ورود

View Full Version : کافه بازار، با قشر زحمتکش برنامه نویس‌ها صادق باش!!

haghjoo
یک شنبه 21 تیر 1394, 17:48 عصر
به نام حق

سلام خدمت همکاران برنامه نویس به ویژه آنهایی که تجربه همکاری با کافه بازار را دارند.

همانطور که می دانید کافه بازار 39 درصد از درآمد حاصل از فروش برنامه را برمی دارد که در آن ادعا می کند 9 درصد مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است.
بنده امروز به سایت رسمی دانش بنیان رفتم و واقعیت جالبی را در آن کشف کردم؛ کافه بازار از مالیات معاف است!!!
برای حرف خودم مدرک هم دارم؛ برای اثبات این موضوع، در بخش اختبار سایت دانش بنیان به آدرس http://daneshbonyan.isti.ir/index.aspx?siteid=2&fkeyid=&siteid=2&pageid=8155&newsview=7242 رفته و فایل اکسل انتهای صفحه که در واقع فایل فهرست محصولات مشمول معافیت مالیاتی ماده 3 است را دانلود نمایید.
وقتی فایل را دانلود کردید، در ردیف 141، شرکت «آوای همراه هوشمند هزاردستان (سهامی خاص)» را بیابید. این شرکت نام شرکت کافه بازار است.

اگر مدیران سایت این پست را منتشر نکنند یا آنرا بردارند، در آن دنیا مدیون جامعه برنامه نویسها هستند و جواب حقوق کتمان شده آنها را باید بدهند.
اگر ما اینچنین از حقمان دفاع نکینم، پس کجا باید دادخواهی کنیم؟!

در پناه حق
از طرف یک برنامه نویس که فقط گوشه ای نمی شیند تا برنامه بنویسید، بلکه برمی خیزد و از حق خود حتی با یک پست دفاع می کند.

پیام حیاتی
یک شنبه 21 تیر 1394, 19:44 عصر
وضعیت خیلی خرابتر از این حرفاست، قوانین ناکارامد و خیلی از انها فقط جهت خالی نبودن نوشته شده اند.

masoud_pnu
یک شنبه 21 تیر 1394, 23:08 عصر
بببین دوست خوبم،یه چیزی هست که میگه "همینه که هست.میخوای چیکار کنی؟؟".شما برنامه نذار.اتفاقی میفته؟واقعیتش میدونید چیه؟من به کافه!بازار واقعا حسودیم میشه.نه از اینکه موفق بوده یه استارتاپ توپ پایه گذاری کنه.نه.کافیه تحریم ها برداشته بشه،مردم به پلی استور دسترسی پیدا کنن.دیگه تکلیف اینا مشخصه.اینا بلد بودن چجوری از این موج سواری خودشونو بگیرن.پول خودشونو جمع کردن و خودشونو بستن.اینه که من بهش حسادت میکنم.
شما فکر کردید برنامه هایی که تو استور بازار هست،همگی مال تاپ دوالوپرهای اندرویده؟!!نه.برید ببینید چه بازار حاشیه ای کنارش راه افتاده.چه میدونم،درآمد 100میلیونی برای جوان ایرانی!!در آمد فلان مبلغی برای شما!و...نگاهی هم به کیفیت برنامه های ایرانی میندازید...اصلا مایه شرمساریه!
بهرحال،من تو بازار موبایل هم هستم.چیزی که من دارم میبینم کافه بازار یواش یواش داره تبش میخوابه.الان شبکه ها اجتماعی موبایلی دارن کولاک میکنن.یعنی کولاک ها! اگر احساس میکنید ایده ای در این زمینه دارید،حتما دنبالشو بگیرید.کارتون هم به کافه و قهوه خونه و دیزی سرا!!و...ایناهم نباشه.اینا همین الان برن خونه شون هم به قدر خودشون کاسب شدن.

mehdi565
یک شنبه 21 تیر 1394, 23:25 عصر
من کاملا با صحبت های شما موافق هستم این تمام حرف دل من بود.

به نظر من یک ضعف بزرگ برای برنامه نویسان این هست که شب و روز وقتشون رو صرف ایده یابی و ساخت اون بکنند و از اونطرف اونها بدون تلاش دسترنج این برنامه نویسان رو بردارن.

mehdi565
یک شنبه 21 تیر 1394, 23:26 عصر
نا سلامتی این همه برنامه نویس داریم اگه یه گروه دیگه یه مارکت دیگه درست کنن اون وقت بازار رقابتی میشه و از اون طرف فشار به اونها میاد هم کیفیت میره بالا هم دیگه 35 درصد فروش رو برنمیدارن

godofphp
چهارشنبه 24 تیر 1394, 17:41 عصر
این مالیات که کافه بازار معاف هست چیز دیگه ای هست اونی که 9 درصد کم میکنه مالیات ارزش افزوده هست
ولی خب کافه بازار خیلی جاها حق برنامه نویسان رو ضایع میکنه

بابک.م.
پنج شنبه 25 تیر 1394, 11:51 صبح
به نام حق

سلام خدمت همکاران برنامه نویس به ویژه آنهایی که تجربه همکاری با کافه بازار را دارند.

همانطور که می دانید کافه بازار 39 درصد از درآمد حاصل از فروش برنامه را برمی دارد که در آن ادعا می کند 9 درصد مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است.
بنده امروز به سایت رسمی دانش بنیان رفتم و واقعیت جالبی را در آن کشف کردم؛ کافه بازار از مالیات معاف است!!!
برای حرف خودم مدرک هم دارم؛ برای اثبات این موضوع، در بخش اختبار سایت دانش بنیان به آدرس http://daneshbonyan.isti.ir/index.aspx?siteid=2&fkeyid=&siteid=2&pageid=8155&newsview=7242 رفته و فایل اکسل انتهای صفحه که در واقع فایل فهرست محصولات مشمول معافیت مالیاتی ماده 3 است را دانلود نمایید.
وقتی فایل را دانلود کردید، در ردیف 141، شرکت «آوای همراه هوشمند هزاردستان (سهامی خاص)» را بیابید. این شرکت نام شرکت کافه بازار است.

اگر مدیران سایت این پست را منتشر نکنند یا آنرا بردارند، در آن دنیا مدیون جامعه برنامه نویسها هستند و جواب حقوق کتمان شده آنها را باید بدهند.
اگر ما اینچنین از حقمان دفاع نکینم، پس کجا باید دادخواهی کنیم؟!

در پناه حق
از طرف یک برنامه نویس که فقط گوشه ای نمی شیند تا برنامه بنویسید، بلکه برمی خیزد و از حق خود حتی با یک پست دفاع می کند.

مالیات ارزش افزوده ارتباطی به مالیات عملکرد نداره و بر عهده خریدار هست. منظورشون از معافیت مالیاتی، مالیات عملکرده نه ارزش افزوده