ورود

View Full Version : دیده نشدن برنامه ها در بازار

1yaram
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 12:20 عصر
جدیدن کافه بازار با گذاشتن تازه های برگزیده به جای تازه ها همه برنامه نویسا رو از کار بیکار کرده:گریه:
و اگه به لیست تازه که در آخر صفحه بازار قرار داره برید میبینید که هیچ برنامه ای دانلود درست و حسابی نداره:گریه::عصبانی++:
حالا آیا کسی برای این مشکل راه حلی داره . راه حلی مثل تبلیغ ارزان یا ...
از کوچ کردن از بازار هم مخالفم چون امکان پذیر نیست بازار دیگه همه گیر شده نمیشه ازش گذشت.
یا اصلا یکی بگه چه جوری میشه ستاره های برنامه رو الکی برد بالا؟

roboman78
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 13:06 عصر
من یه پیشنهاد دارم
همه دست به دست هم جمع شیم واسه هم توافقی هر دو سه روز یه بار پوش بزنیم تا یه تارخ خاصی

sobhan1990
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 15:28 عصر
من یه پیشنهاد دارم
همه دست به دست هم جمع شیم واسه هم توافقی هر دو سه روز یه بار پوش بزنیم تا یه تارخ خاصی
سلام
منظورتون از "پوش بزنیم" چیه؟

godofphp
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 15:35 عصر
کافه بازار رو ترک کنید و یک لیوان آب بخورید هزاران راه برای پول در آوردن هست

roboman78
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 16:24 عصر
پوش نوتیفیکیشن دیگه

karl2008
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 19:34 عصر
جدیدن کافه بازار با گذاشتن تازه های برگزیده به جای تازه ها همه برنامه نویسا رو از کار بیکار کرده:گریه:
و اگه به لیست تازه که در آخر صفحه بازار قرار داره برید میبینید که هیچ برنامه ای دانلود درست و حسابی نداره:گریه::عصبانی++:
حالا آیا کسی برای این مشکل راه حلی داره . راه حلی مثل تبلیغ ارزان یا ...
از کوچ کردن از بازار هم مخالفم چون امکان پذیر نیست بازار دیگه همه گیر شده نمیشه ازش گذشت.
یا اصلا یکی بگه چه جوری میشه ستاره های برنامه رو الکی برد بالا؟

تازه‌های برگزیدهيكشنبه ۱۷ خرداد ۹۴ امین امیرشریفی
«تازه‌های برگزیده» لیست جدیدی است که از امروز به صفحه اول بازار اضافه شده است. این لیست شامل برترین برنامه‌هایی است که به تازگی در بازار منتشر شده‌اند. کیفیت برنامه‌های این لیست توسط تیم متخصص بررسی کیفی برنامه‌های بازار سنجیده می‌شود و تنها برنامه‌هایی که از یک ایده خوب برخوردارند و از نظر پیاده‌سازی نیز کیفیت مناسبی دارند، انتخاب می‌شوند.
بدین ترتیب از یک طرف کاربران خواهند توانست برنامه‌های تازه با کیفیت را سریع‌تر پیدا کنند و از طرف دیگر به توسعه‌دهندگانی که برنامه‌های با کیفیت تولید می‌کنند، کمک می‌کند تا برنامه‌شان بیشتر در معرض دید کاربران قرار گیرد و بیشتر استفاده شود.
ما امیدواریم با افزودن این لیست بتوانیم رضایت توسعه‌دهندگانی که در مورد دیده نشدن برنامه با کیفیتشان اظهار نارضایتی می‌کردند، جلب کنیم و به آن‌ها برای توسعه برنامه‌های باکیفیت‌تر انگیزه بیشتری دهیم.
- See more at: http://developersblog.cafebazaar.ir/#sthash.9su47IWG.dpuf

طبق اعلام "کافه‌بازار | وبلاگ رسمی توسعه‌دهندگان" ، این لیست با کیفیت سنجی برنامه ها به صفحه اول بازار اضافه شده که کاملا مشخصه برنامه ها توسط هر تیمی که تشخیص داده بشه ، بصورت سلیقه ای خواهد بود و اجحاف و تبعیض در حق بقیه توسعه دهندگان هست.
ضمن اینکه این لیست نبایستی در قسمت بالای صفحه اول قرار بگیره.

بجای اینکار میتونستند لیست تازه ها که بصورت بنر هست رو بالای صفحه اول بازار بگذارند تا کاربر مجبور نشه با اسکرول زیاد به انتهای صفحه بره و تازه ها رو ببینه . خوب اینکار قطعا در کاهش آمار دانلود برنامه های تازه (رایگان و غیر رایگان) تاثیر زیادی میگذاره و باعث دیده نشدنشون میشه.