View Full Version : تغییر در قالب سایت و مرتب کردن عناوین
مهناز.ف
چهارشنبه 17 تیر 1394, 16:14 عصر
من عضو تازه واردی هستم و وقتی میخوام یه موضوعی رو پیدا کنم حتی با سرچ کردن که تعداد و محدود میکنه هم بازم کلی طول میکشه که مطلب مورد نظرم رو پیدا کنم .
سایت عالیه من کلی مطلب یاد گرفتم ولی مثلا وقتی وارد طراحی وب میشم بیشتر از ۵۰۰ صفحه تاپیک داره که گاهی هم مطالب تکراری داره . و بنظرم جالب نیست
البته خیلی از سایتها اینطوری طراحی شده ولی اینجا پر از متخصص ه ک میتونن با کمک هم سریعتر منظمش کنن .
مثلا اگه وارد طراحی وب میشیم چند ا تاپیک داشته باشه که موضوع معلوم باشه و کاربرا با توجه به موضوعش برن توی اون .
البته من قصدم فقط نظر دادن و پیشنهاد بود . :لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده::لبخندساده:
H:Shojaei
چهارشنبه 17 تیر 1394, 17:41 عصر
شما قرار نیست به عنوان یک سایت مرجع به این سایت نگاه کنید که بیاید برای یادگیری طراحی وب 500 صفحه مطلبش رو بخونید هیچکس همچین کاری نمیکنه.. اینجا سوال یا مشکل داشتید مطرح میکنید و جواب مشکلی که دارید رو میگیرید گاهی هم میشه چرخی توی کل سایت زد و تاپیکهای خوب رو گلچین کرد برای گاهی که نیاز میشه و یا با جستجوهای گوگل به این سایت و مطلب خواصی برمیخورید و استفاده میکنید...
از این جهت که چند تاپیک بالا باشه هم به نظر من که نیازی به این کار نیست روشی که معموله الآن کار خوبیه و این که چند تاپیک داشته باشه که موضوعات معلومی باشه باعث بیشتر هرج و مرج میشه تا ساماندهی و بهتر شدن... چون تجربه نشون داده تالارهایی که بخشهاش جدا هستن مثلا فریمورک ها توی بخش php معمولا اکثرا سوال فریمورک رو هم توی همون بخش php میپرسن چون بازدید بیشتری داره حالا طراحی بخواد بخش بخش بشه که کلا بعد چند وقت باید جمعش کرد ...
مهناز.ف
پنج شنبه 18 تیر 1394, 01:24 صبح
ولی بنظر من این سایت اینقد مطالبش خوب و مفیده و اینقدر کاربر داره که میتونه به مرجع شدن هم فکر کنه . البته من کار به این چیزاش ندارم . من مشکلی که برای خودم پیش اومد رو مطرح کردم .
با یه سرچ توو گوگل به این سایت رسیدم جواب سوالم و به بهترین حالت گرفتم . عضو سایت شدم مطالب دیگه ای رو هم نگاه کردم که به دردم خورد اما وقتی میخواستم ببینم درباره فونتها چه چیزی داره با اینکه سرچ کردم انقد تعداد مطالب زیاد بود که بعد از چند صفحه خارج شدم و رفتم از گوگل برای سایت دیگه ای سرچ گردم در صورتی که مطمینم توو همون بخش جوابم بود .
میگم کاش ی نظم اینجوری باشه که کسی خارج نشه از سایت خوبی مثل اینجا :چشمک::چشمک:
H:Shojaei
پنج شنبه 18 تیر 1394, 17:56 عصر
البته جستجوی سایت بسیار بسیار بسیار ظعیفه و توی گوگل سرچ کنید با ضمیمه کردن سایت برنامه نویس داخل جستجو بهتر نتیجه میگیرید تا این که توی خود سایت جستجو کنید...
یکی از بزرگترین نقاط ظعف این فرم هم همین جستجوی بسیار ظعیفشه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.