View Full Version : درخواست راهنمایی در مورد استخدام با شرایط من!
Sohrab-112
جمعه 26 تیر 1394, 12:37 عصر
سلام دوستان
من میخوام در یک شرکت خصوصی به عنوام برنامه نویس وب شروع فعالیت داشته باشم
به تازگی دانشگاهم تموم شده و سابقه کار اصلا ندارم
توانایی هام:
آشنایی با #C در حد متوسط
آشنایی با Asp.Net Mvc 5 در حد ایجاد یک وب سایت با چند امکانات
آشنایی کار با SQl Server 2008 و 2014
تسلط کافی بر Html و CSS
آشنایی با Javascript و JQuery (در حال یادگیری بیشتر هستم)
تسلط کامل بر فتوشاپ و توانایی انجام امور گرافیکی وب
با این شرایط که سابقه کاری ندارم و روی تکنولوژی mvc به صورت پیشرفته کار نکردم تا به حال به نظرتون برای استخدام چطور میتونم اقدام کنم؟
در این زمینه کاملا بی اطلاعم اگر از دوستان با تجربه کسی حوصله اش رو داشت من رو راهنمایی کنه ممنون میشم
r4hgozar
جمعه 26 تیر 1394, 13:47 عصر
سلام.
به نظر من واسه چند تا آشنا با هزینه خیلی کم چند تا سایت بزن.
بعد هم اگه می تونی با هزینه خیلی کم در شرکت معتبری کار کن برا مدتی .
خیلی به دردت می خوره.
موفق باشید
Sohrab-112
جمعه 26 تیر 1394, 14:09 عصر
سلام.
به نظر من واسه چند تا آشنا با هزینه خیلی کم چند تا سایت بزن.
بعد هم اگه می تونی با هزینه خیلی کم در شرکت معتبری کار کن برا مدتی .
خیلی به دردت می خوره.
موفق باشید
تشکر دوست من
تصمیم دارم یک سایت به عنوان نمونه کار طراحی و برنامه نویسی کنم
اینطور میتونم با داشتن یک نمونه کار استخدام بشم؟
alef.divar
یک شنبه 28 تیر 1394, 13:39 عصر
بهتره سایتی که میخای کار کنی داری دارای یه ایده باشه که هدفمند تر کار کنی.
Sohrab-112
یک شنبه 28 تیر 1394, 14:52 عصر
بهتره سایتی که میخای کار کنی داری دارای یه ایده باشه که هدفمند تر کار کنی.
میشه بیشتر توضیح بدی؟
من نمیخوام یک سایت فعال ایجاد کنم! صرفا یک سایت ساده مثل یک cms متوسط که بتونم چیز هایی که بلدم رو مورد استفاده قرار بدم و به عنوان نمونه کار معرفی کنم
alef.divar
دوشنبه 29 تیر 1394, 14:05 عصر
دنبال یه فکر و ایده نو بگرد و با سلیقه ی خودت اونرو بساز و هر بار بهینه ترش کن.
اگه ایده ی جدیدی بنظرت نرسی میتونی از سایتی که الان فعال است و ازش خوشت میاد الگو بگیری و اونجوری که فک میکنی بهتری عملکردش رو اطلاح کنی.
با این کار با یه تیر چند نشون رو میزنی :
+هم یاد میگیری
+هم در آخر چیزی داری که میتونی بفروشیش
+هم یک نمونه کار خوب
Sohrab-112
دوشنبه 29 تیر 1394, 21:28 عصر
دنبال یه فکر و ایده نو بگرد و با سلیقه ی خودت اونرو بساز و هر بار بهینه ترش کن.
اگه ایده ی جدیدی بنظرت نرسی میتونی از سایتی که الان فعال است و ازش خوشت میاد الگو بگیری و اونجوری که فک میکنی بهتری عملکردش رو اطلاح کنی.
با این کار با یه تیر چند نشون رو میزنی :
+هم یاد میگیری
+هم در آخر چیزی داری که میتونی بفروشیش
+هم یک نمونه کار خوب
ممنون
دیدم باز تر شد
فقط فکر می کنم مشکل این باشه که شاید دانش کافی برای پیاده سازی اونچه که تو ذهنم بیاد رو نداشته باشم! نمیدونم چطور می تونم این تجربه و مهارت رو بدست بیارم!
همچنین احساس می کنم هنوز جسارت کافی کد نویسی رو پیدا نکردم ! مثل یه اسب وحشی که سوارش شدم اما نمیتونم خوب کنترلش کنم :افسرده:
IR-Developer
پنج شنبه 01 مرداد 1394, 18:02 عصر
سلام داداش من هنوزم دانشجو هستم و دارم کار میکنم . البته بخاطر اینکه درس نمیخونم دانشجو هستم وگرنه 6 ماه پیش باید تموم میکردم .
و اما نصیحت برادرانه ی من بهت :
اینقدر رقابت توی بازار کار زیاده که برای یک تازه کار که تسلط کافی نداشته باشه سخت میتونه دوام بیاره . البته من نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی شهرای بزرگی مثل تهران و اصفهان و شیراز و مشهد رقابت خیلی زیاده .
از نظر من فعلا برو برای حداقل 2-3 سال توی یک شرکت کار کن یکم تجربه بدست بیاری . من خودم هم یکساله توی یک شرکت برنامه نویسم . قبل از اینکه برم اونجا خیلی ادعام میشد فکر میکردم آخرشم . ولی بعد الان اینقدر تجربه بدست آوردم که به یاد اون روزهام میفتم خندم میگیره .
واقعا تجربه ی کار تو محیط واقعی پیش برناهه نویسان با سابقه یک چیز دیگس . هم اونها چیزایی از من یاد گرفتن و هم من از اونها خیلی تجربه کسب کردم .
خوشبختانه پروژه های نسبتا سخت و پیچیده هم بهم دادن و گاهی حسابی توش میموندم همین الانم میمونم . ولی خوب اینها تمرین میشه و باعث میشه فکر و دید آدم باز بشه و پیشرفت کنه .
عجله نکن برای شرکت زدن . منم میخوام مستقل بشم ولی فعلا هنوز خودما در حدی نمیدونم که این کارا بکنم . شرکت اینقدر مشغله داره که وقتی برای یاد گیری بیشتر نمیزاره .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.