PDA

View Full Version : استخراج اطلاعات سخت افزاری از کامپیوتر کاربر

Bahram0110
سه شنبه 17 مرداد 1385, 15:48 عصر
لطفا اگه کسی کدی در رابطه با گرفتن اطلاعات سخت افزاری کاربر مثل شماره سریال هارد دیسک (نه شماره سریال یک درایو)،
مشخصات CPU ، مشخصات CMOS ، Motherboard و ... داره بزاره. اکتیو ایکس های زیادی این کارو انجام می دن. ولی خب این کد درون خود برنامه باشه از لحاظ امنیتی بهتره . ممنون میشم اگه کمک کنید.

vcldeveloper
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 08:02 صبح
برای دریافت مشخصات سخت افزار می تونید از WMI استفاده کنید. برای کار با WMI هم می تونید از توابع API مربوط به اون استفاده کنید و هم از کامپوننت هایی که برای این کار وجود دارند (مثل WmiSet).

Bahram0110
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 11:48 صبح
برای دریافت مشخصات سخت افزار می تونید از WMI استفاده کنید. برای کار با WMI هم می تونید از توابع API مربوط به اون استفاده کنید و هم از کامپوننت هایی که برای این کار وجود دارند (مثل WmiSet).

من VB رو خوب بلدم ولی برای طراحی برنامم تصمیم گرفتم از دلفی استفاده کنم. چون VB واقعا جوابگو نیست. ولی دلفی زیاد بلد نیستم. هنوز راه نیفتادم. لطفا اگه ممکنه یه مثالی چیزی بزارید. ممنون!

Bahram0110
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 21:03 عصر

اگه ممکنه بگید این WMI رو کجای دلفی باید به برنامم اضافه کنم

vcldeveloper
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 08:59 صبح
برای استفاده از WMI در دلفی باید ابتدا Type Library اون را در دلفی Import کنید: Microsoft WMI Scripting .
بعد می تونید ازش استفاده کنید. استفاده از WMI مختص یک زبان برنامه نویسی خاص نیست. نحوه کار باهاش در زبان های مختلف یکسان هست.