ورود

View Full Version : سوال: ایجاد session هنگام احراز هویت کاربر

sonicuser
سه شنبه 06 مرداد 1394, 16:15 عصر
سلام دوستان
من میخوام وقتی که کاربرم میاد وارده سایت میشه و خودکار لاگین میشه توسط identity همون لحظه براش session هم ایجاد بشه .

کسی میتونه کمک کنه؟؟ کدوم قسمت باید کدامو بنویسم ؟خودم فکر میکنم تو قسمت custom filter باید باشه اما نمیدونم چطوری

sonicuser
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 17:53 عصر
یعنی هیچ راهی نداره؟؟

omid nasri
یک شنبه 11 مرداد 1394, 23:44 عصر
وقتی کاربر لاگین کرد در اکشن Login متد Post آن کد رو قرار بدی و اگر کاربر به صورت هویت سنجی سایت های اجتماعی وارد می شود در اکشن ExtrnalLogin اگر اشتباه تایپ نکرده باشم دستور رو لحاظ کنید.
اکشن های نام برده شده در کنترلر AccountController موجود می باشد پترن اماده مایکروسافت.

salar IT man
دوشنبه 12 مرداد 1394, 01:40 صبح
سلام دوستان
من میخوام وقتی که کاربرم میاد وارده سایت میشه و خودکار لاگین میشه توسط identity همون لحظه براش session هم ایجاد بشه .

کسی میتونه کمک کنه؟؟ کدوم قسمت باید کدامو بنویسم ؟خودم فکر میکنم تو قسمت custom filter باید باشه اما نمیدونم چطوری

سشن در برنامه های Asp.net MVC کلا مردود اعلام شده است. و به جای آن از کوکی های رمزنگاری شده استفاده کنید. دلیلی ندارد با وجود سیستم های قدرتمندی مثل Asp.net Identity یا Forms Authntication که هر دو با کوکی رمزگذاری شده کار میکنند ، شما از سشن هم استفاده کنید.

sonicuser
سه شنبه 13 مرداد 1394, 15:37 عصر
وقتی کاربر لاگین کرد در اکشن Login متد Post آن کد رو قرار بدی و اگر کاربر به صورت هویت سنجی سایت های اجتماعی وارد می شود در اکشن ExtrnalLogin اگر اشتباه تایپ نکرده باشم دستور رو لحاظ کنید.
اکشن های نام برده شده در کنترلر AccountController موجود می باشد پترن اماده مایکروسافت.
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید .من نتونستم اون متد را پیدا کنم

کاربران من به صورت خودکار لاگین میشن چون remember me به صورت پیش فرض فعاله..تو اولین بار که لاگین میکنن من میتونم session اضافه کنم اما در دفعات بعد که توسط برنامه شناسایی میشن نمیتونم اینکار را بکنم . ممنون

omid nasri
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 23:25 عصر
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید .من نتونستم اون متد را پیدا کنم

کاربران من به صورت خودکار لاگین میشن چون remember me به صورت پیش فرض فعاله..تو اولین بار که لاگین میکنن من میتونم session اضافه کنم اما در دفعات بعد که توسط برنامه شناسایی میشن نمیتونم اینکار را بکنم . ممنون

مورد آخر رو متوجه نشدم.

sonicuser
یک شنبه 25 مرداد 1394, 18:31 عصر
مورد آخر رو متوجه نشدم.
دوست عزیز کاربر من یک بار که لاگین رو انجام میده تو دفعات بعدی که وارد سایت میشه دیگه نیازی به لاگین نداره و توسط asp لاگین میشه ..
حالا من میخوام این قسمتی که کاربر به صورت اتوماتیک شناسایی میشه رو یکم تغییر بدم اما نمیدونم متدش کجاست