ورود

View Full Version : مشکل در RB

Mahdi_S_T
سه شنبه 17 مرداد 1385, 09:42 صبح
من از منوی فایل تنظیمات صفحه را با مشخصات portrait , پهنای 85 میلیمتر و ارتفاع 170 میلیمتر ( واحد پیشفرض رو میلیمتر گذاشتم ) قرار دادم ولی وقتی در صفحه design خط کش اندازه پهنا رو 70 میلیمتر و اندازه ارتفاع رو 150 میلیمتر نشان میده .
لطفا علت رو بفرمایید و بگویید چطوری رفع میشه . با تشکر

در قسمت Margin اندازه top,left,rigth,bottom را صفر کردم :
حالا اندازه پهنا درست شد یعنی روی خط کش 85 میلیمتر نشان میده ولی اندازه ارتفاع همان 150 میلیمتر است و تغییری نکرد !......را حل ؟

در ضمن وقتی هم که یه برگه کاغذ با اندازه 170*85 را به چاپگر میدم . کاغذ سفید بیرون میاد و محتویات طراحی شده رو کاغذ رو چاپ نمی کنه

ali_abbasi22145
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 09:15 صبح
من از منوی فایل تنظیمات صفحه را با مشخصات portrait , پهنای 85 میلیمتر و ارتفاع 170 میلیمتر ( واحد پیشفرض رو میلیمتر گذاشتم ) قرار دادم ولی وقتی در صفحه design خط کش اندازه پهنا رو 70 میلیمتر و اندازه ارتفاع رو 150 میلیمتر نشان میده .
لطفا علت رو بفرمایید و بگویید چطوری رفع میشه . با تشکر

در قسمت Margin اندازه top,left,rigth,bottom را صفر کردم :
حالا اندازه پهنا درست شد یعنی روی خط کش 85 میلیمتر نشان میده ولی اندازه ارتفاع همان 150 میلیمتر است و تغییری نکرد !......را حل ؟

در ضمن وقتی هم که یه برگه کاغذ با اندازه 170*85 را به چاپگر میدم . کاغذ سفید بیرون میاد و محتویات طراحی شده رو کاغذ رو چاپ نمی کنه

سلام
>>در ضمن وقتی هم که یه برگه کاغذ با اندازه 170*85 را به چاپگر میدم . کاغذ سفید بیرون میاد >>و محتویات طراحی شده رو کاغذ رو چاپ نمی کنه

وقتی چیزی که طراحی کردی اگر پیشنمایش دهد (یعنی سفید ندهد) آنوقت چاپ هم مشکل ندارد. مشکلت این است که اندازه کاغذ را بیشتر از 170*85 گرفته ای ببین کجا اشتباه کرده ای؟

یکبار آزمایش کن یک صفحه 170*85 بگیر و فقط وسط صفحه یک متن کوچک بگذار و چاپ کن که می بینی مشکلت حل می شود. من اکثر کارهایم 8.6*5.4 است ومشکلی هم ندارم.

Mahdi_S_T
شنبه 21 مرداد 1385, 15:01 عصر
دوست عزیز آقای عباسی
اندازه ها رو درست کردم و در پیش نمایش هم درست است ولی کاغذ رو که چاپ می کنم تقریبا یک سانتی متر آخر کاغذ رو چاپ می کنه ( شبیه این مشکل رو با FR داشتم به خاطر همین سراغ RB امدم به پیشنهاد جنابعالی ولی باز هم همان مشکل همیشگی که ظاهرا با درایور چاپگرهاست . شاید
لطفا راهنمایی نمایید

ali_abbasi22145
شنبه 21 مرداد 1385, 15:35 عصر
دوست عزیز آقای عباسی
اندازه ها رو درست کردم و در پیش نمایش هم درست است ولی کاغذ رو که چاپ می کنم تقریبا یک سانتی متر آخر کاغذ رو چاپ می کنه ( شبیه این مشکل رو با FR داشتم به خاطر همین سراغ RB امدم به پیشنهاد جنابعالی ولی باز هم همان مشکل همیشگی که ظاهرا با درایور چاپگرهاست . شاید
لطفا راهنمایی نمایید

سلام
1-نوع چاپگرت لیزری است یا سوزنی؟
2-با چاپگر دیگری تست کن بین چاپ می دهد؟
3-آخرین درایور چاپگر را از سایتش دانلود کن و نصب کن نه داریور ویندور و بعضی از درایورها باگ دارند.
4-عکسی از پیشنمایش چاپ و چاپ شده را در اینجا نشان بده.
در همه موارد که من و دوستان دیگر تست کردیم اگر پیشنمایش درست باشد چاپ درست است داریور پرینترت مشکلی احتمالا دارد.
5-موضوع مناسب برای مشکلت انتخاب کن نه "مشکل در RB "

Mahdi_S_T
یک شنبه 22 مرداد 1385, 13:54 عصر
جواب1و2 : نوع چاپگر لیزری است کلا در 1020 و 1010 مشکل دارد و اگر در 1020 با بزرگتر گرفتن اندازه کاغذ مشکل رو حل کنیم باز با چاپگر 1320 چاپ بگیریم بهم ریخته است
4- چشم
5- در اینجا تنها کسی که ظاهرا در RB مهارت داره جنابعالی هستید و فکر نکنم زیاد برای شمه مهم باشه که موضوغ چی باشه