ورود

View Full Version : PhoneGap یا Eclipse ؟

mehdidanesh
سه شنبه 13 مرداد 1394, 13:11 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
نرم افزاری را می خواستم شروع کنم تصمیم گرفتم با دوستان برنامه نویس اندروید ی مشورتی داشته باشم بعد شروع کنم
خیلی ساده بگم نرم افزاری می خوام شبیه به قائمیه بسازم که در لینک زیر فایلش برای دانلود موجود است
(ی تعداد پی دی اف دارم که روز به روز به اون داره اضافه می شه و نمی توان برای هر کدوم یک نرم افزار نوشت)

http://download.ghaemiyeh.com/software/ghbook.apk

لطفا راهنمایی کنید با کدوم روش برنامه نویسی رو شروع کنم سرعت و کارایی بیشتری رو می تونم تولید کنم
1. PhoneGap
2. Eclipse

اگه کسی می دونه این نرم افزار با چی نوشته شده ممنون می شم اون رو هم بگید (راه های تشخیص زبان برنامه نویسی نرم افزار نوشته شده)

سپاس از نظراتتون

mehdidanesh
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 13:14 عصر
یعنی کسی از دوستان نبود که جواب بده؟!!!!!؟:افسرده:

mehdidanesh
جمعه 16 مرداد 1394, 21:54 عصر
دوستان اگه کسی می دونه لطفا جواب بده چون گیرم می خوام ی کار بزرگی و شروع کنم

godofphp
جمعه 16 مرداد 1394, 22:22 عصر
اخه بدون کوچکترین تحقیق و جستجو تاپیک میزنید و تند تند هم تاپیک رو اپ میکنید انتظار دارید کسی پاسخ بده
سوال شما اشتباهه
ایکلیپس یک محیط برنامه نویسی هست که خودش با جاوا نوشته شده و به یک توسعه دهنده ی اندرویدی اصلا ربط نداره که با چی نوشته شده !
شما باید زبان برنامه نویسی ها رو مقایسه کنید که در این محیط شما باید با جاوا و با استفاده از adt برنامه نویسی کنید که اگه در مورد جاوا تحقیق کنید یکی از قدیمی ترین و قویترین زبان های برنامه نویسی هست
در حالی که فون گپ یک فریمورک هست که برنامه هایی رو اجازه میده برای اندروید تولید کنید که مبتنی بر وب هستند و بیشتر کاراییشون هم همینه
که با زبانهای برنامه نویسی javascript و زبان نشانه گذاری html باید کار شه
که راه اولا بهترین و برگزیده ترین راه
و راه دوم غیر تخصصی و باطل هست

NeoFighT
شنبه 17 مرداد 1394, 07:32 صبح
android studio :D

mehdidanesh
شنبه 17 مرداد 1394, 14:20 عصر
اخه بدون کوچکترین تحقیق و جستجو تاپیک میزنید و تند تند هم تاپیک رو اپ میکنید انتظار دارید کسی پاسخ بده
سوال شما اشتباهه
ایکلیپس یک محیط برنامه نویسی هست که خودش با جاوا نوشته شده و به یک توسعه دهنده ی اندرویدی اصلا ربط نداره که با چی نوشته شده !
شما باید زبان برنامه نویسی ها رو مقایسه کنید که در این محیط شما باید با جاوا و با استفاده از adt برنامه نویسی کنید که اگه در مورد جاوا تحقیق کنید یکی از قدیمی ترین و قویترین زبان های برنامه نویسی هست
در حالی که فون گپ یک فریمورک هست که برنامه هایی رو اجازه میده برای اندروید تولید کنید که مبتنی بر وب هستند و بیشتر کاراییشون هم همینه
که با زبانهای برنامه نویسی javascript و زبان نشانه گذاری html باید کار شه
که راه اولا بهترین و برگزیده ترین راه
و راه دوم غیر تخصصی و باطل هست

دوست عزیز ممنون از پاسخت
ولی کاش سوال و ی بار دیگه با دقت می خوندی و توجه می کردی
من کل صحبتم روی برنامه قائمیه است که می خوام بدونم با چی نوشته شده چون می خوام ی همچین برنامه ای بنویسم (فرض کن بالای 1000 پی دی اف دارم ...)
حالا اگه تو این زمینه تخصصی داری لطفا اظهار نظر بفرمایید