View Full Version : میزان ساپورت از QML در Qt4.8.6
mostafanfs
سه شنبه 16 تیر 1394, 21:54 عصر
سلام دوستان
میخواستم Qt رو برای یه برد Embedded Linux پورت کنم (یعنی کامپایل کنم) بعد میخواستم از دوستانی که زیاد با Qt و QML ور رفته اند بپرسم که QML چقدر تو Qt4.8.6 که آخرین ورژن از Qt4 بود ساپورت میشه و آیا باهاش میشه کار خاصی انجام داد و حرکت های جالبی زد (مثل این ورژن های آخر) یا خیلی محدود و توسعه نیافته هستش تو این ورژن؟
ظاهرا این برد ما نهایت ورژنی که ساپورت میکنه Qt4 هستش که اونم اگه اشتباه نکنم آخرین ورژنش Qt4.8.6 بود که QML توش بود ولی اینکه این ورژن QML تا چه حد بدرد میخوره برام سواله. خواهشا دوستان کارکرده و خاک خورده Qt راهنمایی کنن.
میخوام یه GUI باکیفیت و به قول بچه ها گفتنی خووشگل بزارم رو صفحه که ملت حال کنن :لبخند:
خود کنترل های Qt که اوضاعشون از نظر گرافیک خرابه (++C رو میگم) :ناراحت:
حامد مصافی
چهارشنبه 17 تیر 1394, 10:54 صبح
خود ویدجتهای کیوت با یک css تر و تمیز ظاهر خوبی پیدا میکنند.
اما در مورد نسخه ۴:اکثر مواردی که در نسخههای جدید میبینید در نسخه ۴ هم قابل پیاده سازی هستند. تفاوتها بیشتر ریشهای بودند تا ظاهری. رندرر و ماژولها و امثال اینها تغییر پیدا کردهاند. البته تغییراتی هم در المنتها بوده اما به حدی نیست که در کار شما مشکلی پیش آورد. در نهایت اگر امکانی در نسخه ۴ موجود نبود با کمی چم و خم میتوان پیادهسازی کرد./
mostafanfs
چهارشنبه 17 تیر 1394, 14:39 عصر
ممنون
اون قضیه css رو اصلا متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی چی با یک css ؟
شرمنده من واقعا تازه کارم تو بحث Qt
اون مواردی رو هم که در مورد نسخه 4 فرمودید منظورتون درمورد QML بود یا خود Qt کلا؟ من QML مدنظرم بود.
آخه میدونی الان یه سری آموزش و اینا گرفتم همشون میان موقع Import در فایل QML آخرین نسخه ها رو import میکنند و تاکید زیادی هم دارند رو این موضوع. برا همین گفتم شاید این کتابخونه های قدیمیتر QML مثل 1.0 و ... اوضاعشون خراب باشه و مشکلی کمبودی چیزی داشته باشند.
ehsan_faal
چهارشنبه 17 تیر 1394, 15:00 عصر
فکر میکنم منظور آقای مصافی از CSS همون کارایی باشه که توی StyleSheet ها انجام میدیم.
آموزش هم نمیخواد.خود هلپ کیوت یه چیزایی راجع بهش گفته.
chikar
چهارشنبه 17 تیر 1394, 16:28 عصر
میخوام یه GUI باکیفیت و به قول بچه ها گفتنی خووشگل بزارم رو صفحه که ملت حال کنن :لبخند:
خود کنترل های Qt که اوضاعشون از نظر گرافیک خرابه (++C رو میگم) :ناراحت:
این حرف درستی نیست، شما با stylesheet در کیوت می تونید به قول خودتون یه ظاهر خووشگل بذارید که ملت حال کنند!:قهقهه:
ببین دوست عزیز برخی ها معتقدند که رابط گرافیکی بهتر هست در کیوت با QMl ساخته بشه و برخی ها معتقدند که از طریق ویجت ها و استایل شیت ساخته بشه بهتر هست.
به نظرم شما بدون استفاده از QML می تونید فوق العاده کنترل های زیبایی بسازید.
اینکه کدام دستورات css در کیوت پشتیبانی می شه و مثال ها و رفرنس های کلی اون رو هم می تونید از برنامه Assitant بدست بیارید ، کافی است تو این برنامه در تب index ، کلمه stylesheet رو جستجو کنید، بعد یک صفحه شامل موراد زیر براتون نمایش داده می شه که می تونید از این طریق هم مثال ها و هم دستورات stylesheet در کیوت رو یاد بگیرید!
Overview
The Style Sheet Syntax
Qt Designer Integration
Customizing Qt Widgets Using Style Sheets
Qt Style Sheets Reference
Qt Style Sheets Examples
اون قضیه css رو اصلا متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی چی با یک css ؟
در بخش The Style Sheet Syntax می تونید قوائد و syntax استایل شیت رو یاد بگیرید، در بخش Qt Designer Integration می تونید نحوه استفاده از استایل شیت درون برنامه دیزاینر رو ببینید، در بخش Qt Style Sheets Reference می تونید ویجت ها و دستورات قابل پشتیبانی css در کیوت رو ببینید و از بخش Qt Style Sheets Examples هم می تونید مثال هایی از کار با استایل شیت بر روی ویجت های مختلف رو مشاهده کنید.
mostafanfs
پنج شنبه 18 تیر 1394, 10:16 صبح
از دوستان ممنون هستم
من یه نگاهی به CSS انداختم به نظر مناسبه. آخه قبلا اصلا نشنیده بودم برام عجیب بود.
اما در کل QML هم بدک نیست و کمی خوشمان آمده ازش!
حیف که کمبود وقت هستش وگرنه هر دو رو یاد میگرفتم. به نظر میاد CSS راحتتره تا حدودی.
باز اگه مطلب آموزشی ای چیزی در این مورد به نظر دوستان رسید لطفا دریغ نکنید.
منم بیشتر بررسی میکنم اگه سوالی به نظرم رسید میپرسم.
موفق باشید.
کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 18 تیر 1394, 10:22 صبح
از دوستان ممنون هستم
من یه نگاهی به CSS انداختم به نظر مناسبه. آخه قبلا اصلا نشنیده بودم برام عجیب بود.
اما در کل QML هم بدک نیست و کمی خوشمان آمده ازش!
حیف که کمبود وقت هستش وگرنه هر دو رو یاد میگرفتم. به نظر میاد CSS راحتتره تا حدودی.
باز اگه مطلب آموزشی ای چیزی در این مورد به نظر دوستان رسید لطفا دریغ نکنید.
منم بیشتر بررسی میکنم اگه سوالی به نظرم رسید میپرسم.
موفق باشید.
در نگاه اول QML سخت هستش ولی من بر این باورم بسیار مدرن تر و خیلی ساده تر از CSS هست.
اگر طالب گرافیک و رابط کاربری حرفه ای و جذاب در واقع Creative هستید برید سراغ QML که ترکیبی از JS , CSS , HTML رو در اختیارتون میزاره.
mostafanfs
شنبه 20 تیر 1394, 21:42 عصر
در نگاه اول QML سخت هستش ولی من بر این باورم بسیار مدرن تر و خیلی ساده تر از CSS هست.
اگر طالب گرافیک و رابط کاربری حرفه ای و جذاب در واقع Creative هستید برید سراغ QML که ترکیبی از JS , CSS , HTML رو در اختیارتون میزاره.
بله متوجه هستم ولی من تنها مسئله ای که در نظر داشتم این بود که آیا اصلا QML در Qt4.8 که میخواد برای یه برد Embedded کامپایل بشه ساپورت میشه یا نه و اگه میشه در چه حد. چون وقتی برای اینطور بردها کامپایلش میکنی کلی محدودیت داره و خیلی سوییچ ها رو باید ازش حذف کنی. (ارگومان های config رو میگم)
فعلا که وقت نشده بشینم روش تست کنم ولی اگه به جایی رسید حتما مطرح میکنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.