PDA

View Full Version : راهنمایی و مشاوره درباره پروژه(حرفه ای ها لطفا راهنمایی کنند)

Behnam6670
چهارشنبه 10 تیر 1394, 07:22 صبح
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز

من تو یه شرکت تولیدی صنعتی کارشناس نرم افزار و برنامه نویس هستم.واحد انفورماتیک شرکت،از یه شرکت دیگه درخواست تولید یه اپلیکیشن موبایل برای شرکتمون کرده و اون شرکت هم یه معرفی از کاری که قرار هست صورت بگیره رو برا ما فرستاده.کل آیتم هایی که تو اپلیکیشن قراره بیاد رو براتون زیر مینویسم:

صفحه اسپلشه ورودی برنامه
صفحه ثبت نام و ورود(با دیالوگهای اعلام فراموشی گذرواژه و بازنشانی )
صفحه ویرایش اطلاعات کاربر
صفحه اصلی شامل:کاتالوگ-لیست قیمت-نرم افزار-سفارش انلاین-ارتباط با ما
صفحه کاتالوگ شامل لیست کاتالوگها
لیست قیمت شامل لیست قیمت نرم افزار
صفحه سفارش انلاین شامل فرم درخواست
ارتباط با ما شامل امکان ارسال اس ام اس و ایمیل
صفحه درباره ما
صفحه اعلام نظرات و پیشنهادات
امکان چت بین کاربران

برآورد زمانی برای این کار 70 روز تعیین کردن و هزینه 17000000 میلیون تومان!!!!!

و اگه همین کار هم نسخه اندروید باشه و هم IOS اونوقت هزینه و زمانش رو چی پیشنهاد میکنید؟؟؟

دوستان و مهندسان عزیز لطفا نظراتشون رو درباره این کار و برآورد هزینه و قیمت بیان کنند. از توجه شما ممنون و سپاسگذارم

Behnam6670
پنج شنبه 11 تیر 1394, 09:50 صبح
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟

hamid_hr
پنج شنبه 11 تیر 1394, 09:54 صبح
خب احتمالا یه برنامه سرور هد دارن یا میخوان درست کنن دیگه

gilas1368
پنج شنبه 11 تیر 1394, 10:45 صبح
با سلام
اول باید بگم کاملا بیطرفانه نظرمو میگم
کاش بطور دقیق زمینه کاری شرکتتون رو میگفتید (این رو برای این میگم ک آیا واقعا چت بین کاربران نیاز هست یا خیر، چون ی مقدار بحث اطلاعاتی پیدا میکنه)
اما غیر از مورد شماره 11 ک چت بین کاربران هستش
برنامه شما حداکثر با ی گرافیک اختصاصی و خوب میشه 10م تومن
اما اگ شماره 11 براتون واقعا مهمه همون 17 تومن رقم مناسبیه (هزینه طراحی و هندل کردن قسمت چت معادل ی برنامه اس خودش)

اما این برای بحث اندروید بود
من زیاد توی بحث IOS سررشته ندارم
اما باتوجه به کمبود برنامه نویس در روی این OS در ایران
هزینه طراحی و تولید ی App با این مشخصات برای IOS بشدت بالاست

زمان تولید و تست برنامه برای OS اندروید هم بین 70 تا 90 روز پیش بینی میشه

این رو هم اضافه کنم ک اون شرکت بحث پشتیبانی رو مطرح نکرده یا اگر مطرح شده شما فراموش کردید بنویسید
شرایط پشتیبانی بصورت مستقیم در مبلغ قرارداد تاثیر داره

ali_72
پنج شنبه 11 تیر 1394, 11:50 صبح
اگه مدیریت پروژه با شما باشه
سرور از شما باشه
برنامه نویس از شما باشه

میتونی با قیمت کمتر تمومش کنی

اگه توان مدیریتی موارد بالا نیست
به نظر من قیمت منصفانه ای گفتن

راستی پشتیبانی یادت نره

bashir_gladiator
شنبه 20 تیر 1394, 13:12 عصر
صورت سوالتون مشخص نیست این اپلیکیشن برای چه سیستمی قراره پیاده سازی بشه؟ اندروید تنها؟ اگر اندروید به تنهایی باشه آره همین حدود پانزده تومن حداقل ارزش داره. اینم در نظر بگیرید شما به یک شرکت سفارش دادید نه یک شخص که این موجب میشه شرکت مقابل بخش مهمی از سودش رو بده به مالیات. هزینه پرسنل و امکانات و اجاره و بیمه و ... هم هست. در صورتی که شخص عادی اون دغدفه رو نداره و شاید نصف این قیمت هم پیشنهاد بده. پس قیمت یک شرکت رو با یک آدم عادی قیاس نکنید و به نظرم قیمت منصفانه‌ای داده شده.
ولی اگر هم اندروید هست و هم ios به نظرم قیمت خیلی خیلی پایینی داده و باید شک کنید. بهتره تکنولوژی ساخت رو هم ازشون جویا می شدید. شاید با فون گپ بخوان بنویسن!

dalmif
شنبه 20 تیر 1394, 13:40 عصر
دوست عزیز این تایپیک از 10 روز پیشه فکر کنم دیگه اپ رو هم ساخته باشن :))

Behnam6670
یک شنبه 21 تیر 1394, 06:51 صبح
صورت سوالتون مشخص نیست این اپلیکیشن برای چه سیستمی قراره پیاده سازی بشه؟ اندروید تنها؟ اگر اندروید به تنهایی باشه آره همین حدود پانزده تومن حداقل ارزش داره. اینم در نظر بگیرید شما به یک شرکت سفارش دادید نه یک شخص که این موجب میشه شرکت مقابل بخش مهمی از سودش رو بده به مالیات. هزینه پرسنل و امکانات و اجاره و بیمه و ... هم هست. در صورتی که شخص عادی اون دغدفه رو نداره و شاید نصف این قیمت هم پیشنهاد بده. پس قیمت یک شرکت رو با یک آدم عادی قیاس نکنید و به نظرم قیمت منصفانه‌ای داده شده.
ولی اگر هم اندروید هست و هم ios به نظرم قیمت خیلی خیلی پایینی داده و باید شک کنید. بهتره تکنولوژی ساخت رو هم ازشون جویا می شدید. شاید با فون گپ بخوان بنویسن!

ممنون از جوابت مهندس
آقا اینا گفتن که هم اندروید هم ios رو مینویسن.

Behnam6670
یک شنبه 21 تیر 1394, 06:52 صبح
از دوستان کسی هست که بتونه این اپ رو بنویسه با این امکانات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه هستن قیمت بدن لطفا.
مدیر پروژه خودم هستم و کار رو باید من تحویل بدم برا شرکت

gilas1368
یک شنبه 21 تیر 1394, 07:22 صبح
من برای نوشتن برنامه اتون اعلام آمادگی میکنم