View Full Version : به نظر شما بازار همچین برنامه ای رو رد می کنه؟
Pam.goudarzi
پنج شنبه 11 تیر 1394, 09:06 صبح
سلام. من میخوام یه برنامه ای بسازم که سیم کارت های اعتباری رو شارژ می کنه و درون برنامه هم از کاربر رمز اینترنتی و Cvv2 رو می پرسه و توی Shared Prefrences ذخیره می کنه تا کاربر دفعه ی بعدی نخواد همه رو وارد کنه. از #733* استفاده می کنه. برنامه هم دسترسی به اینترنت نداره. به نظر شما بازار همچین چیزی رو قبول می کنه؟
dc-master
پنج شنبه 11 تیر 1394, 09:08 صبح
شما بهتره این سوال رو از خود بازار بپرسی
Pam.goudarzi
پنج شنبه 11 تیر 1394, 09:16 صبح
آخه پرسیدم بازار جواب میده:
بازار هیچ گونه پیش داوری درباره ی رد شدن یا منتشر شدن یک برنامه نمی کند
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار حت::ناراحت:
tux-world
پنج شنبه 11 تیر 1394, 09:22 صبح
معلومه که رد میکنه. سیاست بازار خیلی گنگ هستش ولی این موارد رو صد در صد رد خواهد کرد
s3rv3r
پنج شنبه 11 تیر 1394, 15:18 عصر
هیچ برنامه ای حق نداره رمز دوم رو از طریق برنامه بگیره حتما باید موقع call رمز رو بزنه کاربر چه برسه تو برنامه یا گوشی ذخیره کنه. و اینکه آپ 733 تو برنامش همچین کاری داره میکنه پشتشون خیلی گرمه
armin8651
پنج شنبه 11 تیر 1394, 17:17 عصر
وقت رو این برنامه نذار چون بازار خیلی برنامه های ساده تر رو بیخود رد میکنه، حالا برنامه شما میخواد رمز دوم هم دیگه ذخیره کنه!
باید مواظب باشی یه بار بازار شکایت هم نکنه ازت که چنین فکری به ذهنت رسید :لبخند: (شوخی)
Nevercom
پنج شنبه 11 تیر 1394, 18:36 عصر
توصیه می کنم حتی اگر بازار هم این اجازه رو داد، هیچوقت رمز کارت رو از کاربر نگیری تو برنامه. یکی از خدمات شرکت من خدمات شارژ هست و به همین دلیل با این فرآیند و مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد کاملاً آشنایی دارم.
یکی از سوء استفاده هایی که از سیستم های خرید شارژ میشه، استفاده از کارت دیگران برای خرید شارژ هست. در این موارد پلیس فتا اگر گزارشی دریافت کنه به شرکتی که صاحب درگاه هست درخواست اطلاعات بیشتر میده. حالا شما فرض کن تو این شرایط متوجه میشن که برنامه ی شما رمز دوم رو دریافت و ذخیره می کنه. این موارد هم بسیار حساس هست و برخورد جدی صورت میگیره.
این یک قابلیت بسیار بسیار کوچک هست که شاید عده ای خوششون بیاد و خیلی های دیگه نقص امنیتی به حسابش بیارن و از برنامه ی شما استفاده نکنن. بخاطر این قابلیت کوچک این مسئولیت بزرگ رو به گردن نگیرید.
Pam.goudarzi
جمعه 12 تیر 1394, 08:16 صبح
ممنون از همه برای جواب دادن:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.