PDA

View Full Version : مبتدی: action دادن به form

aafshar18
یک شنبه 14 تیر 1394, 08:49 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم.میخواستم بپرسم کسی که در input های من اطلاعات وارد میکند چجوری اون اطلاعات رو بدون نوشتن php دریافت کنم؟
یا اینکه اصلا آن فرم را در local host ذخیره کنم.واقعا متشکر میشم اگر جوابی به شاگرد خودتان دهید.با تشکر.

barnamenevis2016
یک شنبه 14 تیر 1394, 23:26 عصر
سلام...بنده که استاد نیستم...ولی با اجازه اساتید...
:متفکر::متفکر:
اگر شما یک اینپوت در سایتتون داشته باشید...باید یا یک راه اینه که تعیین کنید که کاربر با تغییر و یا وارد کردن مقداری در اینپوت...تابعی اجرا بشه..که عملکرد تابع اینه که اطلاعات اون اینپوت رو برای شما بفرسته سمت سرور..که اون تابع رو با جاوا می نویسیم...البته شما الزاما باید از php هم استفاده کنید...یا باید از زبان های سمت سرور هم استفاده کنید که من با php کار می کنم...این همون اینپوت شما باشه:

<input onchange="send(this)" type="text">

اینم تابع send به زبان جاوا:

function send(ele){
var data = new FormData()
data.append('input', ele.value )
XMLHttp= new XMLHttpRequest();

xmlHttp.open('post', address);
xmlHttp.send(data);

}
همون طور که می بینید در کد بالا یک مقدار address هست..که آدرس فایلیست که در سرور موجود...و تابع بالا مقدار اینپوت رو می فرسته به اون فایل که حالا اون فایل می تونه به شکل زیر باشه:
$input= $_POST['input']
کد بالا که می تونه در خطر اول جا بگیر مقدار فرستاده شده از سمت کاربر که همون مقدار اینپوت هست رو به متغیر input می ده...که حالا شما می تونه در ادامه کد بنویسی و هر بلایی خواستی سر اون اینپوت بیاری...مثلا در پایگاه داده ذخیره کنیش و یا....
به طور کل سیوه بالا معروفه به فناوری ایژکس و یا آژاکس...که شما می تونید این عنوان را جست جو کرده اطلاعات بیشتری در موردش یاد بگیرید...و من تنها در حد مثال اون کد های بالا رو نوشتم...و گرنه ایراداتی داره..و در ضمن کد بالا در کروم حتما کار می کنه ولی در بعضی مرورگر ها شاید نه...
البت من نمی دونم سطح معلوماتتون چقدره...شاید همه اینا که گفتم بلد بوده باشید..به هر حال من چیز دیگری به ذهنم نرسید...:لبخندساده: