View Full Version : سوال: یادگیری بهتر و انتخاب زبان بعدی
ashid098
شنبه 13 تیر 1394, 22:36 عصر
سلام
من از روی علاقه ی زیاد و بطور خود اموز(چون تو شهر ما کلاس نیست) تا حد خوبی زبان php و کمی هم js رو یاد گرفتم
اما بازهم اعتماد به نفس ندارم و می خوام حرفه ای تر بشم توی php که دیگهکتاب های الکتونیکی جوابگو نیست(اگه کتاب خوبی سراغ دارید معرفی کنید چه الکترونیکی چه غیر) برای حرفه ای تر شدن باید چه مباحثی رو بلد باشم؟
برای جاوااسکریپت هم خیلی از مفاهیم رو حتی درک نمی کنم
همینطور می خوام برنامه نویسی دسکتاپ هم یاد بگیریم به نظر شما کدوم زبان واسه شروع بهتره؟لطفا یک کتاب هم معرفی کنید
ممنون
mohammadrazani
یک شنبه 14 تیر 1394, 00:13 صبح
سلام دوست خوبم در مورد زبان های تحت وب ، زبان های خوبی پیش گرفتی و برای حرفه ای شدن کاری جز تمرین و تکرار نمیتونی بکنی!!
سعی کن برای خودت پروژه تعریف کنی و تا آخر به سرانجام برسونیش! و سپس به پروژه بعدی برو ( البته سعی کن پروژه هات رو بصورت صعودی سخت تر و پیچیده تر کن) با اینکار بصورت کاملا خودکار با دیگر مباحث آشنا میشی. و اگه توی پروژه هات به مشکل برخورد کردی توی فروم ها میتونی تاپیک بزنی و برطرف کنی. و راه دیگه هم اینه که توی گوگل یه سرچ کوچیک بزنی:لبخندساده:
در ضمن تا دلت بخواد کتاب های حرفه ای توی اینترنت فراوونه ( اگه زبانت خوبه ، زبان اصلی ها رو دانلود کن و بخون چون کامل تر هستن)
ولی در مورد اینکه میگی زبان دسکتاپ رو هم میخوای یاد بگیری! به نظر من شما که با php کار کردین و مقدمات رو تا حدودی میدونید دیگه نیازی نیست زبانی واسه شروع انتخاب کنید و وقتتون رو هدر بدید. مستقیم برید سراغ C# من روی این زبان تاکید میکنم چون در کشور ما 80% پروژه هایی که داره روشون کار میشه با همین زبان محبوب C# هست.
و اینکه بخواید از زبان پایه شروع کنید و با این باور غلط وقتتون رو تلف کنید من مخالفم . برای استارت من C++ رو همیشه پیشنهاد میکنم ولی با توجه به اینکه شما php کار کردین ( چون از لحاظ دستوری و ساختار سی پ پ با پی اچ پی مثل هم هستن) دیگه نیازی نیست شما از پایه شروع کنید.
فکر کنم دیگه حرفام رو زدم:متفکر:
زیاد تاکید کردم توی حرفام نه؟:تشویق:
Motevalizadeh
پنج شنبه 18 تیر 1394, 12:03 عصر
یه نگاهی به سایت همشهری بنداز ببین کدوم زبان رو بیشتر واسه استخدام می خوان ملت rahnama.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.