ورود

View Full Version : خبر: زبان برنامه نویسی جدید Small Basic

www.pc3enter.tk
سه شنبه 06 مرداد 1394, 17:34 عصر
سلام دوستان من امروز به برنامه جالب و قدرتمندي بر خوردم, که گفتم اين بگم خوبه
اسم اين برنامه "اسمال بيسيک" (Small Basic) هست و نرم افزار کوچک و آساني است که توسط مايکروسافت براي مبتديان و نوآموزان در زمينه برنامه نويسي ساخته شده است.
اين زبان جالب و کوچک به نوآموزان علاقمند به برنامه نويسي اين امکان را مي دهد تا اولين گام هاي خود را به دنياي اعجاب انگيز برنامه نويسي بردارند.
Small basic با الهام از زبان Basic (که براي بسياري از برنامه نويسي قديمي آشناست) و بر پايه پلاتفرم دات نت نوشته شده است. اين زبان براي افرادي که خواهان يک زبان برنامه نويسي راحت هستند، گزينه ي بسيار مناسبيه. اين زبان بسيار ساده و در بر گيرنده حداکثر 15 کليدواژه و حداقل مفاهيم هست، تا کار با آن به سادگي ميسر بشه. محيط Small Basic عليرغم سادگي زبان، داراي ويژگي هاي هيجان انگيز محيط زبان هاي پيشرفته برنامه نويسي، نظير intellisense و غيره هم داره.

2 تا لینک برنامه قرار داده ام که می توانید دانلود کنید یکی خود برنامه و دیگری نمونه کدها و سورس های برنامه است . که بازی هم در انها هم هست
اگر موفق به دانلو نشده اید پیام دهید تا درستش کنم
دانلود سورس برنامه (https://drive.google.com/open?id=0B0ozbhY16_XWTnkwYUlzenZHcE0)

movahed24
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 07:57 صبح
REALbasic را هم ببينيد!!

www.pc3enter.tk
جمعه 16 مرداد 1394, 18:11 عصر
این زبان مال چیه

و روی کجا متمرکز میشه

movahed24
جمعه 23 مرداد 1394, 00:28 صبح
زبان برنامه نويسی مبتنی بر بيسيک خودمان!! با توانائيهای خيلی بيشتر و برای پلت فرمهای مختلف. يه سرچ کنيد بيشتر دستتان مياد.