View Full Version : ایمپورت پروژه اندروید استودیو در اکلیپس
ehsanh22
جمعه 26 تیر 1394, 18:10 عصر
سلام من یه پروژه از گیت دانلود کردم ولی فایل هایی که داره مثل gradle و ... مشخصه برای اندروید استودیو هست . راهی داره به اکلیپس ایمپورتش کنم ؟
توی اندروید استودیو ایمپورتش که میکنم ارور sync gradle میزنه
godofphp
جمعه 26 تیر 1394, 19:33 عصر
چون سیستم اندروید استودیو گردل هست این امکان نداره که شما پروژه هایی که با اندروید استودیو نوشته رو بطور کامل در ایکلیپس ایمپورت کنید
یکی از بزرگترین مشکلات همین هست که اکثر کتابخانه ها هم با اندروید استودیو نوشته شده اند و شما مجیور به ترک ایکلیپس به سمت اندروید استودیو هستید
بهتره که مشکلتون رو توی اندروید استودیو حل کنید تا اینکه توی ایکلیپس سعی کنید ایمپورت کنید
perkas
پنج شنبه 23 مهر 1394, 04:20 صبح
در هر پروژه اندروید استودیو یک پوشه به اسم app هست داخل این پوشه یک پوشه دیگه به اسم src هست.
وقتی پوشه src رو باز کنیم میبینم که یک پوشه به اسم Main داخلش قرار داره که داخل از دوتا پوشه java و res استفاده شده و در اخر هم یک فایل Manifest.
کار که ما قراره انجام بدیم اینکه پوشه main رو به محیط ایکلیپس اضافه کنیم.
به صورت عادی نمیشه این فایل رو ایمپورت کرد.ولی به روش زیر خیلی راحت هر سورس کدی رو به محیط ایکلیپس اضافه کرد.
در ابتدا بروی new و سپس بروی گزینه project کلیک میکنیم .
وارد صفحه جدیدی میشیم که در داخل پوشه android گزینه android project from existing code رو انتخاب میکنیم.
وارد صفحه جدید میشویم.در این صفحه بر روی گزینه Browse کلیک کرده و فایل main رو انتخاب میکنم و بروی گزینه finish کلیک میکنیم تا پروژه در محیط ایکلیپس وارد شود.
به همین راحتی میتونید از تمامی سورس های اندورید استودیو استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.