PDA

View Full Version : سوال: یادگیری جاوا برای ساخت برنامه برای کامپیوتر



ho3inamini
سه شنبه 23 تیر 1394, 11:47 صبح
سلام دوستان
بنده با جاوا برای اندروید برنامه میسازم و الان نیاز دارم که از طریق گوشی اندرویدی به کامپیوتر وصل شم و اطلاعات ارسال کنم و روی اطلاعات دریافت شده در کامپیوتر پردازش انجام بدم. برای ساخت برنامه اندروید مشکلی ندارم و مشکلم با ساخت برنامه کامپیوترش هست، که یک برنامه خیلی ساده هستش ولی چون من تا به حال برای کامپیوتر برنامه ننوشتم، نمی تونم برنامه قسمت کامپیوتر رو بنویسم.
خلاصه اینکه تصمیم گرفتم که ساخت برنامه برای کامپیوتر با جاوا رو یاد بگیرم ولی هر چی آموزش جاوا پیدا می کنم هم خیلی مبتدی هست (برای کسایی خوبه که اصلا برنامه نویسی بلد نیستند) و همچنین خروجی نمیگیرن در واقع اصول اولیه زبان جاوا هست.
حالا از دوستانی که سر رشته دارند میخوام بپرسم که من چه چیزایی رو باید یاد بگیرم؟ لطفا آموزشی که به درد من میخوره بهم معرفی کنید(چه انگلیسی چه فارسی)
دوباره یاد آور میشم که تا به حال برای کامپیوتر برنامه نساختم و حتی نمی دونم UI برنامه رو چه طور باید ساخت.
ممنون

[younes]
سه شنبه 23 تیر 1394, 19:33 عصر
حتی نمی دونم UI برنامه رو چه طور باید ساخت.
برای UI میتونید از swing قدیمی و یا javafx استفاده کنید. گوگل کنید مطلب آموزشی براشون زیاده در هر دو روش میشه ویژوال و drag & drop طراحی کرد.


به کامپیوتر وصل شم و اطلاعات ارسال کنم و روی اطلاعات دریافت شده در کامپیوتر پردازش انجام بدم
اگر با syntax جاوا و اوصول شی گرایی آشنا هستید برای اینکار در مورد برنامه نویسی شبکه در جاوا تحقیق کنید.


ت (برای کسایی خوبه که اصلا برنامه نویسی بلد نیستند) و همچنین خروجی نمیگیرن در واقع اصول اولیه زبان جاوا هست.
خب اگر با اصول آشنا هستید یه برنامه منبع باز دانلود کنید ببینید چطور کار میکنه. البته به نظر من بهتره یه کتاب چاپی از یک مترجم خوب تهیه کنید تا تکنیک های جاوا را هم یاد بگیرید همه چیز if و else و for نیست.


تا به حال برای کامپیوتر برنامه نساختم
میتونید از یک IDE مثل eclipse-netbeans-IDEA و غیره استفاده کنید و یا در خط فرمان از nano-vi-emacs برای ویرایش و دستور javac و java و غیره برای کامپایل و تست استفاده کنید. بعد از تکمیل برنامه میتونید خروجی jar بگیرید و با دابل کلیک اجراش کنید.

ho3inamini
جمعه 26 تیر 1394, 00:03 صبح
ممنونم از راهنماییتون
اگر امکان داره یه کتاب یا فیلم آموزشی خوب معرفی کنید
مرسی

mrone0076
جمعه 26 تیر 1394, 09:55 صبح
سلام

منم میخوام جاوا رو یاد بگیرم اما اینکه شما گفتین خروجی jar بگیرید مورد پسند من نیست. برنامه L4I رو اگر ببینید به صورت جاوا ساخته شده که شاید کمتر کسی فکرشو بکنه! اگر راهنمایی کنید که چطور میشه چنین برنامه هایی ساخت ممنونتون میشم..

[younes]
جمعه 26 تیر 1394, 23:18 عصر
اگر امکان داره یه کتاب یا فیلم آموزشی خوب معرفی کنید
فیلم و کتاب الکترونیکی زیاده کافیه گوگل کنید.
من خودم اینا رو خوندم شاید برای شما هم مفید باشه: راهنمای جامع و کاربردی java 7 نوشته داگلو و ترجمه امیر احسان رضایی انتشارات مهرگان قلم فکر کنم امسال java 8 هم منتشر کردند. و آموزش java 1.6 انتشارات ساحر و ترجمه مهندس ریحانه هاشم پور.



منم میخوام جاوا رو یاد بگیرم اما اینکه شما گفتین خروجی jar بگیرید مورد پسند من نیست
خب در نظر داشته باید که جاوا یک زبان cross platform و کافیه یک بار برنامه ای بنویسید و در لینوکس ویندوز مک و هر سیستم عاملی که ماشین مجازی براش وجود داره اجرا کنید. کاری که شما می خواهید با جاوا انجام بدهید عملیه ولی منطقی نیست.