ورود

View Full Version : مبتدی: وارد کردن دیتا بیس از روی هاست به لوکال

hamedhedayat
پنج شنبه 11 تیر 1394, 12:23 عصر
سلام
من میخام اطلاعات دیتابیس رو که روی سرور هست بیارم رو لوکال ولی هر سری ارور های متفاوتی بهم میده.
بیشتر اررور ها مربوط به اینه که میگه فلان جدول وجود داره و نمیتونه ایمپرت کنه . البته من دقیقا نمیدونم که خروجی از دیتابیس سرورم رو درست میگیرم یا نه .
موقع خروجی گرفتن رو کاستوم میذارم و اکسپورت میکنم . اگه کسی نحوه صحیح خروجی گرفتن رو میدونه ممنون میشم کمکم کنه. ضمنا این کار و وااسه این میهام انجام بدم که سایت رو هم به صورت لوکال بالا بیارم و میخام دیتابیسم کامل باشه.
رو سیستمم wamp نصب کردم و ورژن مای اسکیو ال 5.6.17 هستش .
به صورت quick هم از دیتابیس خروجی گرفتم گفتم شاید اونجوری بشه ولی با پیغام #1050 - Table '`fbkala_new`.`jsnl7_assets`' already exists مواجه شدم.

sempay_ninjutsu
سه شنبه 27 مرداد 1394, 09:46 صبح
از sql compare استفاده بکن
که هم میتوین شمای دیتابیس و هم میتونی دیتایه دیتابیس رو سینک بکنی رو اونجایی که میخای کار کردن باهاش سادست ادرس مبدا و مقصد رو میدی و دیتابیستو انتخاب میکنی بعد خودش همه کاراشو برات انجام میده ولی قبلش حواست باشه جایه مبدا و مقصد و جابجا انتخاب نکنی....
بعدشم اگه دسترسی به سرور داری میتونی یه بکاپ بگیر بعد ریستور بکن
یا از دیتابیس مبدات یه generatescript daabase بگیر بعد یه اون فایل اسکریپتو تو دیتابیس خودت اجرا کن و یه دیتابیس جدید بساز ...بعد عملیات ایمپورت و انجام بده البته حواستم باید به جدوالی که ریلیشن داره باشن.
موفق باشید

golbafan
سه شنبه 27 مرداد 1394, 09:54 صبح
من از navicate mysql استفاده میکنم