View Full Version : فیکس نشدن برنامه در صفحه نمایش های بزرگ
Sir-Programmer
یک شنبه 14 تیر 1394, 17:48 عصر
سلام
من تازه شروع به برنامه نویسی آندروید کردم ی برنامه ساده نوشتم این برنامه رو رو گوشی نوت 3 و گوشی های دیگه تست میکنم جواب میده ظاهرش همونیه که ابتدا تو فتوشاپ طراحی شده ولی وقتی رو تبلت و گوشی های دیگه تست میزنم برنامه به فرض مثلاً مثل عکس زیره
132925
مشکلش چیه باید از چه لایه هایی استفاده کرد ک این اتفاق نیوفته و رو همه گوشی ها به یک شکل نمایش داده بشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام مثل عکس زیر رو همه گوشی ها به یک شکل نمایش داده بشه
132926
Sir-Programmer
یک شنبه 14 تیر 1394, 21:42 عصر
عاقا خواهشاً کمکم کنید از صبح جستجو میکنم چیزی دستگیرم نمیشه اگه شما تاپیکی چیزی دارین بگین برم ببینم ممنون یشم :قلب:
gjmkdyttyhujk
یک شنبه 14 تیر 1394, 22:26 عصر
دوست عزیز شما کدهای لایوتت رو داینامیک تعریف کن. اگه در مورد برنامه های قابل حمل چیزی می دونی منظورم اون هست. منظورم این هست که فرض کن دستگاهی که می خوای باهاش برنامه تو تست کنی صفحه بزرگی داره و باتن با طول مثلا 400 dp رو میشه توش دید ولی این باتن توی دستگاه های با صفحه نمایش کوچکتر مطمئنا درست دیده نخواهد شد. می تونی به آیتم های صفحه وزن بدی و در کل می خوام بگم که پراپرتی های آیتم ها رو داینامیک تعریف کن static نباشند.
Sir-Programmer
دوشنبه 15 تیر 1394, 03:05 صبح
ممنون از توضیحاتت میشه یکم بیشتر توضیح بدین نمونه کد Xml چیزی نیست ببینم ؟
gjmkdyttyhujk
دوشنبه 15 تیر 1394, 08:29 صبح
ممنون از توضیحاتت میشه یکم بیشتر توضیح بدین نمونه کد Xml چیزی نیست ببینم ؟
اینو بیشتر باید تجربه کنی تا یاد بگیری. پیشنهاد می کنم linearlayout-relativelayout-scrollview و خواصشونو خوب بشین مطالعه کن و خوب یاد بگیر و مثال هم در موردشون باید بررسی کنی تا یه چیزایی دستت بیاد.
hesam67_b
دوشنبه 15 تیر 1394, 09:08 صبح
با سلام.
به قول دوستمون صفحاتت رو داینامیک کن.
بهترین روش از نظر خودم ایجاد وزن بندی هست.
مثال ساده:
یک لایوت تعریف میکنی که داخلش سه لایه داری. کافیه وزن هر لایه رو بزاری 0.333 (براساس طول یا عرض باید width یا height رو صفر کنی)
اینطوری در تمامی دستگاه به طور خودکار لایه های شما به طور مساوی تنظیم میشه.
Sir-Programmer
پنج شنبه 18 تیر 1394, 07:53 صبح
وزن لایه چیه میشه بگی ؟ هر آبجکت وزن داره ؟ یا فقط لایه ها وزن دارن ؟ ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.