ورود

View Full Version : Backup SQL Server

sajjadrazmi
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 15:07 عصر
من یه برنامه می خوام که بتونه از بانک SQL، پشتیبان گرفته و در ضمن آنرا فشرده نیز بکنه.
حجم بانک اطلاعاتی که ما با آن کار می کنیم خیلی بالاست. در حدود 30 گیگا بایت.
من یه نرم افزار گیر آوردم ولی نسخه آزمایشیه.
ضمنا نسخه sql من 2000 می باشد.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

hpx
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 18:53 عصر
sql backup 2005

linux
دوشنبه 23 مرداد 1385, 01:20 صبح
من یک برنامه نوشتم که این کار را می کند.
فقط هنوز از نحوه کارکردش روی سیستم های مختلف اطمینان ندارم
برای اجرای برنامه .net2 را لازم دارید.

sajjadrazmi
دوشنبه 23 مرداد 1385, 13:49 عصر
من یک برنامه نوشتم که این کار را می کند.
فقط هنوز از نحوه کارکردش روی سیستم های مختلف اطمینان ندارم
برای اجرای برنامه .net2 را لازم دارید.

از برنامه خوبتان متشکرم.
ولی هنوز برنامه تان کامل نیست. من برنامه تون رو آزمایش کردم. Backup می گیره ولی چون بخش بازیابیش کامل نیست. نمی شه گفت backup درسته یا نه.
اگه ممکنه لطف کنید یک نسخه از سورس برنامه تون رو به همراه Dll های استفاده کرده در اختیار من قرار دهید. هم چنین اگه می شه بعد از تموم شدن برنامه تون یه نسخه از اون رو واسه من بفرستید.
من خیلی به این برنامه احتیاج دارم.
با تشکر.
EMail : sajjad.razmi@gmail.com

linux
دوشنبه 23 مرداد 1385, 16:32 عصر
از برنامه خوبتان متشکرم.
ولی هنوز برنامه تان کامل نیست. من برنامه تون رو آزمایش کردم. Backup می گیره ولی چون بخش بازیابیش کامل نیست. نمی شه گفت backup درسته یا نه.
اگه ممکنه لطف کنید یک نسخه از سورس برنامه تون رو به همراه Dll های استفاده کرده در اختیار من قرار دهید. هم چنین اگه می شه بعد از تموم شدن برنامه تون یه نسخه از اون رو واسه من بفرستید.
من خیلی به این برنامه احتیاج دارم.
با تشکر.
EMail : sajjad.razmi@gmail.com
این یک قسمت از برنامه من هست که دارم برای یک جایی می نویسم.
در نتیجه سورس نمی توانم بدهم.
بازیابیش را هم این چند روز درست می کنم. برنامه کامل شد یک نسخه اش را هم به شما می دهم راستی دیتا بیس شما چه مدت زمان طول کشید تا پشتیبانی گرفته شود حجم فایل چقدر شد.

sajjadrazmi
سه شنبه 24 مرداد 1385, 11:23 صبح
این یک قسمت از برنامه من هست که دارم برای یک جایی می نویسم.
در نتیجه سورس نمی توانم بدهم.
بازیابیش را هم این چند روز درست می کنم. برنامه کامل شد یک نسخه اش را هم به شما می دهم راستی دیتا بیس شما چه مدت زمان طول کشید تا پشتیبانی گرفته شود حجم فایل چقدر شد.

من برنامه تون را رو دو تا بانک امتحان کردم. در اولی که حجمش 2.50MB بود،Backup ای که sql گرفت 1.20MB حجم داشت و برنامه شما 123KB.
ولی واسه بانک دوم که حدود 7GBحجم داشت

SQL Backup Size= 2.21GB , Time = 3:9 Minute

ولی برنامه شما فکر می کنم درست اجرا نشد چون progressbar تغییر نکرد ولی یه عملیاتی داشت انجام می شد که حدود 4 دقیقه و 10 ثانیه طول کشید و اندازه backup حدود 3.15MB شد. ولی به نظر من backup درست نیست. چون من دو سه روز پیش روی یه بانک 700MB نیز امتحان کردم، رو اون بانک درست کار کرد ولی حجم آن نیز 3.15MB شد.

به هر حال از لطفتان ممنون می شم اگه یه اطلاعاتی در مورد نحوه کار برنامه تون (از نظر کدنویسی، dll هایی که استفاده کرده اید و...) بیشتر واسه من توضیح بدهید.
چون من نیز در حال نوشتن یه برنامه هستم که فرصت چندانی نیز ندارم.
اگه کاری هم از من ساخته باشه واستون انجام می دم.
من خودم یه برنامه دارم که از بانک backup می گیره ولی فشرده نمی کنه.
با تشکر

linux
سه شنبه 24 مرداد 1385, 14:43 عصر
از توابع فایل sqldmo.dll که همراه sqlserver نصب می شه استفاده کردم. توضیحات کامل این فایل در msdn هست و dll دیگه هم dll هست که مال کامپوننت وان هست و در حقیقت یک فایل زیپ استاندارد بدون هدر تولید می کنه.
می توانم فایل را بصورت zip ذخیره کنم.

sajjadrazmi
سه شنبه 24 مرداد 1385, 16:09 عصر
من c1 رو download کردم ولی شماره Register می خواهد. اگه شما register number دارید، لطف کنید به من هم بدید.
mer30

linux
سه شنبه 24 مرداد 1385, 21:14 عصر
نه!
همون dll که با برنامه بود خوب هست!