View Full Version : حرفه ای: آیا میتوان با جاوااسکریپت یک کلمه به title تمام صفحات اضافه کرد؟؟
ehsaun_kkt
پنج شنبه 18 تیر 1394, 03:07 صبح
سلام
دوستان
صفحه نمایش دهنده پُست هام ، متن و عنوان صفحه رو از دیتابیس میگیره و نمایش میده ، حالا میخوام به عنوان تمام صفحه هات سایتم یک کلمه اضافه کنم...
مشکل اینجاست به سورس دسترسی ندارم
گفتم شاید بشه با جاوا اسکریپت هر صفحه ای که لود میشه به titleش یک کلمه اضافه کرد؟؟؟؟؟
امکانش هست؟؟؟ راه دیگه ای سراغ ندارید؟؟؟
زبان سایت asp.net
ehsaun_kkt
پنج شنبه 18 تیر 1394, 20:43 عصر
یعنی هیچ کس نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟
amirali0079
جمعه 19 تیر 1394, 01:30 صبح
فک نکنم اگه میخوای جواب سوالای اینجوری تخصصی بپرسی برو تو StackOverFlow اونجا یارو برات 20 مدل انجام این کار با مزیت ها و بدی هاش توضیح میده لامصب خیلی بلدن :D:شیطان:
ehsaun_kkt
جمعه 19 تیر 1394, 05:13 صبح
فک نکنم اگه میخوای جواب سوالای اینجوری تخصصی بپرسی برو تو StackOverFlow اونجا یارو برات 20 مدل انجام این کار با مزیت ها و بدی هاش توضیح میده لامصب خیلی بلدن :D:شیطان:
زبانم خوب نیست :(
بابا این همه اینجا مهندس و متخصص هست .. کسی میتونه کمک کنه؟
barnamenevis2016
جمعه 19 تیر 1394, 05:47 صبح
سلام....اگر شما به سورس سایتتون دسرسی نداری...پس اونوقت...گد جا اسکریپت رو می خوایید کجا قرار بدید؟؟:متفکر: اگر م جاوا اسکریپتی رو می خوایید برای سایت بنویسید فکر می کنم باید در سورس سایتتون قرار بدید دیگه :متفکر:
ehsaun_kkt
جمعه 19 تیر 1394, 07:57 صبح
سلام....اگر شما به سورس سایتتون دسرسی نداری...پس اونوقت...گد جا اسکریپت رو می خوایید کجا قرار بدید؟؟:متفکر: اگر م جاوا اسکریپتی رو می خوایید برای سایت بنویسید فکر می کنم باید در سورس سایتتون قرار بدید دیگه :متفکر:
داداش ، من به سورس dll دسترسی ندارم ولی به فایل asp دسترسی دارم
یه مدت پیش dll هم دیکامپایل کردم و تغییراتم رو دادم ولی درست سر در نمیارم چطور دوباره کامپایلش کنم وبیخیالش شدم
barnamenevis2016
جمعه 19 تیر 1394, 11:17 صبح
شرمنده..من به این تفاوت php و asp توجه و اطلاع نداشتم و توجه نداشتم که asp برخلاف php کامپایل می شه و فایل dll داره ولی php خیر و یک زبان اسکریپتی و مفسر است...
شاید بهتر بود این سوال رو در بخش asp می پرسیدید....بنده هم از php سر در می آوردم...
2undercover
جمعه 19 تیر 1394, 12:00 عصر
دیشب می خواستم پاسخ شما رو بدم اما نشد.
خوب شما می تونید عنوان صفحه رو با Javascript تغییر بدهید یا حتی Favicon رو ولی باید دقت داشته باشید که تاثیری روی چیزی که موتور های جستجو می بینند نداره.
document.title += 'عبارتی که به انتهای عنوان اضافه می شود.';
ehsaun_kkt
جمعه 19 تیر 1394, 14:13 عصر
دیشب می خواستم پاسخ شما رو بدم اما نشد.
خوب شما می تونید عنوان صفحه رو با Javascript تغییر بدهید یا حتی Favicon رو ولی باید دقت داشته باشید که تاثیری روی چیزی که موتور های جستجو می بینند نداره.
document.title += 'عبارتی که به انتهای عنوان اضافه می شود.';
خیلی خیلی متشکرم :) میدونستم با جاوا اسکریپت میشه اینکارو کرد...
میشه توضیح بدید که چرا روی موتور های جستجو تاثیر نداره؟؟؟؟؟ فرضا سایت من 100 هزار ایندکس و صفحه داره، بهتر نیست که روی تمام این صفحات با یه خط فاصله عنوان سایت هم درج بشه؟؟ بالاخره عنوان سایت باید برند بشه؟؟
amirali0079
جمعه 19 تیر 1394, 14:41 عصر
بخاطر اینکه جاوا اسکریپت رو کلاینت تفسیر میشه یعنی اول کد های html کامپایل شده از ASP.NEt و اون تکه کد جاوااسکریپت میاد سمت کامپیوتر کاربر - حالا خود مرورگر میاد جاوااسکریپت رو میخونه و به تایتل اضافه میکنه یعنی این قسمت همه چی تو کلاینت هست
ehsaun_kkt
جمعه 19 تیر 1394, 16:39 عصر
بخاطر اینکه جاوا اسکریپت رو کلاینت تفسیر میشه یعنی اول کد های html کامپایل شده از ASP.NEt و اون تکه کد جاوااسکریپت میاد سمت کامپیوتر کاربر - حالا خود مرورگر میاد جاوااسکریپت رو میخونه و به تایتل اضافه میکنه یعنی این قسمت همه چی تو کلاینت هست
1.یعنی عنوانی رو که الان با جاوا اسکریپت به تمام صفحات سایت اضافه کردم در ایندکس های آینده گوگلم نمایش داده نمیشه؟؟؟؟ راه دیگه ای هست؟
2.بعضی سایت ها رو می بینم که هنگام نمایش داده شدن در نتایج گوگل ، عنوان سایت هم کناره تیتر هست ولی وقتی رو لینک کلیک میکنی و بازش میکنی فقط تیر مطلب می مونه!!! چطوری این کا رو میکنند؟؟
2undercover
جمعه 19 تیر 1394, 19:06 عصر
http://searchenginewatch.com/sew/news/2342232/why-google-changes-your-titles-in-search-results
https://yoast.com/google-page-title/
با توجه به چیز هایی که این جا گفته شده گوگل خودش سعی می کنه بهترین عنوان رو برای نمایش یک صفحه در نتایج جستجو انتخاب بکنه و شما فقط می تونید به گوگل کمک کنید تا عنوان بهتری انتخاب بکنه و نمی تونید گوگل رو مجبور کنید که عنوان رو یک چیز خاص نشون بده.
Google looks for three things:
Something relatively short.
A good description of the page and ideally the site that the page is on.
That it's somehow relevant to the query.
گوگل به دنبال سه چیز هست (برای عنوان):
1. یک چیز نسبتا کوتاه
2. یک توضیح مناسب از صفحه و سایتی که صفحه مربوط به اون هست
3. یه جورایی به چیزی که در گوگل جستجو شده ارتباط داشته باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.