ورود

View Full Version : #C یا QT ???(هدف : نوشتن برنامه برا ارتباط کامپیوتر و موبایل با میکرو)

md3848
یک شنبه 11 مرداد 1394, 00:32 صبح
سلام خدمت دوستان و اساتید و داشای گل
یه سوال
من C# یه کمی کار کردم و میکنم، هدف نوشتن برنامه برا برقراری ارتباط بین میکرو با موبایل و کامپیوتر هستش...
ولی یکی از دوستا گفت که QT أر این زمینه خیلی قوی هستش و زبونش هم C++ هستش و ...

خواستم ببینم مثلا برنامه رو که تو QT نوشتیم میتونیم خروجیش رو برا اندروید، ویندوز و لینوکس بگیریم مستقیا, یا کمی کار داره یا خیلی خلی کار داره و کالا مباحث جدایی هستن (خروجی برا موبایل و کامپیوتر)

اصلا تو سی شارپ همپین داستانی هستش؟

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 11 مرداد 1394, 09:46 صبح
سلام خدمت دوستان و اساتید و داشای گل
یه سوال
من C#‎ یه کمی کار کردم و میکنم، هدف نوشتن برنامه برا برقراری ارتباط بین میکرو با موبایل و کامپیوتر هستش...
ولی یکی از دوستا گفت که QT أر این زمینه خیلی قوی هستش و زبونش هم C++‎ هستش و ...

خواستم ببینم مثلا برنامه رو که تو QT نوشتیم میتونیم خروجیش رو برا اندروید، ویندوز و لینوکس بگیریم مستقیا, یا کمی کار داره یا خیلی خلی کار داره و کالا مباحث جدایی هستن (خروجی برا موبایل و کامپیوتر)

اصلا تو سی شارپ همپین داستانی هستش؟

منم قبل از پاسخ به سوال شما یه سوالی دارم اینکه آیا میشه بدونه تحقیق و صرف کمی وقت برای جستجو به نتیجه رسید ؟!

md3848
یک شنبه 11 مرداد 1394, 11:59 صبح
:تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق:
به نظرم مشکل اینه که ما ها دید متفاوتی نسبت به سرچ کردن داریم، و سرچ یکی قوی و یکی مثل ما ضعیف هستش:گریه:
یه پستی تو اونجمن qT دیدم طرف نوشته بود (فعال ترین فرم=بی محتوا ترین فرم >>>> که ایرانیا بدون سرچ و... سوال فقط میپرسن :متفکر:)
والا در حد خودم سرچکی کردیم

اون طوری که فهمیدم تو QT یه کد میزنی و خروجی ANDRIOD-WINDOWS و... میگیری که تو C# همچین خبری نیست-----ولی خواستم یکم بیشتر کسی توضیح بده:لبخند:
یه سری دلیل که سمت کدومش بریم و سمت اون یکی نریم

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 11 مرداد 1394, 13:49 عصر
:تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق:
به نظرم مشکل اینه که ما ها دید متفاوتی نسبت به سرچ کردن داریم، و سرچ یکی قوی و یکی مثل ما ضعیف هستش:گریه:
یه پستی تو اونجمن qT دیدم طرف نوشته بود (فعال ترین فرم=بی محتوا ترین فرم >>>> که ایرانیا بدون سرچ و... سوال فقط میپرسن :متفکر:)
والا در حد خودم سرچکی کردیم

اون طوری که فهمیدم تو QT یه کد میزنی و خروجی ANDRIOD-WINDOWS و... میگیری که تو C#‎‎‎‎ همچین خبری نیست-----ولی خواستم یکم بیشتر کسی توضیح بده:لبخند:
یه سری دلیل که سمت کدومش بریم و سمت اون یکی نریم

کلا برنامه نویسی با زبان C++‎‎‎ هیچ محدودیتی از لحاظ پلتفرمی نداره مگر اینکه به دلیل عدم شناخت کافی از کتابخانه ها و API هایی استفادکنید که مختص یک سیستم عامل باشه.
با استفاده از کتابخانه Qt شما میتونید با خیال راحت کد نویسی کرده و در نهایت برای پلتفرم مورد نظر خروجی رو کامپایل و دریافت کنید.
تو سی شارپ از این خبرا نیست چون بر پایه دات نت هستش و دات نتهم وابسته ویندوز هست مگر اینکه با کلی بدیختی و کلی پورت کردن به نتیجه ای برسید که هیچ ارزشی نداره.

اینکه تو کیوت میتونید خروجی هر پلتفرمی رو دریافت کنید خوشحال کنندست ولی باید مسلط به C++‎‎‎ باشید.

md3848
یک شنبه 11 مرداد 1394, 15:09 عصر
ممنون از شما
QT از نظر کامپوننت به C#‎‎‎ میرسه؟؟؟
و این که QT بدرد کارای مانیتورینگ میخوره؟

مثلا من یه کامپوننت برا C#‎‎‎ دیشب گرفتم....بچه ها که میگفتم چیز خفنی هستش(برا بحث مانیتورینگ )
همچین چیزایی برا QT هم هستش؟

راستی این نرم افزار های QT پولیه؟:لبخند:
http://www.qt.io/download/

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 11 مرداد 1394, 18:13 عصر
ممنون از شما
QT از نظر کامپوننت به C#‎‎‎‎ میرسه؟؟؟
و این که QT بدرد کارای مانیتورینگ میخوره؟

مثلا من یه کامپوننت برا C#‎‎‎‎ دیشب گرفتم....بچه ها که میگفتم چیز خفنی هستش(برا بحث مانیتورینگ )
همچین چیزایی برا QT هم هستش؟

راستی این نرم افزار های QT پولیه؟:لبخند:
http://www.qt.io/download/

پاسخ دهی به این سوالات تکراری هستش قبلا راجب این سوال ها پاسخ های زیادی داده شده جستجو کنید.
و در ضمن اگر وارد محیط C# شده اید پیشنهاد من همون C# هست.