ورود

View Full Version : سوال: طراحی فرم ها در java se

s.bahador
شنبه 03 مرداد 1394, 23:43 عصر
سلام دوستانبهترین روش برای طراحی فرم ها برای یک desktop aplication چی هست?Swing خیلی وقت گیره . از fx scene builder هم استفاده میکنم به هم میریزهممنون میشم راهنماییم کنید

pbm_soy
یک شنبه 04 مرداد 1394, 01:06 صبح
منظورتون از وقتگیر بودن چی هست؟!
فکر میکنم از یک IDE مناسب استفاده کنید و کمی حوصله کنید بعداز مدتی عادت میکنید مثلا من برای برنامه های دسک تاپی Netbeans را ترجیح میدهم بجای ایکلیپس چون محیط روانتری دارد
همیشه اول کار کمی سختی وجود دارد!

[younes]
یک شنبه 04 مرداد 1394, 09:01 صبح
از fx scene builder هم استفاده میکنم به هم میریزهممنون میشم راهنماییم کنید

javaFX بهترین گزینه است. اگر دقیقا بگی چیش بهم میرزه شاید بتونم کمکتون کنم.

BOB
یک شنبه 04 مرداد 1394, 10:12 صبح
از javaFx در IntelliJ IDEA استفاده کنید.

s.bahador
یک شنبه 04 مرداد 1394, 11:37 صبح
سلام
از intellij استفاده میکنم.
تویfx. فرم رو طراحی میکنم بعد xml ش رو که میارم توی محیطم جای المان ها جابجا میشه.
منظورم از وقت گیر بودن swing بود که همرو باید دستی تعریف کنم.
با توجه به اینکه با intellij کار میکنم به نظرتون بهترین و حرفه ای ترین راه برای طراحی سریع فرم های زیبا. چی هست?

محمد فدوی
یک شنبه 04 مرداد 1394, 15:20 عصر
سلام
از intellij استفاده میکنم.
تویfx. فرم رو طراحی میکنم بعد xml ش رو که میارم توی محیطم جای المان ها جابجا میشه.
منظورم از وقت گیر بودن swing بود که همرو باید دستی تعریف کنم.
با توجه به اینکه با intellij کار میکنم به نظرتون بهترین و حرفه ای ترین راه برای طراحی سریع فرم های زیبا. چی هست?

الزامی وجود نداره برای ساختن پنجره‌های Swing بصورت دستی عمل کنید. همه‌ی IDEهای موجود ابزارهای گرافیکی هم برای طراحی پنجره‌های Swing دارن.
در مورد IDE هم «بهترین و حرفه‌ای ترین راه» وجود نداره و صرفا بحث سلیقه‌ست. هم IntelliJ IDEA، هم Netbeans و هم Eclipse ابزارهای خوبی برای طراحی رابط کاربری دارن...

[younes]
یک شنبه 04 مرداد 1394, 16:06 عصر
scene builder داخلی intellij IDE مشکل داره .روی فایل fxml. راست کلیک کنید و آخرین گزینه open in SceneBuilder انتخاب کنید.

s.bahador
یک شنبه 04 مرداد 1394, 16:34 عصر
;2244620']scene builder داخلی intellij IDE مشکل داره .روی فایل fxml. راست کلیک کنید و آخرین گزینه open in SceneBuilder انتخاب کنید.
ممنون از راهنماییتون

s.bahador
یک شنبه 04 مرداد 1394, 16:37 عصر
ممنون
با intellij چطور میشه اینکارو کرد? منظورم ابزاری هست که فرمودین
آخه کامپوننت من ندیدم

[younes]
یک شنبه 04 مرداد 1394, 16:56 عصر
از محیط
intellij .روی فایل fxml. راست کلیک کنید و آخرین گزینه open in SceneBuilder انتخاب کنید. البته باید قبلش sceneBuilder را از سایت اوراکل دانلود و نصب کنید.

s.bahador
دوشنبه 05 مرداد 1394, 09:30 صبح
;2244648']از محیط
intellij .روی فایل fxml. راست کلیک کنید و آخرین گزینه open in SceneBuilder انتخاب کنید. البته باید قبلش sceneBuilder را از سایت اوراکل دانلود و نصب کنید.
خیلی خیلی ممنون از همه عزیزانی که راهنمایی کردن