PDA

View Full Version : کاربد تابع end()

leilaaa
جمعه 26 تیر 1394, 17:22 عصر
من می خوام بدونم دکمه های کنترلی رو اسلاید شو چجوری کار می کنند .
من یک سری img داخل یک کلاس به اسم slider دارم .
و دو دکمه کنترلی برا جلو و عقب
ولی من چندان سر در نمی آرم. می شه یکی با جزئیات برام توضیح بده؟ خیلی لطف می کنید.
تابع end و appendTo چی کار می کنه؟
firstchild اولین عکسه همیشه؟ یا عکی جاری؟

$('.next').click(function() {
$('.slide img:first').fadeOut().next().fadeIn().end().append To('.slide');
});

$('.prev').click(function() {
$('.slide img:first-child').fadeOut();
$('.slide img:last-child').prependTo('.slide').fadeOut();
$('.slide img:first-child').fadeIn()
});

leilaaa
یک شنبه 28 تیر 1394, 18:45 عصر
46 نفر سوال دیدن یک نفر هم نتونسته کمک کنه؟ :(

phpdev
یک شنبه 28 تیر 1394, 21:55 عصر
سلام

من می خوام بدونم دکمه های کنترلی رو اسلاید شو چجوری کار می کنند .

با کلیک بروی هر کدام تابع مخصوص خودش صدا زده میشه احتمالا برای جلو بردن تابع next() و برای عقب بردن عکس ها تابع prev() یا back()

ابع end و appendTo چی کار می کنه؟

تابع end() معملا بعد از یه تابع اجرایی بکار میره مثلا :

$('div.a').find(ul li.b).fadeOut().end().addClass();

اول میگه جی کوئری div.a رو بگرد داخلش . بیاب ul li.b رو و fadeOut ش کن حالا اگه هر عملیات دیگه ای بخواهید انجام بدید روی ul li.b انجام میشه اما اگه بخواهید عملیات جدید رو روی div.a انجام بدید چی ؟ ! حالا اینجاست که تابع end() بدرد میخوره . تابع end() سلکتور رو برمیگردونه به اولین سلکتور :چشمک:

و appendTo هم میگه این المنت اسپن رو که درست کردی رو برو بنداز آخر المنتهای p

$("<span>Hello World!</span>").appendTo("p");

firstchild اولین عکسه همیشه؟ یا عکی جاری؟

خوب اینم از اسمش معلومه . البته بسته به جابجایی که توی المنتها انجام میدی هم داره

یه پیشنهاد از منابع انگلیسی استفاده بکن خیلی خوبه حرف من ریش سفید رو گوش کن:لبخند:

میدونی چرا ؟ چون دیگه اگه به مشکلی بخوری نمیای دور صبر کنی روی تاپیک بعدشم 46 نفر بیاد ببینه بعد تازه نفر چهل و هفتم بیاد اگه حالشو داشت اگه عشقش کشید اگه دلش به رحم اومد تازه بیاد یه جواب دست و پا شکسته مثل من بده:خجالت:

leilaaa
دوشنبه 29 تیر 1394, 11:17 صبح
سلام

با کلیک بروی هر کدام تابع مخصوص خودش صدا زده میشه احتمالا برای جلو بردن تابع next() و برای عقب بردن عکس ها تابع prev() یا back()

تابع end() معملا بعد از یه تابع اجرایی بکار میره مثلا :

$('div.a').find(ul li.b).fadeOut().end().addClass();

اول میگه جی کوئری div.a رو بگرد داخلش . بیاب ul li.b رو و fadeOut ش کن حالا اگه هر عملیات دیگه ای بخواهید انجام بدید روی ul li.b انجام میشه اما اگه بخواهید عملیات جدید رو روی div.a انجام بدید چی ؟ ! حالا اینجاست که تابع end() بدرد میخوره . تابع end() سلکتور رو برمیگردونه به اولین سلکتور :چشمک:

و appendTo هم میگه این المنت اسپن رو که درست کردی رو برو بنداز آخر المنتهای p

$("<span>Hello World!</span>").appendTo("p");

خوب اینم از اسمش معلومه . البته بسته به جابجایی که توی المنتها انجام میدی هم داره

یه پیشنهاد از منابع انگلیسی استفاده بکن خیلی خوبه حرف من ریش سفید رو گوش کن:لبخند:

میدونی چرا ؟ چون دیگه اگه به مشکلی بخوری نمیای دور صبر کنی روی تاپیک بعدشم 46 نفر بیاد ببینه بعد تازه نفر چهل و هفتم بیاد اگه حالشو داشت اگه عشقش کشید اگه دلش به رحم اومد تازه بیاد یه جواب دست و پا شکسته مثل من بده:خجالت:

مرسی از پاسختون. لطف کردین . من زیاد تسلط به انگلیسی ندارم بنابراین...
من کاربرد تابع end فهمیدم ولی کاربرد first نه! اگه first همیشه اولین فرزند که هر دفعه باید کل عملیات رو عکس اول انجام بشه! عکس اول محو شه و عکس دوم ظاهر شه فقط!

phpdev
دوشنبه 29 تیر 1394, 14:48 عصر
اول از همه خواهش میکنم کاری نکردم در حد اطلاعاتم که بلد بودم توضی دادم

مرسی از پاسختون. لطف کردین .
دکمه تشکر رو گذاشتن برای اینکار:لبخندساده:

من زیاد تسلط به انگلیسی ندارم بنابراین...

خوب برو یاد بگیر اینکه کاری نداره نمیخواهی که شکسپیر بخونی میخواهی یه متن ساده رو بخونی:بوس: یه چند وقتی زمان بذار و اگه تونستی حتما یه کلاس خوب برو (موسسه کیش یا سفیر البته میگن کیفیت یعضی شعبه هاش با هم فرق میکنه) . مطمئن باش زبان رو یاد بگیری نصف برنامه نویسی رو یادگرفتی نیمی دیگر هم تمرین است وتمرین و تمرین

کاربرد first رو گفتم ولی حالا برای اینکه بری دنبال زبان و کاربرد first رو یاد بگیری یه نگاه کچک اینجا بنداز مشکلی بود هر جمله رو بذار باهم ترجمش میکنیم نترس یاد میگیری. بشرطی که تمرین داشته باشی:لبخندساده:

این کاربدش توی css :
http://www.w3schools.com/cssref/sel_firstchild.asp

اینم توی jquery :
http://www.w3schools.com/jquery/sel_firstchild.asp

این سایت هم خیلی واضح با مثال و هم خیلی ساده توضیح داده. خیلی آموزشهای دیگه هم داره:چشمک: