View Full Version : سوال: چطور طراحی هام رو خلاقانه انجام بدم ؟
yasharhi
چهارشنبه 10 تیر 1394, 00:09 صبح
چطور طراحی هام رو خلاقانه انجام بدم ؟ چکار کنم که کار هام متفاوت ، زیبا تر و استاندارتر بشه ؟
چیکار کنم خلاقیتم افزایش پیدا کنه ؟
darknes666
چهارشنبه 10 تیر 1394, 00:34 صبح
چطور طراحی هام رو خلاقانه انجام بدم ؟ چکار کنم که کار هام متفاوت ، زیبا تر و استاندارتر بشه ؟
چیکار کنم خلاقیتم افزایش پیدا کنه ؟
خب راستش جواب دادن به این سوال یه جورایی عجیب و غریبه.اما برای افزایش زیبایی و تفاوت در طراحی پارامترهای خاصی وجود داره.
بزار با یه مثال بگم مثلا تو طراحی بازی ها چی باعث میشه یه بازی به دل آدم بچسبه؟
گرافیک یکی از پارامتر هاست مثل بازی assassin's creed unity.
یا مثل ماجرا و قابلیت های بازی مثل minecraft که بدون گرافیک مطلوب بازی اعتیاد آوری به حساب میاد.
یا مثل بازی destiny که به خاطر انلاین بودن و گرافیک مطلوب(در حد انتظار) و یه ماجرای جذب کننده آدم رو جذب میکنه.
اگر دقت کنی با افزایش یک پارامتر به اندازهی خیلی زیاد میشه به هدف رسید و گاهی با میزان متوسطی از هر پارامتر بازم آدم به هدفش میرسه.حالا شما توی کارات باید پارامتر های مد نظرتو پیدا کنی و اینایی که گفتم روش پیاده کنی.اما در کل خلاقیت به مغز بستگی داره یعنی حتی اگرم بشه خلاقیت رو زیاد کرد درحدی نیست که قابل توجه باشه و قدرت خلاقیت یه چیز تقریبا ثابته.برای همینه که تو بازی سازی برای طراحی کاراکتر از افراد خاص و نقاش های با استعداد استفاده میکنن چون خلاقیت تو اینجور کارا ارثیه.
ولی طراحی وبسایت با بازی فرق میکنه به نظر من بهترین راه اینه که از سایت های دیگه ایده بگیری.برو سایت های دیگرو ببین و از قسمت هایی که خوشت میاد ایده بگیر.اینجوری خودتم راحت میشی.الان اینقدر وبسایت زیاد شده که دیگه تفاوت معنایی نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.