View Full Version : سوال: گزارش گیری از دوجدول در یک گزارش
farzadkamali
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 10:12 صبح
با سلام
من می خواستم یه گزارش مثل تصویر زیر بگیرم.
133684
همونطور که میدونید این روش استاندارد حسابداری هست. دو جدول کنار هم از دو جدول مستقل هستند و ارتباطی با دیگری ندارن.
چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم. master data ها رو نمیشه کنار هم قرار داد.
133690
یوسف زالی
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 11:09 صبح
سلام.
بهترین کار اصلاح کوئری تون هست نه گزارشتون
در هر حال می تونید از آیتم بندی دو ستونه هم در گزارش های فست استفاده کنید.
farzadkamali
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 11:32 صبح
میخوام این کار رو توی فست ریپورت انجام بدم.
الان فقط مشکلم اینه که دوتا جدول زیرهم نمایش داده میشن.
یه توضیح درباره آیتم بندی دوستونه میدید.
یوسف زالی
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 11:44 صبح
فکر می کنم اشتباه کرده باشم و دو ستونه کردن گزارش در اینجا جواب شما رو نمی ده.
بررسی می کنم ..
farzadkamali
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 11:49 صبح
ممنون
یعنی تحت هیچ شرایط نمیشه دوتا masterData رو در یک سطر کنار هم قرار داد؟ اگه بشه حله.
یا مثلا دو تا جدول به dataset اختصاص داد؟ حتماً باید دوتا جدول رو یه کوئری کرد؟
اخه مگه میشه fast report همچین قابلیتی نداشته باشه! آخه این روش گزارش گیری ، روش استاندارد حسابداریه.
یوسف زالی
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 12:17 عصر
ربطی به استاندارد حسابداری نداره. به راحتی می تونید کوئری تون رو طوری بنویسید که خروجی مورد نظرتون رو بده. حتی در گرید.
online_com
شنبه 10 مرداد 1394, 10:11 صبح
سلام از Subreport استفاده كن و دو تا Subreport رو كنار هم طوري قرار بده كه در يك سطر قرار بگيرند و در داخل هر كدام از آنها يكي از master data ها رو قرار بده :چشمک:
darrudi
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 14:04 عصر
سلام از Subreport استفاده كن و دو تا Subreport رو كنار هم طوري قرار بده كه در يك سطر قرار بگيرند و در داخل هر كدام از آنها يكي از master data ها رو قرار بده :چشمک:
منظورتون رو من نفهمیدم . من نتونستم داخل Subreport هیچ master data رو قرار بدم . میشه بیشتر توضیح بدین .
hp1361
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 14:23 عصر
سلام دوست عزیز
شما وقتی یک SubReport روی صفحه گزارش قرار میدین یه باکس خاکستری رنگ نشون میده که یجور نگهدارنده برای صفحه ای دیگه است. در زمان قراردادن این SubRepoort روی صفحه اصلی یه صفحه دیگه با عنوان SubReport ایجاد میشه که حالا شما باید توی اون MasterData و هرچی که نیاز دارید رو قرار بدید. یجور صفحه تو صفحه دارید انجام میدید
موفق باشیم
online_com
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 15:11 عصر
من هم براي تهيه گزارشي نياز داشتم كه اطلاعاتي از دو جدول جداگانه را به صورت موازي هم در يك صفحه چاپ كنم تمامي ويژگي هاي فست ريپورت رو تست كردم بهترين امكاني كه پيدا كردم همين SubReport بود
دوستمون hp1361 (http://barnamenevis.org/member.php?15580-hp1361) هم به خوبي اين مورد رو توضيح داده
تست كنيد سوال داشتيد بپرسيد تا مشكلتون برطرف بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.