casablanca
دوشنبه 15 تیر 1394, 22:59 عصر
سلام با عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده دارم رو یه وب سرویس کار می کنم. همون طور که میدونید یه وب سرویس از دو بخش تقسیم میشه : سمت سرور و سمت کاربر .چند وقتی میشه دارم روی بلوپرینتش کار می کنم و تقریبا تمومه. سمت سرورش رو خودم با زبان ++C انجام میدم فقط میمونه سمت کاربرش که برا شروع میخوام با اندروید شروع کنم ولی اندروید بلد نیستم و زمان زیادی برای یادگیری ندارم به همین دلیل از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری میکنم.لازم به ذکره معماری این سرویس REST هست و بلوپرینتش رو با استفاده از apiary.io طراحی کردم. خوبی این بلوپرینت اینه که لازم نیست حتی سمت سرور اصلا وجود داشته باشه چون خود سایت ( apiary.io) سرور mock داره که میتونه دیتای خام رو به صورت example سرو کنه و به این شکل میتونیم سمت سرور و سمت کاربر رو به طور همزمان پیش ببریم. مهارت های لازم :- تسلط به زبان انگلیسی- آشنایی کافی با معماری REST و HTTP- تسلط کافی به فریم ورک های برنامه نویسی موبایل و توانایی دریافت و ارسال داده با فرمت json به وب سرویس با استفاده از افعال HTTP- آشنایی با OAuth2 و توانایی پیاده سازی آن- توانایی ایجاد UI جذابعلاقه مندان میتوانند رزومه ی یا مشخصات خودشون رو به ایمیلم ارسال کنند تا لینک بلوپرینت رو براشون بفرستم. با تشکر احمدcasablancaplusplus@gmail.com