View Full Version : چطور می توانم از یک جدول بانک Backup و بعد ریستور بگیرم با دستور T-Sql
spicirmkh
دوشنبه 12 مرداد 1394, 11:02 صبح
من یک بانک دارم که دارای 3 تا جدول است میخواهم فقط یکی از جدول را Backup بگیرم با دستور T-SQL و بعد روی سیستم دیگه که اطلاعات اش قدیمی تره restor کنم
چطور می توانم از یک جدول بانک Backup و بعد ریستور بگیرم با دستور T-Sql
SabaSabouhi
دوشنبه 12 مرداد 1394, 12:16 عصر
من یک بانک دارم که دارای 3 تا جدول است میخواهم فقط یکی از جدول را Backup بگیرم با دستور T-SQL و بعد روی سیستم دیگه که اطلاعات اش قدیمی تره restor کنم
چطور می توانم از یک جدول بانک Backup و بعد ریستور بگیرم با دستور T-Sql
سلام
عمل backup و restore برای یک جدول نیست، برای کل دیتابیس هست. اگه میخوای فقط یک جدول رو منتقل کنی
دیگه اسمش backup, restore نیست. شما باید از جدولت script بگیری و اون script رو توی دیتابیس مقصد اجرا کنی.
برای این کار هم از management studio میتونی استفاده کنی، روی دیتابیس کلید راست رو بزن و گزینه generate script
رو پیدا کن. ( تو نسخههای مختلف جاش یه کم با هم فرق داره اما راحت پیداش میکنی )
تنظیماتش رو باز کن، گزینهای داره که میتونی فقط فرمان ساخت جدول ( schema only ) رو انتخاب کنی یا فقط دادههای رو
انتخاب کنی ( data only ) یا بگی که Script رو برای هر دو تولید کنه.
صبا صبوحی
spicirmkh
دوشنبه 12 مرداد 1394, 13:18 عصر
سلام
عمل backup و restore برای یک جدول نیست، برای کل دیتابیس هست. اگه میخوای فقط یک جدول رو منتقل کنی
دیگه اسمش backup, restore نیست. شما باید از جدولت script بگیری و اون script رو توی دیتابیس مقصد اجرا کنی.
برای این کار هم از management studio میتونی استفاده کنی، روی دیتابیس کلید راست رو بزن و گزینه generate script
رو پیدا کن. ( تو نسخههای مختلف جاش یه کم با هم فرق داره اما راحت پیداش میکنی )
تنظیماتش رو باز کن، گزینهای داره که میتونی فقط فرمان ساخت جدول ( schema only ) رو انتخاب کنی یا فقط دادههای رو
انتخاب کنی ( data only ) یا بگی که Script رو برای هر دو تولید کنه.
صبا صبوحی
با تشکر
مشکلی که وجود دارد این است من با کد T-sql میخواهم و در ضمن خروجی یک فایل تکست است که برای هر رکود یک خط گذاشته و اگر دومیلیون رکورد داشته باشم همه معلوم است و زیاد و قابل تغییر است
این دستور چی :
BULK INSERT YourTableNmae FROM 'YorFileName.txt' WITH ( FIELDTERMINATOR ='جدا کننده فیلد', OWTERMINATOR =' جدا کننده سطر' )در
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.