View Full Version : نحوه ی اتصال sql server 2012 به C#
hosseinam1370
دوشنبه 05 مرداد 1394, 23:05 عصر
دوستان من رفتم دستورات sql server رو یاد گرفتم ، و حالا میتونم داخل sql server 2012 دیتا بیس بسازم و ب پرس و جو بگیرم.
ولی الان نمیدونم چجوری باید الان اون دیتابیس ساخته شده رو به C# بفهمونم و از سی شارپ باهاش کار کنم.
دوستان اگه مطلبی یا فیلمی یا لینکی یا هرچیزی دارید لطف کنید راهنمایی کنیم که باید چیکار کنم، تا ما هم راه بیوفتیم.
با تشکر.
SabaSabouhi
سه شنبه 06 مرداد 1394, 08:21 صبح
دوستان من رفتم دستورات sql server رو یاد گرفتم ، و حالا میتونم داخل sql server 2012 دیتا بیس بسازم و ب پرس و جو بگیرم.
ولی الان نمیدونم چجوری باید الان اون دیتابیس ساخته شده رو به C# بفهمونم و از سی شارپ باهاش کار کنم.
دوستان اگه مطلبی یا فیلمی یا لینکی یا هرچیزی دارید لطف کنید راهنمایی کنیم که باید چیکار کنم، تا ما هم راه بیوفتیم.
با تشکر.
سلام
نخست دربارهی ORMها کمی مطالعه کن، برای Visual Studio و DotNet میتونی از Entity Framework یا همون EF
استفاده کنی، سه روش برای استفاده وجود داره که یکیش داره منسوخ میشه، دو روش باقیمانده روش قدیمی
database first و روش جدید code first هست. اگه دیتابیس رو ساختی و میخوای ازش استفاده کنی میشه database first.
تو این سایت و سایت www.dotnettips.info مطلب دربارهی EF زیاد هست.
صبا صبوحی
hosseinam1370
سه شنبه 06 مرداد 1394, 14:50 عصر
خانوم صبوحی یا دیگر دوستان محترم ، اگه یه لطف کنید یه دید بهم بدید ممنون میشم ، یعنی حالا که من با sql server 2012 دیتابیس میسازم و کاراشو انجام میدم و دستورات زبانی sql رو میدونم ، و از اون طرف سی شارپ هم میدونم ، حالا این وسط من چطوری باید این دوتا رو بهم ربط بدم؟
یا مثلا چطوری این دیتابیس و به سی شارپ بفهمونم ، که سی شارپ بیاد با دیتا بیس ارتباط برقرار کنه؟!!!
مثلا connection string دیتابیس ساخته شده رو باید از کجا گیر بیارم؟!@!
اینجا برام گنگه .
با این حال من مطالب پست قبلی رو دنبال میکنم ببینم میتونم چیزی درک کنم .
با تشکر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.