View Full Version : مبتدی: ابزارهای لازم برای راه اندازی وب سایت
REZA_GENERAL
شنبه 13 تیر 1394, 20:32 عصر
با سلام بنده قصد راه اندازی یک وب سایت دانلود رایگان فیلم و سریال رو دارم ولی نمیدونم باید برنامه نویسی کدوم بخش ها رو یاد بگیرم و تا چه حد یاد بگیرم کافیه.
بنده کاربر مبتدی هستم و تا الان نهایت برنامه نویسی که انجام دادم با VB 6 بوده و نرم افزارهای ساده ای می نوشتم.
لطفا اگه امکان داره لینک بخش هایی که باید یاد بگیرم رو هم قرار بدید.
پیشاپیش تشکر
H:Shojaei
شنبه 13 تیر 1394, 20:58 عصر
css ,html ,(php or asp.net) رو حتما باید بلد باشید...
javascript ,jquery رو در صورت نیاز باید یاد بگیرید...
هر درصدی که هرکدوم رو یاد بگیرید به همون اندازه سایتی بهتر میتونید بسازید...
mostafae
شنبه 13 تیر 1394, 21:03 عصر
با سلام بنده قصد راه اندازی یک وب سایت دانلود رایگان فیلم و سریال رو دارم ولی نمیدونم باید برنامه نویسی کدوم بخش ها رو یاد بگیرم و تا چه حد یاد بگیرم کافیه.
بنده کاربر مبتدی هستم و تا الان نهایت برنامه نویسی که انجام دادم با VB 6 بوده و نرم افزارهای ساده ای می نوشتم.
لطفا اگه امکان داره لینک بخش هایی که باید یاد بگیرم رو هم قرار بدید.
پیشاپیش تشکر
سلام. برای راه اندازی سایت دانلود گزینه مناسب به نظر من سیستم وردپرس هست.
سایتهایی مثل پاپ موزیک، میهن دانلود، دانلودها و ... هم از این سیستم استفاده میکنن.
REZA_GENERAL
شنبه 13 تیر 1394, 22:01 عصر
css ,html ,(php or asp.net) رو حتما باید بلد باشید...
javascript ,jquery رو در صورت نیاز باید یاد بگیرید...
هر درصدی که هرکدوم رو یاد بگیرید به همون اندازه سایتی بهتر میتونید بسازید...
ممنون از شما
فقط یه سوال دیگه ترتیب یادگیری چطور باید باشه ؟ بنده میخواهم کد نویسی قالب رو هم انجامبدم و در صورت توانایی یه اسکریپت هم طراحی کنم آیا همین ها (CSS , HTML , PHP) کفایت می کنه ؟
H:Shojaei
شنبه 13 تیر 1394, 22:13 عصر
بله همون 3تا کفایت میکنه ولی javascript, jquery هم به تبع نیاز میشه و اون 3تا رو یاد گرفتید به این که این دو رو هم باید یاد بگیرید و نیازه میرسید...
ترتیب هم html , css که موازی هستن همون قالب سایت هم در بر میگیرن...
بعد هم که php و بعد هم اگر نیاز شد jquery , javascript
amirali0079
شنبه 13 تیر 1394, 22:43 عصر
شما برای راه اندازی یک سایت خوب به هیچ کد نویسی نیاز ندارید و باید از CMS ها استفاده کنید که معمولا از وردپرس یا جوملا استفاده میشه
برای ادیت قالب های وردپرس یا جوملا باید زبان CSS را بطور کامل و آشنایی نسبی با HTML5 داشته باشید نکته: میتوانید از Javascript و jQuery هم استفاده کنید برای افکت های زیباتر
برای ساخت افزونه و کد های اختصاصی برای این سیستم ها(وردپرس یا جوملا) که هر دو از زبان PHP استفاده میکنند باید همین زبان را کامل بلد باشید به همراه HTML و CSS بصورت اختیاری
---
نصب یک CMS مانند وردپرس روی یک هاست که به دامین متصل شده و کانفیگ دیتابیس و مشخصات وبسایت حداکثر 1 ساعت طول میکشه
---
یا اینکه میتونید تمام اون زبان هایی که
H:Shojaei (http://barnamenevis.org/member.php?241637-H-Shojaei)
گفتند رو یاد بگیرید که حداقل یک سال زمان نیازه که فقط با اون ها آشنا شد و کسب تجربه و ساخت برنامه بدون باگ سال ها طول میکشه و به تجربه بالایی نیاز داره
---
میتونید آموزش نصب وردپرس رو از اینترنت پیدا کنید
REZA_GENERAL
شنبه 13 تیر 1394, 23:59 عصر
شما برای راه اندازی یک سایت خوب به هیچ کد نویسی نیاز ندارید و باید از CMS ها استفاده کنید که معمولا از وردپرس یا جوملا استفاده میشه
برای ادیت قالب های وردپرس یا جوملا باید زبان CSS را بطور کامل و آشنایی نسبی با HTML5 داشته باشید نکته: میتوانید از Javascript و jQuery هم استفاده کنید برای افکت های زیباتر
برای ساخت افزونه و کد های اختصاصی برای این سیستم ها(وردپرس یا جوملا) که هر دو از زبان PHP استفاده میکنند باید همین زبان را کامل بلد باشید به همراه HTML و CSS بصورت اختیاری
---
نصب یک CMS مانند وردپرس روی یک هاست که به دامین متصل شده و کانفیگ دیتابیس و مشخصات وبسایت حداکثر 1 ساعت طول میکشه
---
یا اینکه میتونید تمام اون زبان هایی که
H:Shojaei (http://barnamenevis.org/member.php?241637-H-Shojaei)
گفتند رو یاد بگیرید که حداقل یک سال زمان نیازه که فقط با اون ها آشنا شد و کسب تجربه و ساخت برنامه بدون باگ سال ها طول میکشه و به تجربه بالایی نیاز داره
---
میتونید آموزش نصب وردپرس رو از اینترنت پیدا کنید
هم چنین ممنون از شما
یعنی من الان برم سراغ یادگیری CSS و PHP ؟ ببینید من نمیخوام سایت ساز حرفه ای بشم فقط میخوام یه قالب که طرحش تو ذهنم هست و قابل پیاده سازی هست رو بسازم همین.
میتونم توی همین انجمن هرجا که تو کد نویسی به مشکل برخوردم بیام مطرح کنم ؟ چون یادگیری این همه زبان حتما وقت زیادی رو می طلبه ...
سایت های طراحی وب سایت برای طراحی سایت هزینه هنگفتی میخواهند و قالب هم اختصاصی نمیدند و هر کسی میتونه قالب رو بخره و اینکار هم قانونیه ! و من نمیخوام قالب سایتم تو هیچ جای دیگه باشه...
mohammadrazani
یک شنبه 14 تیر 1394, 00:39 صبح
سلام ، شما برای طراحی قالبی که توی ذهنتون دارید نیازمندید که حداقل با css و html آشنایی لازم رو داشته باشید،
ولی برای این سایتی که گفتید به نظرمنم از cms ها استفاده کن! همونطور که دوستان گفتن
cms ها کار افراد رو خلی راحتتر کرده و بدون نیاز به مهارت کد نویسی میتونی یه وب سایت برای خودت داشته باشی
ولی اگه بخوای که یه سایت بزنی که تاحالا کسی نمونش رو نزده باشه باید وقت صرف کنی تا cms مخصوص به خودت رو درست کنی! و البته اگه وسط راه خسته نشی:چشمک:
و یا اگه بخوای سیستم مدیریت محتوای بدی برات طراحی کنن باید حسابی خرج کنی:عصبانی++:
در کل نظر منم اینه که از cms ها استفاده کنی و لینک آموزش طراحی و نصب قالب جوملا رو هم برات گذاشتم امیدوارم بهت کمک کنه
آموزش طراحی قالب جوملا (http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C_%D9 %82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9 %85%D9%84%D8%A7)
amirali0079
یک شنبه 14 تیر 1394, 00:45 صبح
هم چنین ممنون از شما
یعنی من الان برم سراغ یادگیری CSS و PHP ؟ ببینید من نمیخوام سایت ساز حرفه ای بشم فقط میخوام یه قالب که طرحش تو ذهنم هست و قابل پیاده سازی هست رو بسازم همین.
میتونم توی همین انجمن هرجا که تو کد نویسی به مشکل برخوردم بیام مطرح کنم ؟ چون یادگیری این همه زبان حتما وقت زیادی رو می طلبه ...
سایت های طراحی وب سایت برای طراحی سایت هزینه هنگفتی میخواهند و قالب هم اختصاصی نمیدند و هر کسی میتونه قالب رو بخره و اینکار هم قانونیه ! و من نمیخوام قالب سایتم تو هیچ جای دیگه باشه...
نه اصلا نیاز نیست هزینه بپردازید شما برای طراحی قالب وردپرس یا جوملا به مباحث HTML و CSS نیاز دارید و مقدار کمی هم PHP در حده مبتدی که خیلی راحته، در ضمن بعد از یادگیری اینها بهتره زبان جاوا اسکریپت و فریمورک jQuery رو یاد بگیرید تا بتونید افکت های مخصوصی بدید به صفحه هاتون و کار های جالب و حرفه ای تری انجام بدید بعد از اینها هم وارد فریم ورک های ریسپانسیو css مثل Bootstrap, Foundation, Materialize و .. رو یاد بگیرید
البته فعلا که میخواهید سایت رو راه بندازید، دامین و هاست رو بخرید و وردپرس رو نصب کنید و قالب آماده فارسی از اینترنت پیدا کنید بعدا که این زبانهارو یاد گرفتید قالب اختصاصی بسازید بعدا میتونید قالب هایی رو هم برای مردم بسازید و سایت طراحی کنید خودتون یک CMS مثلا همین Wordpress و Joomla بسازید ولی سبک تر و ...
webline
شنبه 03 مرداد 1394, 18:04 عصر
بنظر بجای اینکه php, HTML و ... رو یاد بگیرید برید سراغ وردپرس یا جوملا، و با چند کلیک سیستم مدیریت محتواتون رو راه اندازی کنید
منابع مختلفی مثل همیار وردپرس (http://hamyarwp.com/)، تم لاین وردپرس (http://themeline.ir/) و .. وجود داره که می تونه سریع شما رو راه بندازه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.