View Full Version : سوال: مشکل با فارسی
j.behrouzi
یک شنبه 04 مرداد 1394, 23:22 عصر
سلام به تمام دوستان
من یه سرولت دارم که با یه فرم یه سری اطلاعاتو میفرستم بهش بعد تو اون سرولت پارامتر هارو میگیرم تا اینجای کار همه چی درسته و با زبان فارسی مشکلی نداره
ولی وقتی تو پایگاه داده ذخیره میکنم اطلاعاتم به هم میریزه ! نه تنها تو پایگاه داده حتی وقتی این الاعاتو میفرستم به پنل اس ام اس که برا طرف پیام بره به هم میریزه
ممنون میشم راهنماییم کنین
ali-baba
دوشنبه 05 مرداد 1394, 09:26 صبح
سلام به تمام دوستان
من یه سرولت دارم که با یه فرم یه سری اطلاعاتو میفرستم بهش بعد تو اون سرولت پارامتر هارو میگیرم تا اینجای کار همه چی درسته و با زبان فارسی مشکلی نداره
ولی وقتی تو پایگاه داده ذخیره میکنم اطلاعاتم به هم میریزه ! نه تنها تو پایگاه داده حتی وقتی این الاعاتو میفرستم به پنل اس ام اس که برا طرف پیام بره به هم میریزه
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام...
اولا از یونیکد ها استفاده کنید
دوما پایگاه داده شما چی هستش؟
باتشکر
ali-baba
دوشنبه 05 مرداد 1394, 09:30 صبح
بازم سلام
این رو یه نگاهی بنداز (http://www.aspsnippets.com/Articles/Insert-Hindi-Marathi-Gujarati-Urdu-Persian-Arabic-Tamil-Telugu-Chinese-and-Japanese-languages-Text-characters-in-MySql-Database.aspx)
ولی فکر کنم یه سرچ می کردی راحت چاره مشکلت رو پیدا می کردی ها... هرچند که مشکلی نیست...
به هر حال ما اینجا میایم که به مشکلات رسیدیگی کنیم... :لبخند:
باتشکر
j.behrouzi
جمعه 09 مرداد 1394, 18:10 عصر
بازم سلام
این رو یه نگاهی بنداز (http://www.aspsnippets.com/Articles/Insert-Hindi-Marathi-Gujarati-Urdu-Persian-Arabic-Tamil-Telugu-Chinese-and-Japanese-languages-Text-characters-in-MySql-Database.aspx)
ولی فکر کنم یه سرچ می کردی راحت چاره مشکلت رو پیدا می کردی ها... هرچند که مشکلی نیست...
به هر حال ما اینجا میایم که به مشکلات رسیدیگی کنیم... :لبخند:
باتشکر
عزیزم شما فک کردین من بلد نیستم سرچ کنم ؟:لبخند:
بهتره اگه منظور یکی از سوالش نمی دونین ازش بپرسین :متفکر:
خودم تونستم حل کنم این مشکلو وقتی میخایم کانکت شیم به دیتابیس باید به روش زیر کار کنیم
con = DriverManager.getConnection("jdbc:mysql://localhost:3306/ariafamdb?useUnicode=true&characterEncoding=utf-8","username","passwprd");
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.