ورود

View Full Version : سوال در خصوص جاوا اسکریپت

lovejava
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 09:39 صبح
سلام به همه دوستان خیلی خوشحالم در جمعه شما دوستان هستم عضو جدیدم
سوالی داشتم در خصوصه جاوا اسکریپت میخوام یه روز شمار داشته باشم به زبان جاوا اما نه روز شماره واقعی منظورم اینکه فقط میخوام اینکارارو کنه و این عملکردو داشته باشه

این کدیه که دارم

<form name="form"><input type="text" name="timer"></form><script>
var seconds=61

function show(){
if (seconds>0){
seconds-=1
}
document.form.timer.value=seconds
setTimeout("show()",1000)
}
show()

</script>

خوب حالا میخوام اینطوری باشه که وقتی دارم صفحه html رو باز میکنم نوشته باشه 60 روز وقتی فردا میام بازش کنم بزنه 59 روز پس فرداش که باز میکنم بزنه

همینطور این بشه با هر بار رفرش صفحه هم کاری کرد یک روز کم شه

یعنی مثلا طرف میاد الان باز میکنه صفحمو 60 روز نوشتم بعد رفرش که میده بشه 59 روز یکی این یکی همونی اولیه که گفتم

sinoser
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 10:41 صبح
پلاگین های روز شمار که تو نت زیاده واس جی کوئری.
واسه این که روز به روز کم بشه می تونی 2 راه هست
فقط سمت کلاینت : یک شی تاریخ (مثالا و اموزشاش توی http://www.w3schools.com ) هست می سازی و یک تاریخ میدی (تاریخ پایه) و هر بارم که برنامه اجرا میشه تاریخ روز رو می خونی و مقایسه می کنی و به پلاگین اخلاف رو اعلام می کنی.
اما مشکلش اینه اگر تاریخ سیستم کاربرات که اکثرا هم تو ایران اینجوره فرق داشته باشه چیز درستی نشون نمیده.
2 - سمت سرور : این بهتره , تاریخ ایجاد رو که دستی می سازی هیچ . تاریخ روز رو از سرور میری اینجور دقیق در میاد.

با گوگل "jquery countdown plugin" می تونی مدلای مختلف شمارنده معکوس رو ببینی. بعضیاش همین کارای بالایی که گفتمم تو خودش داره باید بگردی.

lovejava
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 12:44 عصر
دوسته عزیز به خدا قسم من چیزی از جاوا نمیدونم اگر امکانش هست این کد و ادیت کنید اصن فقط همینجوریش کنید هر روز کم شه مثلا امروز فلان تاریخه میره روز بعد یه دونه کم شه اینجوری فقط همین آقا سایتم رو هوا مونده به خدا

sinoser
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 13:47 عصر
دوسته عزیز به خدا قسم من چیزی از جاوا نمیدونم اگر امکانش هست این کد و ادیت کنید اصن فقط همینجوریش کنید هر روز کم شه مثلا امروز فلان تاریخه میره روز بعد یه دونه کم شه اینجوری فقط همین آقا سایتم رو هوا مونده به خدا

عزیز اینجا فروم هست و راهنمایی می کنیم نه این که کد بنویسیم ؟!
اگر بلد نیستی بهتر سفارش کار بدی به کسایی که بلدن , اینم چون ساده هزینش نباید زیاد بشه.
یه سر به سایت پونیشا بزن یا البته می تونی بشینی جی کوئری و جاوا اسکریپت یاد بگیری.

lovejava
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 14:14 عصر
عزیز اینجا فروم هست و راهنمایی می کنیم نه این که کد بنویسیم ؟!
اگر بلد نیستی بهتر سفارش کار بدی به کسایی که بلدن , اینم چون ساده هزینش نباید زیاد بشه.
یه سر به سایت پونیشا بزن یا البته می تونی بشینی جی کوئری و جاوا اسکریپت یاد بگیری.

چه جوابه منطقی و کار گشایی واقعا خسته ام نباشید واقعا

sinoser
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 14:41 عصر
چه جوابه منطقی و کار گشایی واقعا خسته ام نباشید واقعا

:متفکر: خب دوست من کمی فک کنی حرف منطقی ای زدم!
یه زمان یاد داری ولی یه مشکل کوچیک داری اینجا از دیگران کمک می خوای تا راهنماییت کنن.
یه زمان هیت چیزی بلد نیست , انتظار داری اونی که رفته یاد گرفته وقت گذاشته بیاد واست مفت کار انجام بده !!
عین اینه بگی من یکم با قطعات ماشین و اچار پیچ گوشی واردم ولی الان مشکل ماشینمو نمی تونم حل کنم یکی میاد می گه باس فلان کار کنی اونم نمی فهمی بعد انظار داری جناب تعمیر کار واست مفت کار رو انجام بده. عزیزم نون وایی رفاقتی نون به ادم نمی ده.
اگر این چیزا رو درک کنیم اوضاع برنامه نویسا توی کشورمون بهتر میشه.