ورود

View Full Version : در ارتباط با اتصال پایگاه داده به جاوا

mmmgmmm
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 20:15 عصر
به دلیل مشکل در راه اندازی مای اس کیو. ال ،از easy php استفاده کردم چون خودش mysql را نصب می کند.حالا تو جاوا میخوام بهش وصل شم:
connection=DriverManager.getConnection(url,usernam e,password
در مورد یوزر و پسوردش مشکل ندارم ولی در مورد url اگر mysql در جای پیش فرض نصب شده بود (c:\programfiles\mysql\mysqlserver 5.6\data)طبق کتابم عمل می کردم ولی حالا که آن آدرس درمحل نصب easyphp است باید چه کار کنم و url چی میشه؟

محمد فدوی
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 20:55 عصر
اساسا برای اتصال به پایگاه داده‌ی MySQL هیچوقت به مسیر نصب شده‌نش نیازی نیست. مثال (http://dev.mysql.com/doc/connector-j/en/connector-j-usagenotes-connect-drivermanager.html)
وقتی سرور MySQL روی یه سیستمی اجرا می‌شه، بصورت پیشفرض روی پورت ۳۳۰۶ شروع به شنود می‌کنه و منتظر کلاینت می‌مونه. شما برای اینکه به پایگاه داده‌ای مثلا با نام FooBar متصل بشی، یه URL به شکل زیر نیاز داری:
String url = "jdbc:mysql://localhost:3306/FooBar":
اگر پایگاه داده‌ت روی یه سیستم دیگه داخل شبکه‌ست کافیه به جای localhost، آی‌پی اون رو بزنی. یا مثلا اگه خودت تنظیمات MySQL رو تغییر دادی که روی یه پورت دیگه شنود کنه، کافیه به جای ۳۳۰۶، پورت تنظیم شده رو بذاری.

mmmgmmm
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 23:16 عصر
مث اینکه شما دوست گرامی متوجه نشدی من اون قدر حرفه ای نیستم که بخوام رو شبکه کار کنم .برنامه ای که روی آن کار می کنم یه پایگاه داده را از روی هارد می خونه و آن را نمایش میده.
کتاب deitel می خونمن نوشته میری تو پوشه حاوی پایگاه داده و mysql را باز می کنی و پایگاه داده را این جوری اجرا می کنی:source name که name اسم پایگاه داده است و با این کار،پایگاه داده در محل نصب نرم افزار ذخیره میشه.من نتوانستم با خود mysql این کار را بکنم و با easyphp این کارو کردم چون خودش mysql داره.حالا موندم به جای آدرس محل نصب mysql چطور آدرس مای اس کیو ال easyphp را بدهم

محمد فدوی
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 01:42 صبح
توضیح دادم که لزومی به آدرس دادن مستقیم نیست :)
مثالی که توی لینک نوشته رو برای پایگاه داده‌ی خودت بازنویسی و اجرا کن شاید بهتر متوجه شی. و البته بهتر بود خود MySQL رو نصب می‌کردی.

mmmgmmm
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 09:37 صبح
دستت درست.مشکلم حل شد.دوستان چطور میشه تاپیکو بست؟؟؟