ورود

View Full Version : کدوم راه؟ساخت وب سایت(فروشگاه)با پوسته مناسب برای نمایش در مویابل یا ساخت اپلیکیشن اندروید؟

behnam-soft
دوشنبه 12 مرداد 1394, 20:13 عصر
سلام دوستان، من قصد دارم یه فروشگاه بسازم که توش یه سری اجناس رو بفروشم و همچنین می خوام که کاربرام از طریق موبایل این خرید رو انجام بدن. خب، فکر می کنم دو راه دارم، یکی اینکه بیام وب سایتمو بسازم (ASP.Net MVC کار کردم) و ظاهر و پوسته وب سایتمو طوری بسازم که مناسب نمایش در موبایل باشه که اینطوری تقریبا دردسر یاد گرفتن جاوا و برنامه نویسی اندروید رو هم ندارم! راه دومم اینه که بیام یه اپلیکیشن بسازم که طرف تو گوشیش نصب کنه و در واقع تمام کار ها از طریق همین اپلیکیشن انجام بشه، هر چند که نمی دونم تو این حالت بانکم (که لیست محصولات و قیمت و اینجور چیزاست) دقیقا کجا باید قرار بگیره ! بالاخره باید لیست محصولات و ... رو از یه جا لود کنه دیگه !
به نظر شما کدوم راه منطقی تر و بی دردسر تره ؟

bashir_gladiator
دوشنبه 12 مرداد 1394, 23:37 عصر
بستگی به هدف و نیاز شما داره. اگر فکر میکنید که برنامه سایت به صورت responsive باشه و نیاز شما رو مرتفع میکنه دیگه مسئله ای نیست. ولی کاملا به هدف شما، نیاز شما، نوع فروشگاه و خدمات و نوع مخاطبین شما داره.
خیلی از سایتها نیازی به اپلیکیشن موبایل ندارن و ممکنه بسازن برای اینکه بگن ما اپ گوشی داریم ولی واقعا نیازشون نباشه. اگر سایت شما یک فروشگاه هست که هر شخص ممکنه با جستجو و هرزگاهی به سایت شما وارد بشه و خرید انجام بده دیگه نیازی به اپ اندروید نیست چون خیلی بعیده اپ شما در تعداد زیادی گوشی نصب بشه مگر اینکه سایت شما جامعه آماری بالا و مخاطب زیادی داشته باشه که تعداد زیادی به سایت شما سر میزنن و نصب اپ اندروید شاید کار اونها رو راحت تر کنه (مثل دیجی کالا و...) ولی اگر بازدید کننده شما طوری نباشه که بخواد زیاد به سایت شما سر بزنه و یا سایتتون معروف نیست نیازی به اینکار نیست چون بعیده کسی نصب کنه برنامه رو.

ولی خوب پارامترهای زیادی دیگه هم هستند که شاید وجود اپ اندروید رو توجیج کنه. مشکل ما این هست که میگیم اپ اندروید بسازیم بدون توجیح. شما باید ببینید نیازتون چی هست که آیا اندروید به اون نیاز کمک میکنه یا نه.

در نهایت اگر تصمیم به اپ اندروید گرفتید و خیلی هم به اندروید و وب سرویس آشنایی ندارید و خیلی هم نمیخواهید اندروید رو ادامه بدید بهترین کار این هست که هزینه کنید و برنامه اندروید رو بدید کسی براتون انجام بده تا وقتتون رو بخرید ودرصورتی برید سراغ اندروید نوشتن که بخواهید ادامه اش بدید چون زمانتون رو ازدست میدید به خاطر یک برنامه که با چندتومن میشه کسی براتون انجامش بده.

Ruhallah.Ahmadian
سه شنبه 13 مرداد 1394, 01:28 صبح
سلام با همون سایت کار کنی خیلی بهتره اینطور که معلومه ی سالی طول میکشه اپ اندرویدت آماده بشه
دقیقا دست گذاشتی تو نقطه اوج اندروید

behnam-soft
سه شنبه 13 مرداد 1394, 20:08 عصر
بستگی به هدف و نیاز شما داره. اگر فکر میکنید که برنامه سایت به صورت responsive باشه و نیاز شما رو مرتفع میکنه دیگه مسئله ای نیست. ولی کاملا به هدف شما، نیاز شما، نوع فروشگاه و خدمات و نوع مخاطبین شما داره.
خیلی از سایتها نیازی به اپلیکیشن موبایل ندارن و ممکنه بسازن برای اینکه بگن ما اپ گوشی داریم ولی واقعا نیازشون نباشه. اگر سایت شما یک فروشگاه هست که هر شخص ممکنه با جستجو و هرزگاهی به سایت شما وارد بشه و خرید انجام بده دیگه نیازی به اپ اندروید نیست چون خیلی بعیده اپ شما در تعداد زیادی گوشی نصب بشه مگر اینکه سایت شما جامعه آماری بالا و مخاطب زیادی داشته باشه که تعداد زیادی به سایت شما سر میزنن و نصب اپ اندروید شاید کار اونها رو راحت تر کنه (مثل دیجی کالا و...) ولی اگر بازدید کننده شما طوری نباشه که بخواد زیاد به سایت شما سر بزنه و یا سایتتون معروف نیست نیازی به اینکار نیست چون بعیده کسی نصب کنه برنامه رو.

ولی خوب پارامترهای زیادی دیگه هم هستند که شاید وجود اپ اندروید رو توجیج کنه. مشکل ما این هست که میگیم اپ اندروید بسازیم بدون توجیح. شما باید ببینید نیازتون چی هست که آیا اندروید به اون نیاز کمک میکنه یا نه.

در نهایت اگر تصمیم به اپ اندروید گرفتید و خیلی هم به اندروید و وب سرویس آشنایی ندارید و خیلی هم نمیخواهید اندروید رو ادامه بدید بهترین کار این هست که هزینه کنید و برنامه اندروید رو بدید کسی براتون انجام بده تا وقتتون رو بخرید ودرصورتی برید سراغ اندروید نوشتن که بخواهید ادامه اش بدید چون زمانتون رو ازدست میدید به خاطر یک برنامه که با چندتومن میشه کسی براتون انجامش بده.

ممنون از توجه شما، حرفتون کاملا درسته، ولی ببینید، من فکر می کنم شاید خیلی از کاربرا کار کردن با اپلیکیشین براشون خیلی راحت تر و جذاب تر باشه، اونکجا طرف بیاد یه اپ رو نصب کنه و برای خرید وارد اپ بشه و خریدش رو انجام بده، اون کجا طرف اول بیاد مرورگرش رو باز کنه ، بعد اسم سایت رو بزنه و ادامه ماجرا... من فکر می کنم ساخت یه اپ می تونه تاثیر بهتری در جذب مشتری داشته باشه، ولی سر زدن به سایت، شانس کمتری در برابر این داره... هر چند که هنوز نمیدونم اگر قرار باش اپ بنویسم، کجا باید بانکم رو قرار بدم... یه سوال دیگه، الان اپی مثل دیجیکالا چطور اجناس رو به نمایش در میاره؟ از وب سرویس استفاده کرده یا نه اومده یه اپ خیلی ساده درست کرده که وقتی بازش می کنی فقط وصل میشه با سایت اصلی؟ (که البته فکر نمی کنم همچین چیزی باشه چون تو اپ دیجیکالا نمیشه اجناس رو با هم مقایسه کرد.)

behnam-soft
سه شنبه 13 مرداد 1394, 20:09 عصر
سلام با همون سایت کار کنی خیلی بهتره اینطور که معلومه ی سالی طول میکشه اپ اندرویدت آماده بشه
دقیقا دست گذاشتی تو نقطه اوج اندروید

منظورت از نقطه اوج اندروید چیه دقیقا ؟

Ruhallah.Ahmadian
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 01:43 صبح
دیتابیس رو که باید بزاری سرور و با json باهاش ارتباط برقرار کنی
نقطه اوجم همین چیزی که میخوای دیگه هر کسی نمیتونه پیادش کنه. اندروید خیلی سخت تر از وب نوشتنه

ghasemy1
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 16:22 عصر
گروه نرم افزاری حامی در زمینه های طراحی اپلیکیشن موبایل (http://hami-r.com) و طراحی سایت (http://hami-r.com) فعالیت دارد.
در صورت نیاز به سایت ما مراجعه کنید.
hami-r.com (http://hami-r.com)