ورود

View Full Version : سوال: خطای javascript در زمان اجرای برنامه در asp.net

mahetaban
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 22:32 عصر
با سلام
من صفحه وبی طراحی کرده ام. در این صفحه از کنترل ها و validation هایی استفاده کرده ام. و یه دکمه submit نیز در صفحه وجود دارد.
در زمان اجرا صفحه به درستی اجرا می شود ولی زمانی که روی دکمه submit کلیک می کنم پیام خطای زیر نمایش می یابد:

javascript runtime error: 'webForm_DoPostBackwithOption' is undefined
لطفاً برای رفع این خطا به من کمک کنید

pbm_soy
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 01:14 صبح
احتمالا بروی فرمت روخدادی به نام DoPostBackwithOption ایجاد کرده بودید و بعدا احتمالا تابع آنرا از بخش کد نویسی پاک کردید ولی یادتون رفته نام تابع را از بخش رخدادها حذف کنید
در پنجره Properties بخش رخدادها را بگردید و این رخداد را پیدا کنید و نام جلوی آنرا حذف کنید ویا اینکه وقتی خطا داد بروی خطا دابل کلیک کنید تا در داخل کد بروی خط مربوط به خطا برود و آن خط را حذف کنید این روش دوم در واقع وارد بخشی از کد میشود که معمولا مخفی است چون مربوط به کدهای طراحیهای اینترفیس شماست در این بخش تک تک تکست باکسها و کامندباتنهای موجود در صفحه تعریف شده اند و خصوصیاتی که برای آنها از طریق پنجره properties ست کردید را بصورت دستوری در برنامه شما لحاظ میکند حتی رخدادهایی که ست کردید را نیز در اینجا میتوانید پیدا کنید اگر کدهای این بخش را به خوبی مطالعه کنید میتواند به عنوان یک مثال خوب آموزشی در زمینه ایجاد و اضافه کردن کنترلها بروی صفحه بصورت دینامیک در زمان اجرا برای شما باشد.