View Full Version : استخدام مدیر پروژه و برنامه نویس حرفه ای PHP در مشهد
ptccom
چهارشنبه 24 تیر 1394, 09:48 صبح
ویژگی های عمومی:-دارای حداقل 3سال سابقه کاری مفید ومرتبط و مدرک کارشناسی مهندسی نرم افزار و بالاتر-دارای قدرت پیگیری و تحلیل بالا و علاقمند به کار تیمی و یادگیری– دارای خلاقیت و ابتکار در ارائه راهکارهای متنوع و بهینه در روش های طراحی نرم افزار– تسلط لازم بر متدولوژی های مبتنی بر Agile– آشنا به معماری MVCقابلیت های لازم:PHP 5 OOP ,Yii framework,MVC,Designe Patterns-HTML5,CSS,jQuery,Ajax,Bootstrap,node.js-PHP Unit-REST API,JASON,SOAP-Apache,Mysql,Debian or Centos –MySQL,NoSQL-Git,SVN-نکته: ارائه نمونه کار در موارد فوق الزامی است.ارسال رزومه توسط فرم:
http://www.ptc.co.ir/software-2/
behzadamin12
پنج شنبه 25 تیر 1394, 12:09 عصر
چرا همه اگهی های کار همه تخصص ها رو باهم میخان
انصافا کسی که همه ی اینارو بلده میاد برا شما کار کنه؟
ptccom
شنبه 27 تیر 1394, 14:04 عصر
چرا همه اگهی های کار همه تخصص ها رو باهم میخان
انصافا کسی که همه ی اینارو بلده میاد برا شما کار کنه؟
دوست عزيزم
براي انجام كارهاي بزرگ يك نفر قطعا نمي تونه تنهايي كار كنه و بايد عضو يك تيم بشه . براتون اين سوال پيش نيامده كه در شركت هايي مثل Facebook كه بالاي 10000 كارمند دارند و با هم كار مي كنند چند درصد آنها اين تخصص ها را با هم دارند و چرا دارند با هم هنوز كار مي كنند ؟
دوستاني كه با شركت PTC كار مي كنند شريك سازمان در موفقيت و شكستهاش هستند لذا افراد با توان مندي بيشتر موفقيت بيشتري را هم براي سازمان و هم براي خودشون رقم مي زنند.
درد دل از كوتاه نگري هامون خيلي زياد است . كوتاه سخن اينكه با وجود ادعاي فراوان در استعداد و هوش ايراني يك مراجعه بفرماييد كه سهم صادرات نرم افزار در كشور مون چقدر است ، چه رتبط اي از جايگاه فني در جهان در اين صنعت داريم. صعنتي كه نياز به ماشين آلات ، مواد اوليه و ... ندارد اما در مقابل چيزي كه لازم دارم ...
jafaripur
یک شنبه 28 تیر 1394, 00:12 صبح
من قصد ارسال رزومه ندارم. خودم مشغولم.
من برای همچین موقعیتی تو تهران درخواست 4 میلیون می دم برای پایه، ناهار و بیمه و مزایا جدا. می خواستم ببینم مشهد مزنده چنده :متفکر: ؟
pbm_soy
یک شنبه 28 تیر 1394, 02:38 صبح
لازم به ذکر که اینا مدیر پروژه میخوان!
بهتر بود یه شرح وظایف مدیر پروژه هم بصورت خلاصه حداقل یکی از دوستان مینوشتن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.