ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد اعمال استایل به ‌datalist

man3207
چهارشنبه 17 تیر 1394, 13:05 عصر
سلام
من به تازگی کار طراحی وب رو شروع کردم.
یه قالب ساده رو به کمک بوت استرپ و css و html طراحی کردم. اما الان که میخوام اون رو روی کدهای asp.net پیاده کنم به مشکل خوردم.asp.net هم زیاد بلد نیستم( کد آماده بهم دادن روش استایل بذارم)
فرض کنید من چنین قالبی در آوردم و میخوام یکسری اطلاعات رو در قابهای آبی رنگ نشون بدم.(الان توی asp.net بوسیله datalist اینا رو گذاشتن)
حالا من چطوری به datalist ها استایل بدم که هم استایلو بگیرن هم توی یه ردیف افقی باشن؟
اصلا با datalist میشه؟ من امتحانی repeater رو هم جایگزین datalist کردم که اینبار استایلم اعمال شد اما مربع های آبی رو به صورت عمودی و زیر هم نشون میده و اونجایی که من میخوام نشون نمیده.
شاید خیلی ابتدایی باشه اما واقعا نتونستم راهی پیدا کنم.
133016

amir868
چهارشنبه 17 تیر 1394, 23:37 عصر
وقتی به مربع های آبی استایل دادی بهشون display:inline-block دادی ؟!

azimi.moja
پنج شنبه 18 تیر 1394, 12:47 عصر
دوست عزیز برای کل datalist یک کلاس, برای هر ردیف و فاصله ها یک کلاس و برای هر cell هم یک کلاس. بسته یبه نوع طراحی asp.net که از framwork دیگه هم استفاده کردنند یا خیر. شما در بدترین حالت یک جستجو کنی می بینی که کلاسهای پیشفرض پیش فرض چی هستند و آنها رو override می کنی. با برنامه نویس بخش asp.net صحبت کنی صریع به نتیجه می رسی. من کارم Java هست برای همین بیشتر آشنایی با asp.net ندارم. کلیت رو گفتم.

man3207
جمعه 19 تیر 1394, 10:28 صبح
ضمن تشکر از دوستان
من مشکلم با خود datalist هست. چون شی ای هستش که ظاهرا یکباره اطلاعات پایگاه رو نشون میده و من نمیدونم چطور برای هر تک اطلاعات یک استایل بذارم