View Full Version : سوال: نحوه آپلود دیتا بیس asp.net و نحوه استفاده کنترل لاگین در هاست
jam823
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 22:24 عصر
سلام
من برا آپلود دیتا بیس خود asp.net و برای کنترل لاگین خود asp.net مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید
مرسی
masoudsalahi
جمعه 09 مرداد 1394, 02:29 صبح
سلام
من برا آپلود دیتا بیس خود asp.net و برای کنترل لاگین خود asp.net مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید
مرسی
سلام ،اول اینکه باید از دیتابیس بک آپ بگیری (میتونی تو برنامه SQL Server Management Studio دیتابیس attach کنی و سپس بک آپ بگیری و فایل بک آپ آپلود کن تو سرور)
پس از اینکه محتوای پوشه سایتی که طراحی کردی داخل پوشه wwwroot در سرور آپلود کردی برو قسمت دیتابیس و اونجا می تونی دیتابیس ایجاد کنی ، پس از اینکه یک نام و پسورد دادی دیتابیس ایجاد می کنی ، پس از اینکه دیتابیس ایجاد شد روش کلیک کن و برو قسمت restore backup ، فایل بک آپ دیتابیس را از آدرسی که در سرور آپلود کردی را رستور میکنی و بعد باید connection string تو web.config درست کنی، به پشتیبانی سرور تیکت بزن بگو connection string به بچه صورت وارد کنم که شکل صحیحشو واست میفرسته
ببخشید میدونم خیلی بد توضیح دادم ، مشکل داشتی تیکت بفرست قسمت پشتیبانی فنی سرور حتما پاسخ میدن و راهنماییت می کنن
jam823
جمعه 09 مرداد 1394, 09:03 صبح
ممنونم خیلی لطف کردی :بوس:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.