ورود

View Full Version : کامپالرborland c++

figo9846_ole
سه شنبه 17 مرداد 1385, 15:06 عصر
با سلام خدمت دوستان

من برنامهء visual studio 2005دارم بعد کامپایلر borland c++ رو هم دارم می خواستم بدونم که می شه از این کامپایلر تو vc++ استفاده کرد اگه می شه راهنمایی کنید

با تشکر

Arash_j13
شنبه 28 مرداد 1385, 06:57 صبح
اگه می خواید از کامپایلر بورلند استفاده کنید خب C++Buider رو استفاده کنید

alireza643
دوشنبه 06 شهریور 1385, 11:07 صبح
من بورلند کارم نمیشه این کار رو کرد چون تا اونجا که میدونم visual studio 2005 روی فریم ورک کار میکنه و با کامپایلر بورلند تناسبی نداره همونطور که دوستمون گفتن از بیلدر استفاده کن که محیط دوست داشتنی تری هم داره.

bookbook
سه شنبه 21 شهریور 1385, 07:04 صبح
با سلام به تمام دوستان من امروز به برنامه کامپایل حلقه for با زبان c احتیاج دارم . اگر کسی این برنامه رو داره برام بفرسته .چون خیلی حیاتیه

Arash_j13
سه شنبه 21 شهریور 1385, 23:24 عصر
یعنی چی برنامه کامپایل حلقه for سی یه کامپایلر داره که همه چیز رو کامپایل می کنه

bassplayer
شنبه 01 مهر 1385, 13:13 عصر
سلام به همه
من همین الان تو این سایت وارد شدم .
من برنامه نویس php هستم . اما می خوام برنامه نویسی دسکتاپ رو هم کار کنم .
(البته می خوام قابل حمل باشه )
اول گفتم با php-gtk کار کنم که منصرف شدم .
بعد گفتم با net. کار کنم دیدم مونو رو نمی شه جایگزین دونست .
جاوا رو بررسی کردم با jbuilder دیدم خیلی عالیه اما من php کارم ، php شبیه به c و c++ هست.
بعد گفتم ++vc استفاده کنم گفتم شاید کد های borland قابل حمل تر باشه .
الان شما به من بگید چیکار کنم . در ضمن من یک کتاب borland c++ builder 5.5 هم از یکی دوستانم گرفتم . اما نرمافزارشو جایی ندیدم ؟
موفق باشید

Arash_j13
شنبه 01 مهر 1385, 13:34 عصر
بهرتین زبان برای قابل حمل بودن جاوا هست و در این مورد هیچ رقیبی هم نداره کد های ویژوال استادیو عموما قابل حمل نیست چون معمولا بر اساس win32 API نوشته می شن
اگه از نسخه ها قبلی بیلدر مثل 6 استفاده کنید می تونید با تکنولوژی CLX برنامه بنویسید که از کتابخانه قابل حمل QT استفاده می کنه ولی بازهم باید کد هاتون دوباره کامپایل بشن

bassplayer
دوشنبه 03 مهر 1385, 09:32 صبح
اشکالی نداره دوباره کامپایل بشن . فقط بگید من درست فهمیدم :

من می تونم از borland c++ builder ورژن 6 استفاده کنم که طراحی رابط کاربر ویژوال دارد و برنامه ای بنویسم که می شود در محیط مثلا لینوکس استفاده شود . اما اگر از ورژن 2003 استفاده کنم این جور نیست ؟