ورود

View Full Version : به این چی می گن؟؟!

مصطفی شکوری
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 11:38 صبح
سلام بر همه،

یه سوال داشتم.دیدید یه نوع لیست هست که وقتی اسکرول رو جا به جا می کنی،تصویر داخل هر آیتم هم کمی جا به جا می شه.

مثلا وقتی اسکرول رو می دی پایین،تصویر داخل هر آیتم کمی می ره بالا و قسمت پایینی تصویر که قبلا دیده نمی شد قابل رویت می شه و برعکس.

به این لیست چی می گن؟

اگر آموزش و یا حداقل سورس کدی در این مورد دارید،خواهشا لینکش رو برام بزارید.

از توجه شما پیشاپیش تشکر می کنم.

gilas1368
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 11:45 صبح
سلام بر همه،

یه سوال داشتم.دیدید یه نوع لیست هست که وقتی اسکرول رو جا به جا می کنی،تصویر داخل هر آیتم هم کمی جا به جا می شه.

مثلا وقتی اسکرول رو می دی پایین،تصویر داخل هر آیتم کمی می ره بالا و قسمت پایینی تصویر که قبلا دیده نمی شد قابل رویت می شه و برعکس.

به این لیست چی می گن؟

اگر آموزش و یا حداقل سورس کدی در این مورد دارید،خواهشا لینکش رو برام بزارید.

از توجه شما پیشاپیش تشکر می کنم.

شما ی نمونه از اون چیزی ک دیدید رو بذارید
تا ببینیم دقیقا چی میخواید

مصطفی شکوری
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 11:58 صبح
الان نمونه ای در دست ندارم.
برای مثال اگه شماره اندروید گوشیت 5 باشه(آخرین نسخه)،تو گوشی های سامسونگ مثل اس6،a5و... در صفحه ی اصلی،یه صفحه ی خبری به نام BRIEFING موجوده.در اون برنامه یه لیست این شکلی وجود داره.

مصطفی شکوری
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 15:54 عصر
up please....................

Nevercom
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 18:11 عصر
احتمالاً منظور شما Parallax Scrolling (https://en.wikipedia.org/wiki/Parallax_scrolling) هست

bashir_gladiator
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 18:48 عصر
Parallax effect (http://stackoverflow.com/questions/26193475/paralax-effect-in-app-backround)

البته اگر منظورتون رو درست متوجه. چون گفتید تصاویر داخل هر آیتم جابجا میشه همچین چیزی ندیده ام تاحالا.
ولی یک مثال ساده صفحه اصلی سیستم عامل اندرویدداخل خیلی از رابط کاربری ها به این صورت هست که یک تصویر عریض پس زمینه هست. حالا اگر صفحه اصلی شما از پنج پنل (صفحه) تشکیل شده باشه هنگام درگ به صورت افقی، بخشی از پس زمینه عریض توی هر کدام از پنج پنل نمایش داده میشه و با رفتن به پنل کناری کمی دیگر از اون نمایش داده میشه.

dalmif
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 19:00 عصر
سلام.
فکر کنم منظور دوستمون رو فهمیدم ولی اسمش رو نمیدونم چیه اما میدونم توی دیجی کالا قسمت محصول که میری ببینی همین جوری
یه عکس بالاست وقتی هم لیست رو اسکرول میکنی لیز میخوره روی اون تصویره شما دیجی کالا رو ببین متوجه میشی.
منم دنبال هستم اگه اسمش رو بگید ممنون میشم

s3rv3r
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 21:15 عصر
همونطوری که دوستان اشاره کردن اسمش Parallax هست. همه مدلش هم به صورت لایبرری تو گیت هاب موجوده

Actionbar parallax
Scroll parallax
ImageView Parallax
.
.
.

مصطفی شکوری
جمعه 16 مرداد 1394, 12:21 عصر
نه دوستان،منظور من پارالاکس نیست.
بزارید یه جور دیگه توضیح بدم.
فرض کنید یه لیست دارید مثلا با 10 تا آیتم.تو هر آیتم یه تصویر متمایز.وقتی اسکرول رو جابجا می کنید هیچ اتفاقی برای خود آیتم ها نمی افته.آیتم ها معمولی جابجا می شوند.

تنها اتفاقی که می افته برای محتوی و آنچه درون آیتم ها است می افته.انگار هر آیتم در درون خودش دارای اسکرول است و با جا به جا کردن اسکرول لیست ویو،تصاویر موجود در هر آیتم اندکی به بالا و پایین جابجا می شوند.اگه اسکرول لیست رو به بالا جابجا کنید،تصاویر موجود در هر آیتم کمی به بالا جابجا می شوند و اگر اسکرول رو به پایین جابجا کنید، تصاویر موجود در هر آیتم اندکی به پایین جابجا می شوند.یک حالت خیلی زیبا و پویا به وجود می آید.

من منتظر نظراتتون هستم.

همون طور که گفتم،تو گوشی های سامسونگ با نسخه ی حداقل 5.0.0،در صفحه ی اصلی،یه صفحه ی خبری به نام BRIEFING وجود داره.این صفحه ی خبری دارای یه لیست با همچین خاصیتی هست.تا حالا در جایی دیگه این خاصیت رو ندیدم به جز همین صفحه خبری.

مصطفی شکوری
جمعه 16 مرداد 1394, 15:14 عصر
up please..................................

مصطفی شکوری
جمعه 16 مرداد 1394, 16:07 عصر
up again......................................

dalmif
جمعه 16 مرداد 1394, 18:58 عصر
دوست عزیز یه عکس بگیر بفرست دیگه خودت رو راحت کن:لبخندساده:

مصطفی شکوری
جمعه 16 مرداد 1394, 21:12 عصر
به یکی از آیتم ها توجه کنید.

وقتی اسکرول بالا است...
http://s6.picofile.com/file/8204865650/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5_%DB%B0%DB%B8_% DB%B0%DB%B7_%DB%B2%DB%B1_%DB%B1%DB%B1_%DB%B4%DB%B9 .png
وقتی اسکرول رو می دیم پایین...
http://s3.picofile.com/file/8204865550/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5_%DB%B0%DB%B8_% DB%B0%DB%B7_%DB%B2%DB%B1_%DB%B1%DB%B1_%DB%B3%DB%B5 .png
به تفاوت تصویر غذا دقت کردید؟ با جابجا کردن اسکرول تصویر هم،درون آیتم خودش، اندکی جابجا شد.
چطور می شه یه همچین چیزی ایجاد کرد؟

مصطفی شکوری
شنبه 17 مرداد 1394, 13:42 عصر
up please again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!