PDA

View Full Version : راهنمایی به یک تازه کار جهت ایجاد اپلیکیشن

si45sh
چهارشنبه 17 تیر 1394, 13:41 عصر
سلام لطفا بنده را در مورد ذیل راهنمایی کنید
من میخوام اپلیکیشن آموزشی درست کنم که ابتدا بصورت آنلاین تحت وب اجرا بشه سپس برنامه را تحت پلتفرمهای دسکتاپ ، اندروید ، آی او اس و ویندوز فون ارائه بدم.
این اپلیکیشن از صدا و گرافیک برداری و انیمیشن استفاده میشه و از صفحات متعدد تشکیل شده که با کلیک یا لمس به صفحه مورد نظر میره همچنین در برنامه تایمر نیز استفاده میشه
بنظرتون کدام ابزارها و برنامه هایی برای ایجاد این نرم افزار مناسب میباشد. در ضمن اگر بصورت ویژوال باشه بهتر است

barnamenevis2016
پنج شنبه 18 تیر 1394, 03:59 صبح
سلام...ببخشید منظورتون از برنامه چیه که گفتید که با چه برنامه ای همچین اپلیکیشنی بنویسم؟؟شما اینکارو می تونید با زبان جاوا و از فریمورک هایی که برای از این قبیل اهداف طراحی شده استفاده کنید....
این سایت نکات خوبی رو بیان کرده:
http://ehsanavr.com/14474/web-development/%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D B%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87/
اگر منظورتون یک برنامه است و یک چیز شبیه به گیم انجین ها و اینجور موارده که شما رو از نوشتن کد ها بی نیاز کنن...فکر کنم برای یک همچین کاری اصلا سراغ اینجور موارد نرید..بهتره..اون چیزی که شما می خواهی چیز پیچیده ای فکر نمی کنم باشه...اگر برنامه نویسی جاوا تا حدی بلدید مخصوصا...فقط ابزاری که بتونید برنامتون رو عینن تحت دستکتاب اجرا کنید، موجوده که فکر کنم در لینک بالا به این ابزار ها اشاره شده

si45sh
شنبه 20 تیر 1394, 09:52 صبح
بنظر شما جاوا بهتره یا ویژوال استودیو
ابتدا میخوام یه برنامه ساده بنویسم که با کلیک یا لمس دکمه به صفحه قبل یا بعد بره و هر صفحه شامل عکس و متن و صدا باشه
این برنامه ابتدا تحت وب بصورت آنلاین اجرا بشه سپس تحت پلتفرمهای مختلف
البته زیاد نمیخوام وقتم تلف بشه و به مرور که نیاز داشته باشم یاد بگیرم

amirali0079
شنبه 20 تیر 1394, 20:49 عصر
جاوا زبانه ویژوال استودیو نرم افزار
اگه میخواین مقایسه کنید باید جاوا رو با C#
یا اکلیپسو با ویژوال استودیو
-
برای وب باید با HTML CSS Javascript و PHP بسازید (یا بجای PHP از ASP.NET که همون C# هست یا از پایتون یا روبی یا جاوا استفاده کنید) ولی HTML CSS و Javascript حتما باید باشه
برای اندروید جاوا یا C# یا C یا C++ که C و یا جاوا بهتره
برای IOS هم Objective c و Swift بهترینه ولی C++ هم میشه
برای دسکتاپ C++ یا java یا C#
در ضمن برای دسکتاپ و موبایل(همه) میتونید از Javascript بهره ببرید ولی خیلی خوب نمیشه !

si45sh
یک شنبه 21 تیر 1394, 07:19 صبح
جاوا زبانه ویژوال استودیو نرم افزار
اگه میخواین مقایسه کنید باید جاوا رو با C#‎
یا اکلیپسو با ویژوال استودیو
-
برای وب باید با HTML CSS Javascript و PHP بسازید (یا بجای PHP از ASP.NET که همون C#‎ هست یا از پایتون یا روبی یا جاوا استفاده کنید) ولی HTML CSS و Javascript حتما باید باشه
برای اندروید جاوا یا C#‎ یا C یا C++‎ که C و یا جاوا بهتره
برای IOS هم Objective c و Swift بهترینه ولی C++‎ هم میشه
برای دسکتاپ C++‎ یا java یا C#‎
در ضمن برای دسکتاپ و موبایل(همه) میتونید از Javascript بهره ببرید ولی خیلی خوب نمیشه !

یعنی به نظر شما برای هر سیستم بصورت جداگانه نرم افزار نوشته بشه بهتره ؟

amirali0079
دوشنبه 22 تیر 1394, 09:03 صبح
معلومه ! هر چیزی واسه یه کاری ساخته شده ! (ولی یه استثنا هایی هم هست مثله C++)

si45sh
دوشنبه 22 تیر 1394, 09:32 صبح
ظاهرا با js + css+ html5 برای پلتفرمهای مختلف میشه برنامه نوشت لطفا نظرتون رو بفرمائید
در ضمن برای ایجاد نرم افزار که تحت وب اجرا بشه چه نرم افزارهایی رو پیشنهاد میدین اگه نرم افزار رایگان باشه بهتره

amirali0079
دوشنبه 22 تیر 1394, 12:06 عصر
درسته میشه ولی کاربرد اونا وب هست بالا هم عرض کردم

جاوا اسکریپت خالی برای همون امر برنامه نویسی استفاده میشه (محاسبات، شرط ها، حلقه ها، کلاس ها و ...) و html و css فقط برای زیبایی و قالب بندی برنامه هستن !
در ضمن باهاش میشه واسه موبایل با تکنولوژی به اسم Cordova یا Phonegap یا ... برنامه نوشت واسه دسکتاپ هم میشه ولی اسمشو نمیدونم !
برنامه هایی که با جاوا اسکریپت واسه موبایل ساخته میشه اکثرن که لگ fps دارن، در ضمن خیلی نمیتونید با سخت افزار در ارتباط باشید
برنامه هایی که دو بازار با js (جاوا اسکریپت) ساخته میشن مثلا همین برنامه هایی که یه سری اطلاعات میدن مثلا درباره عسل و انواع عسل اطلاعات داده (که من این هارو برنامه حساب نمیکنم)
خیلی هاش با همین js ساخته میشه لگ داره شما که میخواید بازی بسازید فکرش رو هم نکنید !
--
IDE پولی که کرکش هم هست (PhpStorm)
-نکته: IDE همون ادیتوره با قابلیت های بسیار بسیار فراوان تر اعم از اجرا- دیباگ و ..
Editor رایگان: Adobe Brackets
Editor پولی: Sublime text
واسه مک هم ادیتور فقط Coda رو میشناسم

si45sh
دوشنبه 22 تیر 1394, 12:43 عصر
اگه نرم افزار رایگان باشه بهتره همچنین اگه ویژوال و رایگان باشه که خیلی بهتر میشه ضمنا حجم برنامه های تولیدی هم کم باشه
راجع به نرم افزار های بالا در حال بررسی هستم اگه راهنمایی بیشتر بشه ممنون :لبخندساده:
در ضمن نمخوام از دات نت استفاده کنم

amirali0079
سه شنبه 23 تیر 1394, 00:01 صبح
Brackets از همه بهتره تو رایگان ها کلی هم پلاگین داره فیلم آموزشی هم داره
فیلم آموزشی : لینک (http://saeedd.blog.ir/1393/11/22/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-Brackets)
سایت خود برنامه و دانلود : لینک (http://brackets.io/)
البته نرم افزار Brackets برای HTML و CSS و جاوا اسکریپت ساخته شده
برای زبان جاوا نرم افزار Eclipse بهترینه و رایگانه
C++ و C رو آشنایی ندارم
C# که دات نته
پایتون خودش یه ادیتور داره خوبه ولی نرم افزار پولی Pycharm که کرکش هم هست عالیه
روبی هم نمیدونم ولی RubyMine پیشنهاد میشه
برای Objective c و Swift هم نرم افزار XCode که توسط خود اپل رایگان داده شده هست