PDA

View Full Version : کدام زبان آینده روشنی دارد؟؟؟

danyalbursin
شنبه 13 تیر 1394, 00:20 صبح
سلام به همه دوستایه عزیز.
دوستان من 16 سالمه پایه برنامه نویسیم قویه هم علاقه هم استعدادشو هم پشتکارشو خیلی دارم!!!

سی پلاس پلاس و در حده مقدماتی و جاوا رو در حده شی گرایی و جنریک و لیست و پشته بلدم.

سی شارپ هم کار با فایل و شی گرایی و کار با بانک اطلاعاتی بلدم!
حتی asp.net و php هم کار کردم تا حدودی بلدم!

یعنی ختم کلام با همشون و حتی vb کار کردم و واقعا همشون و دوس دارم!

اگه به خودم باشه عاشق ++C هستم ولی بدبختیه من اینجاس دنبال یه زبانی هستم که بازار کار خوبی هم داشته باشه!

میدونم الان سی شارپ خوبه ولی این حرفس که تو دهنا هست و میگن لینوکس ملی میخواد طرحش اجرا بشه منو ترسونده!

خواهش میکنم ازتون کمکم کنید میخوام رو یه زبان تمرکز کنم و البته برام اصلا مهم نیست که میگن چون فلان زبان راحته برو سمتش! برام بازار کار مهمه و از قدرت همشون خبر دارم! فقط میخوام بدونم کدومش قابله اعتماده که آینده داره و از نظر شما دوستان کدام را ادامه بدم؟؟؟
لطفا با دلیل بگید دوستایه عزیز

خیلی از همتون ممنونم که لطف کردین تاپیکمو خوندید و نظرتونو گفتید!

بهروز عباسی
شنبه 13 تیر 1394, 01:13 صبح
سلام

دوستان من 16 سالمه پایه برنامه نویسیم قویه هم علاقه هم استعدادشو هم پشتکارشو خیلی دارم!!!
اول زندگیته داری خودتو میندازی تو چاهی که بعد مدتی میشی مثل جغد (شبا بیدار ...) آخرشم دیونه میشی:دی٬ امید وارم موفق باشی.

دوست عزیز هیچ زبانی اینده روشن نداره تو تاپیک بغلی توضیح دادم :دی
شما باید برنامه نویسی بلد باشی تهش چندماه طول میکشه سوئیچ کنی رو زبان بعدی٬ شما اول مفاهیم رو خوب تمرین و درک کن بعد زبان میشه ابزار کارت. اینو دوستانه و براساس تجربه میگم.

میدونم الان سی شارپ خوبه ولی این حرفس که تو دهنا هست و میگن لینوکس ملی میخواد طرحش اجرا بشه منو ترسونده!
الان سی شارپ خوبه همینو کار کن٬ دهن ها رو هم بیخیال شو از این چیزای ملی زیاد داریم خدا رو شکر چندایشم خودم در جریانش بودم :دی ٬ این چیزا در کل ترس داره ولی سرعت توسعه و فرار گیر شدنشون در صورت کامل و استیبل شدن کمی با لاک پشت تفاوت داره و شما هم اگر برنامه نویس باشی و نه استفاده کننده از ابزاری به اسم زبان توی این بازه زمانی میتونی خودتو به قافله برسونی.
من میشناسم دوستی رو که تجربه وحشتناکی در برنامه نوسیسی سیستمی ویندوز داشت (واقعا استاد بود) برای کار جایی رفت که کلا کارشون لینوکسه! کمتر از دو سه ماه شده مدیر برنامه نویس های تیم لینوکس٬ چون بلده. شما هم خدا رو شکر سنت کمه یادگیری واست اسون تره.

مورد بعدی اینه که اول باید فیلدت رو مشخص کنی حتما تا الان فهمیدی به چیا علاقه داری بعد راهنمایی بخوای٬ یکی مثل من سیستمی کار میکنه خب حتما میگه Nativeکار کن برو برنامه نویسی کرنل کار کن بشین Windows Internals بخون٬ دوستی که همین الان کنارم نشسه وب کار میکنه و میگه فقط PHP چرا ؟ چون اینو بلده ازش پول درمیاره و به ریش منو برنامه نویسی سیستم هم میخنده.

شما اول با خودت به تفاهم برس ببین به چی علاقه داری به "میخواهم چکار کنم؟" پاسخ بده بعد سوال بپرس دوستانی که هم فکر شما هستند پاسخ میدن ٬ حالا تازه شما میتونی از تجربیات این دوستان استفاده کنی. در غیر اینصورت داری وقت خودتو تلف میکنی.

شب خوش/.

کامبیز اسدزاده
شنبه 13 تیر 1394, 10:19 صبح
سی پلاس پلاس و در حده مقدماتی و جاوا رو در حده شی گرایی و جنریک و لیست و پشته بلدم.

فکرش رو میکردم...
با این حال اقدام به نظر دادن در تاپیک قبلی کردید و مانع گمراهیه بقیه شدید !!! بدونه اینکه هیچ اطلاعات فنی در رابطه با این زبان داشته باشید ! :متفکر:

برنامه نویس شدن نیاز به علاقه و صرف زمان دارد.

تاپیک قفل میشود در رابطه با این موارد که چه زبانی رو انتخاب کنید تحقیق و جستجو کنید بارها پاسخ چنین سوالات داده شده است.
موفق باشی.