ورود

View Full Version : سوال: مشکل QML در حالت Full Screen

کامبیز اسدزاده
جمعه 19 تیر 1394, 22:02 عصر
سلام

در QML من فرم رو در حالت Full Screen که قرار میدم هرچیزی که به صورت کشوئی باز میشه مثل Menu , Actions و همچنین ComboBox ها هنگام انتخاب صفحه پرپر میزنه و نمیشه انتخابش کرد.
این مشکل در Windows موجوده در نسخه های Linux و Mac با چنین مشکلی مواجه نشدم کسی از شما دوستان عزیز با این مشکل مواجه شدین ؟ :متفکر: لطفا بررسی کنید اگه مشکل برای شماهم موجوده به احتمال زیاد باید یک باگ باشه و نیاز به گزارش خواهد داشت.

ehsan_faal
جمعه 19 تیر 1394, 22:23 عصر
سلام.من این کد رو تست کردم توی کیوت 5.5 ، تنها مشکلش این بود که وقتی Combo Box رو باز میکنم زیاد روون نیست.توی ورژنهای قبل اینجوری نبود.
الان این حس رو به آدم میده که گرافیک نصب نباشه و مثلا در حال اجرای یه بازی سنگین باشی.:متفکر:

import QtQuick 2.4
import QtQuick.Controls 1.3
import QtQuick.Window 2.2
import QtQuick.Dialogs 1.2

ApplicationWindow {
title: qsTr("Hello World")
width: Screen.desktopAvailableWidth
height: Screen.desktopAvailableHeight
visible: true

menuBar: MenuBar {
Menu {
title: qsTr("&File")
MenuItem {
text: qsTr("&Open")
onTriggered: messageDialog.show(qsTr("Open action triggered"));
}
MenuItem {
text: qsTr("E&xit")
onTriggered: Qt.quit();
}
}
}

ComboBox {
anchors.centerIn: parent;
width: 400
model: [ "Banana", "Apple", "Coconut" ]
}
}

کامبیز اسدزاده
جمعه 19 تیر 1394, 22:41 عصر
این مثال شما مشکلی نداره روونه اتفاقا ... در حالت Full Screen تست کن روی Combobox یا منو کلیک کن ببین چه اتفاقی میفته...
شما این کد رو در همین ApplicationWindow قرار بده ببین چطور پرپر میزنه تو حالت Full Screen

visibility: "FullScreen"

ehsan_faal
جمعه 19 تیر 1394, 23:03 عصر
حق با شماست.کلا ریخت به هم.
دیگه اصلا Combo Box باز نمیشه.

returnx
جمعه 19 تیر 1394, 23:06 عصر
منم قبلا مشکل مشابه ای را با Full Screen داشتم که در صورتی که focus از پنجره بر داشته میشد و در صورتی که دوباره پنجره از Task bar انتخاب میشد ، پنجره مورد نظر paint نمیشد و صفحه نمایش Freez میشد و می بایست با Alt + Tab یکبار به پنجره ی دیگری میرفتم و دوباره به با Alt + Tab پنجره مورد نظر را انتخاب می کردم...

کامبیز اسدزاده
جمعه 19 تیر 1394, 23:52 عصر
حق با شماست.کلا ریخت به هم.
دیگه اصلا Combo Box باز نمیشه.

منم قبلا مشکل مشابه ای را با Full Screen داشتم که در صورتی که focus از پنجره بر داشته میشد و در صورتی که دوباره پنجره از Task bar انتخاب میشد ، پنجره مورد نظر paint نمیشد و صفحه نمایش Freez میشد و می بایست با Alt + Tab یکبار به پنجره ی دیگری میرفتم و دوباره به با Alt + Tab پنجره مورد نظر را انتخاب می کردم...

جالب اینجاست فقط روی ویندوز اینطور میشه...
یه Send Feed Back بدیم اینو :افسرده:

کامبیز اسدزاده
شنبه 20 تیر 1394, 11:53 صبح
این مشکل رو من ریپورت دادم از دوستان کسی اگه تونست یه کامنتی چیزی زیرش بزنه که همین مشکل رو شماهم دارید : https://bugreports.qt.io/browse/QTBUG-47156

با تشکر.

returnx
شنبه 20 تیر 1394, 13:39 عصر
من هنوز نسخه Qt 5.5.0 را دانلود نکردم که تست کنم ، ببینم آن مشکل بر طرف شده یا نه ، اگر امکانش هست آن مشکلی که در پست قبلیم شرح دادم را در این نسخه تست کنید...

کامبیز اسدزاده
شنبه 20 تیر 1394, 14:31 عصر
من هنوز نسخه Qt 5.5.0 را دانلود نکردم که تست کنم ، ببینم آن مشکل بر طرف شده یا نه ، اگر امکانش هست آن مشکلی که در پست قبلیم شرح دادم را در این نسخه تست کنید...

نمونه کد یا سروسی که در نسخه های قبلی مشکل داشت رو لطف کنید تا روی 5.5 تستش کنم.

returnx
شنبه 20 تیر 1394, 22:52 عصر
نمونه کد :

import QtQuick 2.4

ApplicationWindow {
width: 640
height: 480
Text {
anchors.centerIn: parent
text: qsTr("Bug description: switch from current window,to another window with Alt + Tab buttons except desktop window,and then select app from taskbar or with Alt + Tab buttons!")
}
}

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 21 تیر 1394, 08:34 صبح
نمونه کد :

import QtQuick 2.4

ApplicationWindow {
width: 640
height: 480
Text {
anchors.centerIn: parent
text: qsTr("Bug description: switch from current window,to another window with Alt + Tab buttons except desktop window,and then select app from taskbar or with Alt + Tab buttons!")
}
}

منظورتون رو الان فهمیدم...
توی Full Screen این مشکل رو تو 5.5 هم میبینم ! ولی فکر کنم با یک سری flags این رو بشه حلش کرد.:متفکر:
http://doc.qt.io/qt-5/qt.html#WindowType-enum
یه نمونه تومثال های خود QML همچین چیزی هست Window که Full Screen هم میشه تو اون مشکل خاصی فکر کنم ندیدم!