PDA

View Full Version : تقویت Listening زبان انگلیسی برای فهم ویدیوهای آموزشی؟

vb8334
پنج شنبه 01 مرداد 1394, 15:06 عصر
سلام

دوستان من میخوام ویدوهای آموزشی (مثل ویدیوهای آموزشی دانشگاه MIT و شرکت لیندا و....) رو براحتی متوجه بشم باید از چه راهکاری برای تقویت زبان استفاده کنم.؟

من در حال حاضر شروع کردم به دیدن سریال ها و انیمیشن ها به زبان اصلی و با زیرنویس انگلیسی.

خیلی ها میگن نوع زبان انگلیسی ویدیوهای آموزشی با انیمیشن و سریال فرق داره .

بعد سوالی که برای من پیش میاد یعنی با این راه کاری که من پیش گرفتم نمیشه یاد گرفت ؟

در ضمن اگه ویدیوهای آموزشی رو با انیمیشن و سریال ها و فیلم ها مقایسه کنیم ویدیوهای آموزشی خیلی راحت ترن.

حالا به نظر شما چیکار کنم که راه رو اشتباه نرم اگه استاد خوب و یا کلاس خوب و ..... هرچی که به ذهنتون میرسه رو معرفی کنید ممنون میشم

با تشکر

pbm_soy
پنج شنبه 01 مرداد 1394, 17:41 عصر
چه کلاس برید و چه نرید اصل زحمت را باید خودتان بکشید شما در حد 4سال دبیرستان بلد باشید کافیست یعنی اونم بیشتر لغات را خوب بلد باشید
حالا فقط باید آن دانسته های دوره دبیرستان را پرورش بدید مانند جمله سازی و دیدن فیلم و سریال و غیره
من خودم اصلا کلاس نرفتم ولی شاید بیشتر از ده سال است که فیلم و سریال زبان اصلی تماشا میکنم (روزی حداقل یک فیلم بعضی روزها بیشتر) اوایل که با زیر نویس ولی الان چند سال بدون زیرنویس و در حال حاضر مشکلی با فهمشون ندارم