PDA

View Full Version : انتخاب یک CMS مناسب برای طراحی سایت

amin1136
یک شنبه 28 تیر 1394, 10:19 صبح
سلام به دوستان
من میخواهم سایتم را به شرح ذیل راه اندازی کنم، ولی نمیدونم جوملا یا وردپرس و یا CMS های دیگه ای بتونند کمک کنند. میخواستم بدونم کدوم CMS را یاد بگیرم از نظر شما بهتر است و کارهای پیشرفته تری را میتوان با آنها انجام داد؟
شرح سایتک
یک سایت خدماتی است. به این صورت که کارفرما به سایت ورود پیدا میکند و اطلاعات پروژه ای که میخواهد انجام شود را ثبت می کند سپس این کارها طبق دسته بندی برای اعضای کارجوی سایت که قبلا عضو سایت شده اند فرستاده می شود و آنها این مشخصات پروزه ها را بررسی کرده و جواب میدهند. بعد نتایج به کارفرما ارسال می شود و قراداد بسته میشود. البته نیازی نیست همه ی این مراحلی که گفتم به صورت اتومانیک اتفاق بیافتد و اگر برخی از کارها به صورت دستی هم باشه موردی نداره. مثل ارسال نتایج کارها به کارفرما.
میخوام بدونم این کار با CMS های موجود قابل انجام هستش؟؟ کدوم را برم پیشرفته یادبگیرم
ممنون دوستانی که اطلاعات دارند بنده را راهنمایی کنند
mohammad-miri
یک شنبه 28 تیر 1394, 11:29 صبح
با سلام ....

هر دو CMS ای که شما گفتین عالی هستن .

شما برای انجام کارتون نیاز به یک پلاگین دارین که بتونید این مراحل به ترتیب انجام بدین

فکر میکنم برای ورد پرس با کمی تغییرات باشه باید جستجو کنید مثل :
SP Project & Document manager

WP Project Manager

اگر خودتون به زبان های برنامه نویسی PHP و My Sql آشنا هستید جوملا انتخاب کنید چون قدرت انعطاف پذیری بالا تری داره نسبت به ورد پرس

در غیر این صورت فقط ورد پرس برای شما مناسب هست !

amin1136
سه شنبه 30 تیر 1394, 14:15 عصر
با سلام ....

هر دو CMS ای که شما گفتین عالی هستن .

شما برای انجام کارتون نیاز به یک پلاگین دارین که بتونید این مراحل به ترتیب انجام بدین

فکر میکنم برای ورد پرس با کمی تغییرات باشه باید جستجو کنید مثل :
SP Project & Document manager

WP Project Manager

اگر خودتون به زبان های برنامه نویسی PHP و My Sql آشنا هستید جوملا انتخاب کنید چون قدرت انعطاف پذیری بالا تری داره نسبت به ورد پرس

در غیر این صورت فقط ورد پرس برای شما مناسب هست !

ممنون دوست عزیز
این پلاگینی که گفتید در جوملا نصب میشه؟ آیا باید دانلودش کنیم یا بخریم؟
و اینکه راه اندازی اون در جوملا وقت گیره یا نه راحت میشه نصبش کرد و با اون کار کرد؟
بعد این مواردی که با این پلاگین ها انجام میشه تحت وب هستش؟ یعنی افراد از طریق وب سایت عضو میشند و فعالیت می کنند؟؟

پیام حیاتی
سه شنبه 30 تیر 1394, 20:55 عصر
ممنون دوست عزیز
این پلاگینی که گفتید در جوملا نصب میشه؟ آیا باید دانلودش کنیم یا بخریم؟
و اینکه راه اندازی اون در جوملا وقت گیره یا نه راحت میشه نصبش کرد و با اون کار کرد؟
بعد این مواردی که با این پلاگین ها انجام میشه تحت وب هستش؟ یعنی افراد از طریق وب سایت عضو میشند و فعالیت می کنند؟؟
جهت تسریع در پاسخگویی و بدست آوردن نتایج بهتر سوالات رو در این انجمن مطرح کنید :
joomlaforum.ir