ورود

View Full Version : سوال: به سوال خیلی مبتدی درمورد کد نویسی css و html

toytown
جمعه 26 تیر 1394, 06:45 صبح
سلام دوستان و اساتید محترم
من چند روزیه با توجه به ضرورت طراحی شروع به یادگیری html و css کردم خیلی مبتدی نیستم با اچ تی ام ال زیاد سروکار داشتم اما نمیدونم آیا html و css با نرم افزار خاصی مثل ویژوال استدیو کد نویسی میشن یا تو همون نوت پد تنها راهشه چون برای طراحی صفحات مقدار زیادی کد باید نوشته بشه با نوت پد خیلی سخته راه بهتری واسه طراحی وب با css و html هست؟؟؟

برای یادگیری از کجا شروع کنم؟؟ هدفم طراحی یه وب سایت استاتیکه من سرچ کردم هم تو سایت هم تو گوگلمنبع زیاد بود اما هیچ کدوم خوب توضیح ندادن اگه میشه در مورد منبع هم راهنمایی کنید

dreadful
جمعه 26 تیر 1394, 09:36 صبح
سلام دوست عزیز

برای کد نویسی میتونی از notpad++ , dreamweaver , sublime , bracket استفاده کنی که چون تازه شروع کردی dreamweaver رو توصیه می کنم ولی bracket هم چیز خیلی خوبیه !

برای آموزش من با w3schools (http://www.w3schools.com/) شروع کردم که به نظرم خیلی برای شروع خوب گفته، اگه با زبان مشکل داری (البته خیلی ساده گفته و کلمات خفن نداره) میتونی از سایت beyamooz (http://www.beyamooz.com/) که ترجمه این سایت هست اسفاده کنی که پیشنهادم همون w3schools هست

موفق باشی :)

مهناز.ف
شنبه 27 تیر 1394, 20:51 عصر
سلام . نرم افزار microsoft expression web خیلی عالیه . موقع نوشتن کد وقتی یک حرف و میزنی خودش پیشنهاد میده دستور و کار و نوشتن و خیلی راحت میکنه .

miladiri
شنبه 27 تیر 1394, 22:01 عصر
دوست عزیز اول از همه اگه میخوایی خوب طراحی وب یاد بگیری اول از همه اچ تی ام ال و همینطور نسخه ۵ اون و سی اس اس هم همینطور.بعدش برو دنبال جاوااسکریپت و کتابخانه هاش مثل جی کوؤری و... . با همینا میطونی یه قالب خوب درست کنی ولی اگه میخوایی از سرور رو این چیزا استفاده کنی php یا asp.net باید استفاده کنی.
تمام چیزهایی که گفتم رو به ترتیب و با پشتکار خوب باشه خوبه

godofphp
شنبه 27 تیر 1394, 23:37 عصر
فقط محیط دریم ویور شرکت ادوبی وسلام

amirtc
یک شنبه 28 تیر 1394, 01:14 صبح
IDE های زیادی برای سیستم عامل های مختلف وجود داره ! توی انجمن سرچ کنی بحث های خوبی در مورد IDE ها شده.
برای یادگیری HTML و CSS بنده کتاب الکترونیک htmldog رو پیشنهاد میدم البته اگر با زبان مشکلی ندارید.

toytown
یک شنبه 28 تیر 1394, 09:21 صبح
دست همتون درد نکنه دوستان عذر میخوام زحمتتون دادم ممنون

elham_mardani
دوشنبه 29 تیر 1394, 15:21 عصر
سلام آقا به نظر من هم notpad++ , dreamweaver بسیار عالی هستن.
البته که من dreamweaver رو پیشنهاد میکنم من آموزش های خوبی راجع به cssوphpدارم اگه خواستین ایمیلتونو بفرستین تا براتون میل کنم.موفق باشید

amirali0079
دوشنبه 29 تیر 1394, 22:56 عصر
من نمیدونم چرا همه دریم ویور رو پیشنهاد میدن به نظرم تنها از notepad++ بهتره یعنی این دو تا رو داشته باشم دریم ویور رو انتخاب میکنم Brackets و Sublime هم IDE نیست notepad++هم همینطور
2 تا IDE رو میپسندم
برای پی اچ پی: JetBrains PhpStorm
برای ASP.NET هم Microsoft Visual Studio
نکته : اگه css و html و js خالی کار میکنین جفتش خوبه واسه این کار ولی VS یکم بهترو قوی تره

130000
چهارشنبه 31 تیر 1394, 07:46 صبح
سلام و درود

دوست عزیز بهترین نرم افزار کامل در این مورد فقط
dreamweaver
هستش.

برای یادگیری هم بهترین منبع آموزشی، سایت آزاد دانلود هستش فیلم های بسیار فوق العاده واضح و گویا رو تولید میکنه من خودم برای یادگیری کلی فیلم دانلود کردم هیچ کدوم از فیلم های فارسی در اینترنت به خوبی فیلم های سایت آزاد دانلود نیستش زمانی که فیلمهاش رو ببینی اونوقت متوجه حرفام میشی که چه کیفیتی دارن.

اچ تی ام ال5 و سی اس اس 3 رو آموزش دادن
جاوا اسکریپت رو آموزش دادن
آخرین نسخه پی اچ پی رو هم به تازگی آموزشش رو تموم کردن
فیلم های بعدیشون هم آموزش جی کوئری هستش
آدرس سایتشون : azad-dl.com (http://www.azad-dl.com)

kavousi.mahdy
سه شنبه 03 شهریور 1394, 20:48 عصر
اگر فقط میخوای تجت کلاینت(html,css,javascript,jquery) کار کنی برو سمت vs 12 ولی اگر برنامه ات اینه میخوای بعدش پی اچ پی بخونی بهتره بری سمت dreamvweaver
جون ویژویال استدیو از لحاظ کد های کلاینتی خیلی بهتره و هوشمندتره
یک مثال میزنم که جا بیفته
مثلا در ویژویال استدیو 12 در داخل تگ <body> اگر باز دوباره بخواین یک تگ <body> دیگری رو قرار دهید (که یک کار اشتباهیه) پیشنهاد نمیده ولی در دریم هوشمندیش به این شکل نیست که به نظر من یک نقص محسوب میشه