ورود

View Full Version : سوال: انتخاب VPS یا هاست ؟ و معرفی یک شرکت مناسب...

amir868
جمعه 02 مرداد 1394, 23:31 عصر
سلام
من قصد راه اندازی یه سایت موزیک رو داشتم و راستش میخواستم ببینم برای یه کاره بزرگ و گسترده باید از VPS استفاده کنم یا هاست میتونه جوابگو باشه ؟ خودم ترجیح میدم از VPS استفاده کنم چون که کارای دیگه رو هم میشه روش انجام داد.

و اینکه در صورت استفاده از VPS چه مشخصاتی باید داشته باشه چه مدل CPU با چه فرکانسی نیازه؟ چه مقدار RAM و بین Website Panel های مختلف مثل cPanel , direct admin , Plesk تفاوت خاصی وجود داره یا نه ؟ (من با cPanel و direct admin کار کردم و cPanel رو ترجیح میدم ) سرور توی ایران باشه یا نه ؟برای شروع با چی شروع کنم ؟

ممکنه به دلیل چیلتر شدن سایت vps رو هم بلاک کنن ؟!؟!

طراحی سایت رو روی Wordpress انجام دادم و الان دنبال VPS مناسب میگردم.

از Windows server میخوام استفاده کنم.

برام مهمه که تمامی مراحل نصب و کانفیگ website panel ها و vps توسط شرکت انجام بشه و حتما پشتیبانیه مناسبی داشته باشه...

ممنون میشم راهنماییم کنید و چند شرکت معتبر رو بهم معرفی کنید...

amir868
شنبه 03 مرداد 1394, 11:28 صبح
گفتم شاید VPS خارجی میگیرن...میخواستم سرور تو ایران باشه که سرعت بالا تری داشته باشم...

ممنون برای معرفی ولی اینی که معرفی کردی کانفیگ نمیکنه و هیچ پنلی هم نصب نمیکنه یعنی باید هزینه لایسنس پنل هم اضافه میشه و خودم باید نصب کنم !!! بعضی شرکت ها این کار هارو خودشون انجام میدن...

و بعدش هم که نوشته : "سرویس‌دهی فقط به سایت‌های مجاز انجام میگیرد و در صورتی که بر روی سرویسها محتوای غیر مجاز و یا مرتبط با آن و مغایر با سیاستهای کمیته تعیین مصادیق قرار گیرد، دسترسی به سرویس مورد نظر بدون اطلاع قبلی مسدود شده و مراتب به مراجع ذیصلاح گزارش میگردد."

پس برای کار من بلاک میکنن سریع...

ممنون میشم اگر شرکت های دیگه ای هم معرفی کنید...