقدر طور میکشه که من برنامه نوسی اندروید رو به طور کامل یاد بگرم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید ...
reza_web
سه شنبه 09 تیر 1394, 10:50 صبح
اگه برنامه نويسي بلدي بيش از 2 ماه براي راه افتادن نياز نداره
آموزش هم لازم نيست بخري اينترنت و سايت خود اندرويد بهترين راهنما هستند
براي يادگيري نسبتا كامل يكسال زمان كافيه(البته همچي به تلاش و استعداد خودت داره)
sina.aslpour
سه شنبه 09 تیر 1394, 11:45 صبح
سلام خدمت دوستان من میخوام برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم و مثل این که پیش نیازش جاواست میشه بدون این که جاوارو نخونم برنامه نویسی اندروید رو یاد گرفت ؟؟؟؟
بهترین راه رو شما چی پیشنهاد میدهید ؟؟؟؟
از طرفی بعضی از سایت ها آموزش برنامه نوسی اندروید رو گذاشتن ولی من نمیدونم که کدوم آموزش رو از کدوم سایت بخرم .
تقریبا چقدر طور میکشه که من برنامه نوسی اندروید رو به طور کامل یاد بگرم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید ...
برای برنامه نویسی android تا جایی که من فهمیدم دو راه وجود داره
1) برنامه نویسی در visual studio با C# که باید xamarin رو نصب کنید
xamarin برنامه ای هست که کد های نوشته شده در C# رو به java تبدیل و کامپایل میکنه
شما میتونید ابزار لازم برای راه اندازی این سیستم به این صفحه (http://barnamenevis.org/showthread.php?435642-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF)مرا عه کنید
2)برنامه نویسی در android studio با java (و چون کد جاوا با C# چنان فرقی نداره من این رو توصیه میکنم)
و در کل اگه قبلا برنامه ای نوشته باشید نیازی به آموزش خاصی نخواهید داشت و فقط با سرچ کردن در گوگل میتونید پیش برید
majid_7
چهارشنبه 10 تیر 1394, 11:05 صبح
داداش همینجوری دیمی نمیشه جلو رفت!
یه مجموعه ی کامل بگیر بعد ذره ذره (خروار خروار نه ها) یاد میگیری که چه روشهای متفاوتی نسبت به چیزی که قبلا یاد گرفتی وجود داره!
اگه زبانت خوبه میتونی از مجموعه های زبان اصلی شروع کنی که خیلی خیلی بهتر از مجموعه های فارسی هست!
اگه بخوای هزینه کنی که هیچی هم یاد نگیری میتونی بری کلاس
البته تا خودت یه چیزایی یاد نگرفتی نرو کلاس (چون قشنگ می پیچوننت)
اگه هم که میخوای اساسی یاد بگیری و بعد از یک سال کار کردن نگی کاش از اونجا شروع میکردم و ... بهتره اول جاوا یاد بگیری و بعدش بری سراغ آندروید!
استفاده از #C رو بی خیال شو!
اگه خوب بود خود شرکت گوگل (آندروید) اون رو پیشنهاد میداد برای کد نویسیش نه جاوا رو!
peyman_m1992
چهارشنبه 10 تیر 1394, 11:29 صبح
منم میخوام برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرم
سی شارپ تا حدودی بلدم جاوا با سی شارپ خیلی تفاوت داره؟
محیط اندروید استدیو بهتره یا eclipse ؟
منبع خوب ایرانی و در کنارش خارجی برای یادگیری چیه؟سایت خود گوگل رو دیدم ولی به نظرم خیلی تخصصی آموزش داده(زبانم ضعیفه)؟
majid_7
چهارشنبه 10 تیر 1394, 18:15 عصر
نه نداره!(تفاوت رو میگم ،البته داره ها ولی نه زیاد )
این سوالاتتون توی تمام تاپیک ها پرسیده میشه ، لطفا یه سرچ کنید توروخدااااااااا :گریه:
اول زبانتون رو تقویت کنید (بدون شوخی و کاملا جدی )
منابع فارسی بدرد آموزش نمیخورن!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.