ورود

View Full Version : بررسي آپ استورهاي ايراني از ديد يك توسعه دهنده آماتور

reza_web
چهارشنبه 24 تیر 1394, 08:49 صبح
سلام
من چند وقته بجز كافه بازار چندتا از برنامه هامو در اول ماركت - مايكت - ايران اپس - پارس هاب هم قرار دادم
دراينجا نظرمو در مورد اين استور ها مينويسم(نكته: اينها نظر منه و ممكنه اشتباه باشه)

اول ماركت: ظاهر و گرافيك و راحتي كار: بسيار ضعيف . تعداد فروش: افنضاح .جوابگويي مديريت: متوسط.
ايرادات عجيبي داره. مثلا براي همه برنامه هايم تعداد دانلود و كليك و نصب مانند هم نشان ميده!!!!
روي نمودارش يك چيز نشون ميده و در آمارش يك چيز ديگه و در گزارش فروش كلا صفر نشون ميده!

مايكت: ظاهر و گرافيك و راحتي كار: متوسط . تعداد فروش: افنضاح(ولي نه به افتضاحي اول ماركت!) .جوابگويي مديريت: متوسط.
من الان مقداري پول ازشون طلبكارم ولي نمي دونم چطوري ازشون بگيرم

ايران اپس: ظاهر و گرافيك و راحتي كار: بسيار ضعيف . تعداد فروش: افنضاح .جوابگويي مديريت: بد.
چند روزه برنامه هامو براشون فرستادم اصلا معلوم نيست تاييد شده يا نه و در چه مرحله اي است!!!
فقط وضعيت نوشته جديد!! همين

پارس هاب: ظاهر و گرافيك و راحتي كار: خوب . تعداد فروش: دلچسب نيست .جوابگويي مديريت: متوسط.
ايراد عجيبي داره اين سايت كه به مديريتش هم گفتم
شما اگه برنامه گذاشتيد و تاييد نشد. مانند بازار نيست كه بشه برنامه را با نسخه جديد بروز كرد و ايرادات را ويرايش كرد
بايد برنامه را حذف كنيد (با همه توضيحات و تصاوير و غيره!!!!) و برنامه جديد بارگذاري كنيد كه بسيار ايراد بدي است

ممنون ميشم بقيه هم نظرشون را بگن

shs1377
چهارشنبه 24 تیر 1394, 11:57 صبح
نظر من :

کافه بازار: رابط بسیار خوب و راحت - فروش عالی - جوابگویی هم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و الان کاملا مناسبه - بررسی برنامه ها خیلی از قبل سریعتر شده - حداقل مبلغ تصفیه ماهانه هم 100 تومنه و من کاملا راضیم

مایکت: رابط متوسط - فروش ضعیف - تا حالا مکاتبه خاصی نداشتم که بدونم خوبه جوابگوییشون یا نه - بررسی برنامه ها هم سریعه - حداقل برداشت هم 100 تومنه که با توجه به میزان فروش زیاده

کندو: رابط کاربری متوسط - فروش نچندان خوب ( ولی بنظرم از مایکت بهتره) - بررسی برنامه ها سریعه - حداقل برداشت فکر کنم اولش 100 تومنه بعد میشه 30 تومن که خوبه -

ایران اپس: رابط کاربری خوب - فروش نچندان خوب - بررسی برنامه ها تقریبا سریعه - حداقل برداشت 100 تومنه - پشتیبانی هم خوبه

در کل این نظر منه :
بازار > ایران اپس > کندو > مایکت

godofphp
جمعه 26 تیر 1394, 19:38 عصر
دوست عزیز قبل از شما چنین کمپینی برای اعتراض به کافه بازار ایجاد شده است و همچنین در مورد تمام مارکت ها نیز حرفهایی زده شده است
بهتر بود قبل از اینکه تاپیک جدید بزنید گفته های خودتون رو در این تاپیک بین دوستان به اشتراک میگذاشتید
با تشکر

تاپیک ترک کافه بازار و مارکتی جدید (http://barnamenevis.org/showthread.php?492503-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF)