ورود

View Full Version : مشکل در کار کردن با ابزار gii

javidabbaci
دوشنبه 22 تیر 1394, 18:55 عصر
سلام
دوستان من ماژول gii را فعال کردم ولی وقتی می خوام برای جداولم مدل درست کنم پیغام می ده که جدول را پیدا نکردم جدول همون جدول بلاگ آموزشی yii هستش ولی جدول tbl_user را می شناسه و مدل اون را درست می کنه ولی بقیه جداول را پیدا نمی کنه !! مشکل کجاست !!
133216

desatir7316
دوشنبه 22 تیر 1394, 22:53 عصر
همه جدول هاتون prefix دارن؟

چرا yii2 استفاده نمی کنید؟
خیلی وقته اومده

javidabbaci
دوشنبه 22 تیر 1394, 23:19 عصر
همه جداول پیشوند دارند .. من از همون جداول دموی آموزشی بلاگ یی استفاده می کنم !! یادمه که قبلا که از ورژن های قبلی استفاده کرده بودم (13-1-1)این مشکل پیش نیومده بود !!
"
چرا yii2 استفاده نمی کنید؟"

فکر می کنم YII1 امکانات توسعه ها و آموزش های بهتری داره !! مثلا همین آموزش ساخت بلاگ با یی دو را پیدا نکردم !!
یک مقدار زمان نیاز هست تا شرایط یی 2 هم ایده آل بشه و نسخه مخصوص (یی دو) اکستنشن ها آماده بشه !!

یک بار دیگه کلیه مراحل را انجام دادم و همه چیز را تست کردم ولی دوباره به همون مشکل قبلی برخورد کردم!!

Yii ورژن 2 بیسیک را نصب کردم و جداول بلاگ موصوف را کپی کردم داخل بانک country همه جداول را شناخت و مدل همه را ساخت !!
ظاهرا به نظر می رسه که Yii نسخه 16-1-1 یه باگ کوچولو داره !! چون اگه سیستم من مشکل داشت نباید در ورژن دو که تست کردم برطرف می شد !! و در نسخه یک هم اگر من درست کانفیگ نکرده بودم پس باید مدل جدول یوزر را هم درست نمی کرد !! نه اینکه به صورت گزینشی عمل کنه !!!
شما با ورژن 16-1-1 مشکلی ندارید !!

yii2dev
سه شنبه 23 تیر 1394, 12:10 عصر
مسلماً Yii2 بهتره ولی نسخه 1.1 هم مشکلی نداره. نباید توی کادر table_name وقتی پیشوند معرفی کردی، اونو هم بنویسی (الان داره دنبال جدول tbl_tbl_post میگرده). فقط از post استفاده کن ببین درست میشه؟

javidabbaci
جمعه 26 تیر 1394, 01:08 صبح
مسلماً Yii2 بهتره ولی نسخه 1.1 هم مشکلی نداره. نباید توی کادر table_name وقتی پیشوند معرفی کردی، اونو هم بنویسی (الان داره دنبال جدول tbl_tbl_post میگرده). فقط از post استفاده کن ببین درست میشه؟

من مدل جدول پست را بدون پیشوند هم امتحان کردم و تصویر اون را برای شما قرار می دم !!
133352

همچنین تصویر جداول بانک مای بلاگ که برای پروژه تنظیم کردم !!
133353
وقتی صفحه نیازمندی های یی 2 را دیدم یک نکته هم از طرف اینجین PHP اعلام می شه که تصویر اون را هم برای شما درج می کنم !!

133354