ورود

View Full Version : سوال: ساخت ستاپ برای برنامه دارای دیتابیس sql server

masoud sh
یک شنبه 11 مرداد 1394, 17:37 عصر
سلام به همه مهندسا
قبل هرچی بگم من به اندازه کافی تو سایت دنبال سوالم گشتم ولی جوابی که بخوام نگرفتم برا همین یه تاپیک جدا زدم
مشکل من اینه که وقتی برای برنامه هام ستاپ میسازم (با visual studio instaler) توی پیش نیازا فقط نسخه اکسپرس اسکیوال را داره ولی من دیتابیسم اکسپرس نیس و نمیخوام باشه ولی تو همه جا راهشا گفتن که باید دیتابیس را اکسپرس کنیم
حالا برا حلش جوابی که پیدا کردم نصب سایلنت اسکیوال بوده که تا حدی کمکم کرد ولی بازم مشکلم اینه که با اولین اجرای برنامه، دیتابیس بصورت read only اتچ میشه
من میخوام جوری باشه که بدون نیاز به اینکه خودم باشم مشتری بتونه حتی اگه هیچی هم بلد نیس برنامه را نصب کنه و ازش استفاده کنه
و دیگه هم اینکه تو نصب سایلنت اسکیوال همه چی گفته شده جز اینکه چطوری نصبشا به مراحل نصب برنامه خودم اضافه کنم. ینی نیاز نباشه طرف دوتا ستاپ اجرا کنه همش تو یکی باشه
پیش پیش ممنون از جواباتون

anubis_ir
یک شنبه 11 مرداد 1394, 22:00 عصر
«بدون نیاز به اینکه خودم باشم مشتری بتونه حتی اگه هیچی هم بلد نیس برنامه را نصب کنه و ازش استفاده کنه»
اين مشخصات برنامه‌اي هست كه نيازي به SQL Server نداره. از نسخه‌ي Compact اون استفاده كن يعني SQL Server CE. نيازي به نصب نداره. چندتا فايل DLL هست كه بايد به همراه برنامه‌ات بدي بره. همين فقط.

masoud sh
دوشنبه 12 مرداد 1394, 14:37 عصر
از نسخه‌ي Compact اون استفاده كن يعني SQL Server CE.

میشه یکم بیشتر درباره این نسخه توضیح بدید؟ مگه نسخه کامپکت مخصوص دیتابیس برنامه های موبایل نیس؟
من دیتابیس برنامه ام توی اسکیوال سرور ساخته شده پس مگه نباید توی مقصد هم فقط همین نسخه باشه؟ حتی اگه اکسپرس هم باشه ج نمیده

morteza66m
شنبه 17 مرداد 1394, 15:41 عصر
سلام
این ستاپ درست کردن که اعصاب منو گند زده رفته
حسابی اعتماد به نفسمو از دست دادم:گریه:
هرچی تو نت دنبالش گشتم و از هر راهی رفتم نتونستم برای برنامم که پایگاه داده SQL server 2008 r2 داره ستاپی درست کنم که خودش اتوملتیک دیتابیسمو نصب کنه!
از دوستان ممنونم مممیشم راهنماییمون کنن:قلب:

morteza66m
شنبه 17 مرداد 1394, 15:42 عصر
«بدون نیاز به اینکه خودم باشم مشتری بتونه حتی اگه هیچی هم بلد نیس برنامه را نصب کنه و ازش استفاده کنه»
اين مشخصات برنامه‌اي هست كه نيازي به SQL Server نداره. از نسخه‌ي Compact اون استفاده كن يعني SQL Server CE. نيازي به نصب نداره. چندتا فايل DLL هست كه بايد به همراه برنامه‌ات بدي بره. همين فقط.

اگه بیشتر راهنماییمون کنی ممنون میشم:بوس:

masoud sh
شنبه 17 مرداد 1394, 18:16 عصر
سلام
این ستاپ درست کردن که اعصاب منو گند زده رفته

داداش من تو این چند وقتی که دنبال این سوال بودم یه جوابایی براش پیدا کردم حالا چقدر درسته را بزرگان باید بگند
اول اینکه از اسکیوال نسخه اکسپرس استفاده کنی که توی پیشنیازا خودش برات نصب کنه
دوم اینکه اسکیوالا سایلنت نصب کنی(که البته خودم نمیدونم چطوری به مراحل ستاپ اصلی برنامم وصلش کنم) و بعد توی اولین اجرای برنامه دیتابیس را اتچ کنی
سومی هم مثل دومیه با این فرق که بجای اتچ کردن اسکریپت دیتابیس را اجرا کنی (که البته این راهم خودم درست جزئیاتشو نمیدونم) تا عملا دیتا بیس از نو ساخته بشه توی مقصد که مشکلاتی مثل read only شدن هم نداشته باشه